Ling^2 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ovdje pisete zahtjeve za 'rucno izradjene' DB (database). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Da u Hajduk ne mogu dovodit strance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Da u Hajduk ne mogu dovodit strance. Cini mi se da ne moze samo za jedan klub, mogu to da odradim za citavu ligu jedino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Pa jednostavno nemoj da dovodiš strance,neka ti to bude tranasfer politika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Moze neko da promijeni ime kluba Anji u Anzhi! :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 ako moze neko da mi napravi takmicenje u vidu dosta liga sa najjacim evropskim klubovima naravno da ima i dosta kupova... takodje najbolji plasirani da idu u ligu sampiona ligu evrope i to.... ali da se ubace i novi kupovi nesto poput lige sampiona i lige evrope zeleo bih da to bude najmasovnije takmicenje na svetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Moze neko da promijeni ime kluba Anji u Anzhi! :cekam Napravim ti to, samo sacekaj do sutra jer sam bukiran. ako moze neko da mi napravi takmicenje u vidu dosta liga sa najjacim evropskim klubovima naravno da ima i dosta kupova... takodje najbolji plasirani da idu u ligu sampiona ligu evrope i to.... ali da se ubace i novi kupovi nesto poput lige sampiona i lige evrope zeleo bih da to bude najmasovnije takmicenje na svetu... Imas PP. I malo mi bolje objasni kako zelis da to izgleda. Da li zelis da ti klubovi budu u jednog ligi, ili da napravim novi kup za te klubove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Sad sam na nekom rodjendanu kad se wratim sve cu ti detaljno napisati xvalla ako hoces to da mi uradis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Sad sam na nekom rodjendanu kad se wratim sve cu ti detaljno napisati xvalla ako hoces to da mi uradis *vratim *hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Sad sam na nekom rodjendanu kad se wratim sve cu ti detaljno napisati xvalla ako hoces to da mi uradis Sve je to lijepo, ali kao sto je Adi rekao, na ovom forumu pisi normalno. Znaci bez idiotskih americkih fazona tima w, mwa, sh i ostalog. Los trip jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 na mene mislis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ako moze neko da mi popravi FK Jagodinu. Dosta veci transfer budzet, da mogu da dovedem veci broj trenera, da imam veci budzet za plate... Ko bude hteo da mi pomogne, nek' mi se javi na pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ja ču ti to uraditi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaco_no1 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 ako mi moze ko za FK Zeljeznicar da napravi veci transfer budzet da mogu dovesti bolje trenere i da mogu dovesti igrace jer strasno je mali budzet plata za igrace i trenere, i da mi koji milion bace na racun bio bi jako zahvalan... hvala unaprijed da ne zaboravim odavde sam skinuo bh ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ja ču ti to srediti :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Aj nek neko skine Ukrajincima ogranicenje za strance , ocu da vodim Sahtjor ali si nemogu kupiti ozbiljna pojacanja jer vec imam hrpu stranaca i moram dovoditi Ukrajince a oni i nemaju bas neke igrace ili bar ti igraci nisu tog kvaliteta da bi igrali u Sahtjoru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Riješim ti to danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Riješim ti to danas javi se kad zavrsis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maki_1 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Jel može netko objasnit kako mogu mijenjat nagradne fondove za npr. rusku ligu da recimo sam odredim kolko novaca dobiva pobjednik koliko drugoplasirani itd.Isto tako jel moguće primjerice u Euroligi promjenit da se za ulazak u to natjecanje recimo dobije 2 milje, a ne 1 kako je trenutno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Jel može netko objasnit kako mogu mijenjat nagradne fondove za npr. rusku ligu da recimo sam odredim kolko novaca dobiva pobjednik koliko drugoplasirani itd.Isto tako jel moguće primjerice u Euroligi promjenit da se za ulazak u to natjecanje recimo dobije 2 milje, a ne 1 kako je trenutno? Moras da napravis novu ligu ( add new nation rules) pa da tamo stavis koliko ko kesa dobija za plasman. A sto se tice Evrolige, idi na competition i ukucaj naziv i idi na edit i tamo probaj da nadjes i promjenis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maki_1 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Moras da napravis novu ligu ( add new nation rules) pa da tamo stavis koliko ko kesa dobija za plasman. A sto se tice Evrolige, idi na competition i ukucaj naziv i idi na edit i tamo probaj da nadjes i promjenis. Kad idem radit novu ligu to moram napravit sve kako je bilo u staroj osim da promjenim to kolko ko novca dobije?Jel onda moram postojeću ligu nakon toga izbrisat?Što se tiče eurolige nažalost pod opcijom edit nema mogućnosti da se mijenja prize money Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Ne mora sve biti isto, naravno ako zelis samo to da promjenis, onda sve stavis na isto. Nista ne brises, nakon toga sacuvas DB i u igri je samo loadujes ( znas li kako ?) Jbg, nadao sam se da ima tamo. Potreban ti je advanced editor i recurse archiver da bi mogao promjeniti kes za EL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maki_1 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Ne mora sve biti isto, naravno ako zelis samo to da promjenis, onda sve stavis na isto. Nista ne brises, nakon toga sacuvas DB i u igri je samo loadujes ( znas li kako ?) Jbg, nadao sam se da ima tamo. Potreban ti je advanced editor i recurse archiver da bi mogao promjeniti kes za EL. jel bi ti ovo za EL mogao promjenit pa da mi samo db pošalješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Ako uhvatim vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draganv Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 jel moze neko da mi poveca budzet zvezdi da imam 7-10 miliona i da imam dosta para za plate igracima hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts