carli 1950 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 može neko sredit finske niže lige,makar do 4.lige?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Ako tko zeli kakve nize lige nek se javi posto imam vremena za to, samo ne znam jel treba dodavati prave igrače od klubova ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 ovako, meni trba da mi netko uradi jedan DB.. izmisljena liga. Ovako. klubovi nek budu: Hajduk, Rad, Maribor, Zeljeznicar, Crvena Zvezda, Partizan i Vojvodina... i ako moze da se svim igracima stavi kondicija na 100 i fitnes na 100 posto me mrzi da radim pripreme, plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Napravit cu ti ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 da li negde imaju napravljene zonske lige Srbije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Zonske mislim da nema,ali ima Srpske Lige ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Negde sam video da imaju napravljene zonske lige ali da me ubiješ ne znam gde. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 hoce li biti uskoro zonskih liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Vidjecu ja sa svojim, ali cisto sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 lazaris posla san ti na PP link nizih srpskih liga, sa fm scout stranice :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Neka posalje neko i meni link od zonskih liga Srbije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 poslao si mi srpske lige zapad,istok,beograd,vojvodina a ne zonske lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Evo ja ti sada šaljem zonske lige sa sve kupovima za niže lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Hvala za zonske lige,rade odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Evo ja ti sada šaljem zonske lige sa sve kupovima za niže lige. Mogao bi ti to da okacis na forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsa Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Da li mogu da dobijem link da skinem zonske lige,i ako mozete mozda da napravite ligu Katra i Ujedinjenih Arapskih Emirate ? Arsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Bice aktivirano sutra, tj. danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 http://www.megaupload.com/?d=VWR2SAIL evo link od zona, zahvaljujuci Slobi. Mada cim sam krenuo da igram izleteo mi bag i ugasila mi se igrica, ali videcemo jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsa Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 hvala ...pa sta da radim onda da skinem preko ovog linka il ida sacekam danas popodne...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ne znam, probaj sad, ubaci tamo gde treba i igraj, ako ubaguje sta da se radi! Mada moguce je da se to samo meni desilo, sta ga znas... Evo da zamolim ljude sa ovog foruma koji se razumeju u pravljenje liga da naprave srpske zone i sve sto ide uz to, ako neko ima vremena i zelje, jer mi se cini da je ovo sto je uradjeno mnogo bagovito...Unapred zahvalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ling nisam pitao autore za dozvolu pa zato nisam kačio na forum. Ligu su pravili ljudi sa srpskog foruma ali ne naslednika fms već onog drugog gde ja odlazim još ređe samo kada mi treba takav neki dodatak ali mogu da ih pitam pa ako dozvole okačiću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Ja stvarno ne znam sta su zonske lige, ali ako zeli neka neko od mojih researchera napravi. Nemoj Slobo kaciti, vidis da ljudi kazu da je bugovito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ja stvarno ne znam sta su zonske lige, ali ako zeli neka neko od mojih researchera napravi. Nemoj Slobo kaciti, vidis da ljudi kazu da je bugovito. Eh jbg. sad već okačio. Ima samo manjih bugova koje sam video ali po meni ništa strašno jer je nemoguće nešto takvo napraviti bez grešaka... I ja ću probati da napravim sam ali opet će biti greški pogotovo za promociju i relegaciju... :: Inače zonske lige = 4. nivo takmičenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Ok, kako hoces ( nadam se da imas dozvolu, ako ne trazi inace :spt ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola92 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 ako moze moldavska liga.hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts