DarkoPatic Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Posto vidim da mnogi imaju problem sa FM2012 online moze li FM2011 da se igra bez problema online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 I 2012 i 2011 lijepo rade online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziko Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Jel moze neko da mi pomogne...Imam FM2013 instaliran preko steam-a. I sada prvi put imam zelju da igram online, medjutim ne znam gde gresim?Kliknem na online i onda izaberem neku sobu i idem na join dugme. Medjutim posle toga se nista ne desava, u stanju je da stoji tako ceo dan. Molim vas ako neko moze da mi pomogne jer ne znam gde gresim?! Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Jesi procitao tutorial na prethodnoj strani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziko Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Jesi procitao tutorial na prethodnoj strani? Jesam i koliko vidim tamo se pominje neki hamachi. Ja sam igru kupio i instalirao pre steam-a. Sto se tice fw i antivurus programa to sam sve sredio ali nista se ne desava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Jel moze neko da mi pomogne...Imam FM2013 instaliran preko steam-a. I sada prvi put imam zelju da igram online, medjutim ne znam gde gresim?Kliknem na online i onda izaberem neku sobu i idem na join dugme. Medjutim posle toga se nista ne desava, u stanju je da stoji tako ceo dan. Molim vas ako neko moze da mi pomogne jer ne znam gde gresim?! Hvala!Moraš pronaći u join dijelu prijatelja koji je napravio server.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziko Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Moraš pronaći u join dijelu prijatelja koji je napravio server.. Mislim na igranje preko interneta protiv drugih igraca. Pronadjem ja server i kliknema na join ali onda se nista ne desava. Nije mi jasno kako to funkcionise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Nema ti toga, moraš se dogovoriti preko Versusa sa nekim i tako se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoniejbre Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Jel ima neki server gde neko igra da mi kaze igra mi se protiv drugih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoniejbre Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 a sta je Versus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptileos Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Pitanje pošto sad nemoramo svi imat steam da bi igrali fm 13 zahvaljujuci CPY-u jel se i ovaj fm 13 moze igrat preko hamachia ko i dosadašnji fm serijali ili ne ? lega mi ima tu verziju CPY-a pa smo misli počet igrat ligu ili nešto al nesnalazimo se baš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 1. Nemoj spominjat pirateriju na forumu.2. Samo originali mogu igrati online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts