Compact Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Sta bi vi promijenili,dodali u sljedecem serijalu Football Manager 2011 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 3D bih voleo da se popravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 1. Bolji 3D 2. Vise pitanja i mogucnosti na pressicama 3. Potpuno brzi ulazak u igru, na finding manager targets sadrzi se 5 min . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 3. Potpuno brzi ulazak u igru, na finding manager targets sadrzi se 5 min . Brojao sam, 55 tisuća igrača loadano, za 1 minutu i 36 sekundi je napravio sejv, štopao sam. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 3. Potpuno brzi ulazak u igru, na finding manager targets sadrzi se 5 min . Brojao sam, 55 tisuća igrača loadano, za 1 minutu i 36 sekundi je napravio sejv, štopao sam. ;D Nema svatko "masinu" od kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ne treba ti masina od kompa. Ja koristim retain pack i small database i imam oko 60000 na jednoj ukljucenoj ligi i ucita mi veoma brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Da se kao atribut uvede iskustvo igraca. Ne moze neki regen sa 16 godina da bude bolji od Zanettija pa ne znam kakav da je talenat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Meni jedan regen zabija bolje od Helmesa i Aguera zajedno, a ima 18 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Meni jedan regen zabija bolje od Helmesa i Aguera zajedno, a ima 18 godina. Daj SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Meni jedan regen zabija bolje od Helmesa i Aguera zajedno, a ima 18 godina. Daj SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 http://i800.photobucket.com/albums/yy285/rosque_textopisci/ScreenShot201.jpg U Ligi Prvaka su važniji golovi od onih u ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Ja mislim da bi se trebalo uvest koliko siroko ili zgusnute igraju igraci u obrani,vezi i napadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ideja za koju apeliram ima već 2,3 god na raznim sajtovima al me niko ne doživljava :pras: : Ako golman obrani penal da mu se stavi da je on obranija, a ne da je igrać promašija. Ili da mu to makar poboljša ocjenu. A ne da bude koda je bija samo treča stativa na golu. Bilo u igri ili iza produžetaka. Znalo mi se dogodit da mi golman obrani3,4 penala, a dobije ocjenu 5.5 jer je primija 2 gola :pras: Mislin da ste skužili šta mislin. Isto tako i nakon poraza na penale ispada da si igra nerješeno u team talku, a ne da si ispa retardirano jer je par igraća promašilo i to im ne dira ocjenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 jesmo te skapirali i slazem se sa tobom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Takođe se slažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 treba se odmah stavit slike igraca, klubova, natjecanja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Onda bi veličina igrice porasla za par gigabajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Da se oglasim i ja u ovoj temi. Po meni dobro bi bilo da se, pricacu samo za nasu ligu: -uradi pravo stanje finansija u klubovima, jer je ono nerealno uradjeno na FM10, tj. tu glavnu ulogu igraju resercher-i nase zemlje. na srbfudbal-u sam procitao da igraci u srbiji igraju i za po 150 evra mesecno (2 rang takmicenja) -da se popravi reputacija klubova, jer ne moze jedna BSK Borca ima vecu reputaciju od Radnickog iz Nisa, ili jedan Metalac da ima bolju reputaciju od Takova, bez obzira na rang takmicenja koji igraju -da se konacno ispravi greska koja se ponavlja iz svakog FM-a. U Srbiji ne postoje rezervene lige, niti rezervni timovi Ovo je mozda promasena tema, jer je ovo sve do reserch-a. Ovo su ideje za FM11 koje su do SI-a, po meni neki potezi koji su nejasni: -EPL nema prave grbove, a sve ostale engleske lige imaju, Italijanska liga pola imaju, a pola nemaju grbove -da ne bude toliko bug-ova kao na ovom FM-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Ovo su ideje za FM11 koje su do SI-a, po meni neki potezi koji su nejasni: -EPL nema prave grbove, a sve ostale engleske lige imaju, Italijanska liga pola imaju, a pola nemaju grbove -da ne bude toliko bug-ova kao na ovom FM-u Odgovorio ti je skipper na to pitanje. Jebeš FM bez 10000000 bugova. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Jest, da ubace grbove pa da graficarima olaksaju posao, ne ide... Sa ostalim se slazem, manje vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Odgovorio ti je skipper na to pitanje. Jebeš FM bez 10000000 bugova. :-) Razumeo sam ja, nisam ja reko da imaju svi logosi, ali recimo glupo je raditi 10 iz italije, 10 logosa zauzimaju max. pola megabajta i za EPL, znaci da urade za Ligu Petice logose to ce da zauzme jos max. 5 mb. @Paul evo nasta sam ja mislio kad sam reko da se ubace logosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Lepo si to sročio za logose Zeko ali da li si razmišljao da možda treba dozvola EPL za tako nešto? A sve dozvole se plaćaju. E sad ti dobiješ logose a cena igre skoči 20 posto da bi SI isplatio investiciju. Ima dosta liga koje jednostavno ne žele da daju dozvole i licence za takve stvari (Japan, Nemačka, EPL...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Hvala na informaciji, to bas i nisam znao da i za to treba dozvola, placanje tih dozvola se nikako ne bi isplatilo SI-u. Inace setio sam se jos jedne stvari: -da kad startujem igru, pa namestam informacije o menadzeru. da se uvede stavka favourite pesrsonal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Hvala na informaciji, to bas i nisam znao da i za to treba dozvola, placanje tih dozvola se nikako ne bi isplatilo SI-u. Inace setio sam se jos jedne stvari: -da kad startujem igru, pa namestam informacije o menadzeru. da se uvede stavka favourite pesrsonal. Dobar ti je taj predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Isto tako da se stavi jos koji favorite club, nmg da biram uvek izmedju Liverpoola, Zvezde i Zemuna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts