strbi18 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 2.da vecina igraca ima sliku 3.da cila Premiere ship liga ima prave grbove klubova To je tehnički nemoguće.FM bi onda bio na 3 dvd-a a ne na 1.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortiis Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 volia bi par stvari: 1.bolji 3D 2.da vecina igraca ima sliku 3.da cila Premiere ship liga ima prave grbove klubova TO BI BILO TO MADA I DA NISTA OD NAVEDENOG NEBUDE BILO NECE ME NITI MALO RAZOCARAT pa to sve imas za skinit...to je njmanje vazno oce bit u igri ili ne...kad samo svu grafiku iz fm 10 prebacis u fm 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Dobro bi bilo da izveštaji skauta budu malo opširniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 daaa...i voli bi da TI ako menadžer možeš nadograđivati školu nogometa za mldae..da npr možeš otvoriti akademiju ili kamp u nekoj drugoj državi i skupljaš talente...to bi puno značilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 daaa...i voli bi da TI ako menadžer možeš nadograđivati školu nogometa za mldae..da npr možeš otvoriti akademiju ili kamp u nekoj drugoj državi i skupljaš talente...to bi puno značilo Pa onda bi to vise licilo na Fifa Manager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 da...ali ne tako opširno..naprimjer izgrdiš akademiju i samo čekaš igraće..fifa menadžeride iz krajnosti u krajnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortiis Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Pa onda bi to vise licilo na Fifa Manager. sto realnije to bolje a manje vazno dal je u nekim stvarima slicno fifa manageru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Evo opet mi se dešava ono što najviše mrzim i što moraju što pre da reše! Ne razumem stvarno zašto veliki klubovi (tipa barsa,mančester junajted) hoće da kupe neke igrače koji im nisu ni za rezerve? I uvek mi ukradu igrača kog hoću da kupim... Evo sad mančester j. ponudio ugovor bokanegri (bocanegra) Nije mi jasno šta će im on?! Puni s parama i sad bi da kupe svakog igrača mogućeg... :lud: To me strašno nervira,i umesto što bi mene pojačao on će da ide tamo i da greje klupu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Kada ce izaci FM 2011 Demo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 15 dana prije izlazka orginal igrice,a orginal izlazi 30.10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Kako znaš? Miles je rekao da izlazi između 30.10 i 25.12. Ne lupetaj gluposti ako neznaaš. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Svake godine govore da ce izaci prije katolickog bozica a uvijek izadje krajem Oktobra pocetkom Novembra. Football Manager 2005 was released on 4 November 2004 Football Manager 2006 was released on 21 October 2005 Football Manager 2007 was released on 20 October 2006. Football Manager 2008 was released on 18 October 2007, Football Manager 2009 was released on the 14th November 2008 Football Manager 2010 was released on 30 October 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borisha21 Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Bilo bi lepo kod golmana u statistici videti i postignute golove. Ima golmana koji šutiraju penale i slobodnjake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Možeš vidjet to pod historyem. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borisha21 Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Nije moguće. Bilo je na starim verzijama ali na novijim nikako da stave i verovatno ne razmišljaju o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Da, imaš pravo, moja greška. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Kao prvo treba odvojiti treninge klinaca od treninga prvog tima i omoguciti pregled oba treninga pojedinacno.Jos jedna bitna stvar oko treninga jeste da treba uvesti treninge za odredjene akcije.Znaci vas tim trenira odredjenu akciju u kojoj je ukljucen odredjen broj 3-5 igraca i ukoliko u nekoj utakmici dodje do slicne situacije a doticni igraci su prisutni vas tim ima veliku sansu da treniranu kmobinaciju sprovede u delo.Po mom misljenju treba poraditi na treninzima i njih kao takve napraviti kao mnogo bitniji deo igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Bilo bi lepo kod golmana u statistici videti i postignute golove. Ima golmana koji šutiraju penale i slobodnjake To je i moja zelja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts