Madridista Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Evo ja ću ti sredit odmah,stavit ću ti 15m u TB pa ti raspodijeli u WB i TB koliko tebi paše...u redu? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 To nije neki veliki posao .. Skines FMRTE instaliras udjes u fm pa u tvoj save sa Zvezdom i onda ukljucis FMRTE i tu ces naci sve sto te interesuje pa menjaj sta hoces .. Inace moje misljenje da je to cisto varanje ... Na prvom sejvu sa Zvezdom sam imao 58m ali sam krenuo novi zato sto nisam znao za mng dobrih igraca i zbog dodataka koje sam ubacivao a nisu mogli da budu aktivni na tom sejvu :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ja ću čovjeku napravit ako je tražio,a na njemu je kako će igrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draganv Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 ok hvala ti a probacu to da podesavam hvala a da je varanjem to znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Igras za sebe, ne igras za nas. Bas nas boli briga kako ces ti da igras Opusteno, na nama je sta pozelite, mi probamo ispuniti :: Ako hoces, imas http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7776.0 ovdje uklonjena pravila za strance ( mozes da dovodis koliko ti je volja ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draganv Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Igras za sebe, ne igras za nas. Bas nas boli briga kako ces ti da igras Opusteno, na nama je sta pozelite, mi probamo ispuniti :: Ako hoces, imas http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7776.0 ovdje uklonjena pravila za strance ( mozes da dovodis koliko ti je volja ). hvala ubacio sam ovo jos odavno ali nevolim da imam dosta stranaca u timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maki_1 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Ako uhvatim vremena. Uspio sam uč u Resource Archiver i tamo otvorit graphics file.Jel bi mogo objasnit šta sad moram napravit da mogu povećavat primjerice nagradni fond za LP I EL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Moras sa RA da ekstraktujes nesto, nisam siguran sta. Tu uglavnom imas neka natjecanja koja mozes editovati. Cini mi se da tu ima i LS i LE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Uspio sam uč u Resource Archiver i tamo otvorit graphics file.Jel bi mogo objasnit šta sad moram napravit da mogu povećavat primjerice nagradni fond za LP I EL? Mislim da ti je to najjednostavije riješit preko editora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Meni se čini da nema nigdje preko resource archivera da se mijenjaju nagrade u natjecanjima. Nego, može li mi netko uploadati originalni comps.fmf fajl iz "data" foldera. Radio sam nešto sa HNL-om i zaboravio uradit backup EDIT: U comps.fmf ima mapa EUR, pa u njoj fajl 'eur_champions_cup_2009.xml' u kojemu ima par polja za izmjenu novčanih nagrada u LP. Za EL ima fajl "eur_uefa_cup.xml" pa se tamo mijenjaju nagrade za EL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Meni se čini da nema nigdje preko resource archivera da se mijenjaju nagrade u natjecanjima. Nego, može li mi netko uploadati originalni comps.fmf fajl iz "data" foldera. Radio sam nešto sa HNL-om i zaboravio uradit backup EDIT: U comps.fmf ima mapa EUR, pa u njoj fajl 'eur_champions_cup_2009.xml' u kojemu ima par polja za izmjenu novčanih nagrada u LP. Za EL ima fajl "eur_uefa_cup.xml" pa se tamo mijenjaju nagrade za EL. Znam da ima kad se ekstraktuje sa RA, jer sam radio to na 10ci. Samo sam zaboravio gdje se nalazi Stize ti comps.fmf na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Editirao sam post, ima i za LP i za EL i za svjetsko prvenstvo klubova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Mislim da ti je to najjednostavije riješit preko editora. Ne moze preko editora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 imao bih jedan zahtev ako je moguce doraditi sfrj ligu ..... uglavno su sitne predlozi pa moze da se prepravi malo, 1 sto se tice broja klubova predlog da bude 20 umesto 18, a da liga izgleda kao 20 najbolje plasiranih klubova na uefinoj listi naravno sa prostora sfrj , a da podrzava uslov da bude najmanje 1 klub iz svake zemlje , ostale lige sfrj u ovom slucaju 2 i 3 nek se popuni sa klubovima koji ostaju na isti nacin kao prva po rejtingu otprilike to je kao vec na sfrj sa manjim promenama. takmicenje lige da bude na fazon kao premijer lige cak moze identican da bude ( mislim na raspored utakmica kalendarski).. da postoje dva kupa jedan nacionalni jugoslovenski a drugi balkan (na primer naziv) kao u premijer ligi karling kup. broj stranaca 7 i plus tri kao rezerve ... ne znam dal moze da se uradi i broj koji ide u evropu ... ako moze predlog je 1 direktno u ligu a drugi i treci u kvalifikacije, treci da ide ispocetka, 4 , 5 i pobednik nacionalnog kupa , ako mislite drugacije ovaj raspored voleo bih da cujem, i poslednje zanimame koji ce rejting liga imati i kakve su sanse da napreduje ? ...... ako treba neko pitanje ili diskusija tu sam ....hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 14, 2011 Author Share Posted December 14, 2011 Nastojacu veceras da ti ovo uradim. Najkasnije sutra do podne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Nastojacu veceras da ti ovo uradim. Najkasnije sutra do podne. ako ti nesto treba pitaj me , kad bude gotovo gde ce biti u ligama ? nadam se da cu imati prilike da ti uzvratim za uslugu , hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 14, 2011 Author Share Posted December 14, 2011 Nije to nikakva usluga, to mi je 'posao' :: A poslacu ti na PP ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Nije to nikakva usluga, to mi je 'posao' :: A poslacu ti na PP ligu. pa ja sam tamo svasta ispiso , samo pozuri : :cekam he ... hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Pozz ekipa i pozz LingLing... Ao ovako molio bih DB za SFRJ Lige v1.0 od PRODA ali bez ogranicenja za strance, ako moze... Hvala unapred i pozz... :respekt: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Nisam jos ni napravio, sad se probudio Za jedno 20ak minuta samo da obavim neke obaveze, pa cu poceti da radim. ZNaci za nekih 30-40 minuta bi trebalo biti gotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Pozz ekipa i pozz LingLing... Ao ovako molio bih DB za SFRJ Lige v1.0 od PRODA ali bez ogranicenja za strance, ako moze... Hvala unapred i pozz... :respekt: E vidis, ne bi htio da mjenjam njegovu db, jedino ako mi da dopustenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ma ok ling nije secer u vodu... cujte se, dogovorita pa kad stignes odradi... :dada :dada ja ionako sad malo przim redovne lige... i hvala unapred i tebi i prodou. :: :: :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 ling ling mozes mijenjati sto god hoces zhule sutra kacim v2.0 pa ako ti nije tolika zurba sutra cu objavit verziju 2.0 a tebi mogu na pp poslati bez ogranicenja stranaca. a ako je zurba neka ti netko danas odradi na staroj v1.0.imate dopustenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
willson Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ako može malo više novca za Sarajevo u novom sfrj patchu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Može,ja ću ti sredit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts