Jakim Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Jel moze neko da mi kaze kako se prave patchevi i sta je sve potrebno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Preko editora se pravi. Ides na New nation rule i polako pravis. A ako ne radi editor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ako radi FM onda radi i editor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Evo ti Balkan ligahttp://www.mediafire.com/?vzqncbqz0z03sld Ajde opet postavi na mediafire,fajl na ovom linku je izbrisan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 D:\SEGA\Football Manager 2012\Editor\data i tu mi je editor,ali kad ga ukljucim izadje mi Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data kliknem OK pa onda izadje: Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data/ sigfx i opet ... Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data/languages Warning:Couldn't find data folder!../football manager 2012/ data/updates Error:Unable to find some essential data.Please ensure that the game is installed correctly.If the problem persists,please contact technical support warning:Failed to find a default database to use.Please make sure your installation is not corrupt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nabavi original pa će raditi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nabavi original pa će raditi.. Jel moze na neki drugi nacin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ne. Legalno ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ne. Legalno ne. Znaci da svi ovi sa foruma koji prave patcheve imaju original? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Jel onda moze neko da mi napravi da u Srpskoj ligi igraju klubovi iz BiH,Crne Gore,Makedonije;u Francuskoj iz Belgije;Nemackoj iz Austrije i Holandije;Engleskoj iz Skotske,Irske,Severne Irske;Rusiji iz Belorusije,Ukrajne;Estonija Litvanija i Letonija u istoj ligi;Severna i Juzna Koreja u istoj ligi Ova dva zadnja su manje bitna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Jel moze neko da napravi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahimovic10 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 treba mi BiH premijer liga za fm 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Da. Jel onda moze neko da mi napravi da u Srpskoj ligi igraju klubovi iz BiH,Crne Gore,Makedonije;u Francuskoj iz Belgije;Nemackoj iz Austrije i Holandije;Engleskoj iz Skotske,Irske,Severne Irske;Rusiji iz Belorusije,Ukrajne;Estonija Litvanija i Letonija u istoj ligi;Severna i Juzna Koreja u istoj ligi Ova dva zadnja su manje bitna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Vjerovatno moze neko da napravi, a da li ce da napravi, ne znam. Sumnjam da mnogi imaju FM12 na svom kompu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DracaryS Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Zasto ne mogu da skinem BiH ligu, izbacuje mi error na ovoj stranici --- http://www.fm-balkan...am/#entry324725 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Aj pregledaj malo bolje. Imas gore downloads, tu ces da nadjes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ga'' Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) E ovako ljudi treba mi liga a vi bolje znate da to uradite.Mislio sam na neki tip bivse Jugoslovenske lige(Srbija,Hrvatska,BiH Makedonija Slovenija i Crna Gora ) da ima u nju otprilike16 timova i da to bude glavna liga za sve zemlje koje ucestvuju tj da ne bude u pauzama izmedju orginalnih ligi i da se igra plejof iz prvih ligi u to takmicenje i naravno da iz tog takmicenja moze da se kvalifikuje u Ligu Sampiona.Ja sam pokusao da uradim to ali ne umijem.Moze li to neko da odradi? Edited June 24, 2013 by Ga'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ljudi, je l' imaju ovde na forumu sve zone lige Srbije, tipa zona Morava, itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedin7 Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Treba mi Premijer liga BiH 2013,1 liga FBiH i RS nista vise Za FM 2012Hvala unaprijed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shen Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Trebam BiH Ligu , tj. vidio sam onu sto je admin Eulogija za Linga postavio ali imam neki problem pa ako mozete pogledati .. Sve uradim kako treba (nadam se) ali nece .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murinjo Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 imal igdje ikakv link za BIH ligu za FM2011 ? Satro sam se trazeci , jes ta je proslo mnogo od toga al ako neko ima , unapirjed hvala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts