Ling^2 Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 može li mi netko što prije skinuti working permit kod engleske lige ako je to moguće...unaprijed hvala :: Skini moju 'no work permits' iz dodataka i neces imati taj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ako neko moze d mi uradi Lazara Markovica PA i CA kakav zasluzuje zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 ako neko moze d mi uradi Lazara Markovica PA i CA kakav zasluzuje zahvalan Reci koliki ca i pa ti mislis da on zasluzuje i bice napravljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Nek mu bude PA 193 a CA 170 i to je to ... Kad ce biti zavrseno ako moze sto pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ling oce li biti ovoga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Posalji Kruni PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Sad cu napraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 mozes veceras kruno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Evo http://www.mediafire.com/file/lg9bifhfdnw7vyj/Markovic.dbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Jel moze db iz fm12 da radi u fm11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 8, 2012 Author Share Posted February 8, 2012 Probaj pa nam javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 trenutno ne mogu jer mi je komp. na popravci, pa rekoh dal mozda neko zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 8, 2012 Author Share Posted February 8, 2012 Nisam probao pa ne znam. Ako neko jeste, neka kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Great Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Поздрав менаџери,нов сум на форумов и оваа подтема прва ми падна во очи.Имено,играм со Вест Хем моментално,од Чемпионшип ги внесов во Премиер лига,па за во Премиер лига ќе ми треба повеќе пари за трансфери и репутација на клубот за привлекување на добри играчи.Ако некој би сакал да ми помогне околу ова би му бил многу благодарен. П.С и инструкции каде да го ставам тоа што ќе го средите. Фала однапред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 trenutno ne mogu jer mi je komp. na popravci, pa rekoh dal mozda neko zna?Možeš, ali najvjerovatnije će ti se desiti crash dump. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Поздрав менаџери,нов сум на форумов и оваа подтема прва ми падна во очи.Имено,играм со Вест Хем моментално,од Чемпионшип ги внесов во Премиер лига,па за во Премиер лига ќе ми треба повеќе пари за трансфери и репутација на клубот за привлекување на добри играчи.Ако некој би сакал да ми помогне околу ова би му бил многу благодарен. П.С и инструкции каде да го ставам тоа што ќе го средите. Фала однапред.Koji patch koristis ? Nadam se da razumijes da ako ti napravimo db da ces morati krenuti ispocetka save ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Great Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Koji patch koristis ? Nadam se da razumijes da ako ti napravimo db da ces morati krenuti ispocetka save ? На 12.0.2 сум моментално.Знам дека ќе мора да почнам од почеток,не ми менува тоа ништо,сакам само посилен Вест Хем што ќе им парира колку толку на Манчестеровците,Арсенал и Челзи Направете се на high да е кај Вест Хем,спремен сум да ги симнам од врвот сите гиганти од Англија Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Problem je sto ako ti ja napravim, onda neces moci koristiti ( zbog toga sto ja imam 12.1.1 patch). Probacemo naci nekog ko ima 12.0.2 ili nizu verziju. Mozda budes morao sacekati 2-3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Great Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 A не можам јас да го користам пачот што го користиш ти,мислам нема да ми прави проблеми додека играм,на пример да крашува и такви слични работи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 (edited) Ne, jednostavno ce ti pisati da nema nikakvih promjena. Kao da ju nisi ni ubacio. A ako ti neko napravi ko ima tvoj patch, onda nikakvih problema neces da imas.A ako hoces da imas patch koji ja imam, onda moras da ga nadogradis uz pomoc Steam-a. Da bi to radio, moras da imas orginal igru. Edited March 6, 2012 by LingLing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Great Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ne, jednostavno ce ti pisati da nema nikakvih promjena. Kao da ju nisi ni ubacio. A ako ti neko napravi ko ima tvoj patch, onda nikakvih problema neces da imas.A ako hoces da imas patch koji ja imam, onda moras da ga nadogradis uz pomoc Steam-a. Da bi to radio, moras da imas orginal igru. Aха,фала ти многу на појаснувањето,не го знаев ова.Значи ќе треба да почекам некој ден за да биде средена работата.Не ми е проблем,јас мислам вреди да се почека. Уште едно прашање,како да го тргнам тоа work permits за одредени играчи ?Имав шанса да го доведам Рикардо Алварез во Вест Хем,но “падна“ на тоа work permits и се откажа соработката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Napravio sam ja u 'Dodaci za FM' db, zove se 'No work permits'. Skini to, i onda neces imati tih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan Stanojevic Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Da li neko moze da mi da link za skidanje Editora koji se besplatno koristi ? Nasao sam neki, ali mi je potreban acount koji nije besplatan. Hvala unapred ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 To ne postoji. Da bi imao editor, moras imati uz njega fm. Jer editor sam ne moze da radi. To sto si nasao je ili prevara, ili piratska verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan Stanojevic Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Ok. Da li bi mogao da mi uradis nesto da mogu da dovodim veci broj trenera ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts