josip Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 The Leeds board are not willing to sign players while the club is in the process of a takeover. This embargo will be lifted when this uncertainty is resolved. ...dakle ovo mi se pojavi kad idem kupit igtaca, koliko sam razumio mijenja se garnutura uprave, mislim predsjednik i dok se novi ne izabere nemogu radit transfere... Jeli se ovo kome od vas dogodilo do sad i koliko je trebalo da se izabere novi, moram kupit pod hitno 2-3 igraca a ne mogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 moraces da sacekas menjanje uprave, ne mozes da kupujes dok ne dodje nova uprava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Moze brzo da se promeni vlasnik a moze i da se otegne mesecima. Sve zavisi od sposobnosti glavnih ljudi kluba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 ma to je normlano nemos kupovat sad nikog a traje ovisi kako kad al meni zna po 3 miseca nekad manje nekad vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Odjebo sam krdo ekipe misleci kako cu dovest pojacanja, za koje je realno da ce doc...i sad ih ne mogu dovest, ako mi se ozljedi par igraca morat cu ko dule djecu u vatru bacat... ok, znaci par mjeseci ce ovaj cirkus trajat, hvala vam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 zavisi kad je poceo, ako se to zavrsi brzo moci ces da dovodis igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronča Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Mene interesuje nesto vezano za ove transfere... isto se tice uprave... desavalo se da u klubovima u koje vodim uprava sama prihvata ponude za odredjene igrace :pras: , tako da ja sa transferom nemam nista... da l' je to moguce zaustaviti ? Ili jos bolje: zasto se to desava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 To se desava kada neki klub posalje ponudu za tvog igraca, a ta ponuda je toliko velika da klub ne moze da je odbije, pa zato uprava prihvata, a ti nemas nista sa tim. U principu, ne mozes nista da uradis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronča Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Rrrrrr... sve cu da ih pobijem... heheh... nista, najbolje ne imati upravu... jedno 10 godina... )) Nekada za dobrog igraca dobijem dosta manje novaca, nego sto bih mogao da dobijem... zbog uprave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Najbolje za FM 11 da stave da nam uprava sama dovodi igrače ili da ima opcija da biram na startu igre da li će uprava da mi dovodi igrače ili ja sam. To bi bilo baš kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts