Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Treba mi liga

Ling^2
 Share

Recommended Posts

Nema ali cu ti je ja napraviti u toku dana, samo da nadjem imajul gdje ta pravila

Ajd molin te. Baš mi se igra FM.

@Marin:

Samo si otkljuća lige. Ništa drugo nije autentično.

@mikrofonija

ako misliš na pravila tipa kartoni, ograničenja stranaca, transfer window, posudbe to će teško nać točne. te se informacije nalaze na stranicama saveza u dokumentima od 30-ak do 100-tinjak strana. ja san se dobro izjeba tražeći ta pravila za bih i crnu goru (znači jezike koje razumin). moš mislit kako će uspit nać na latvijskom i točno prevest.

ako misliš na samo točan format natjecanja onda to može vidit ode http://www.soccerway.com/

Edited by prodo

• 2 weeks later...

Moze li iko da napravi ligu u fazonu velika Srbija. Krajina,RS,Srbija,Crna Gora,Kosovo i Bosanska Krajina.

Prva Srpska Liga

Druga Srpska Liga

Treca Srpska Liga

Nize lige(Niza Liga Kosovo,Niza Liga Srpska i Bosanska Krajinam, Niza Liga Crna Gora, Niza Liga Republika Srpska,Niza Liga Vojvodina, Niza Liga Srednja Srbija.

Bio bih zahvalan. Ja bi to uradio ali ne moze mi editor.

• Like 1

A jel postoji neka liga gde su samo timovi iz Srbije i Republike Srpske? Moze i Crna Gora....

Ne.

Moze li iko da napravi ligu u fazonu velika Srbija. Krajina,RS,Srbija,Crna Gora,Kosovo i Bosanska Krajina.

Prva Srpska Liga

Druga Srpska Liga

Treca Srpska Liga

Nize lige(Niza Liga Kosovo,Niza Liga Srpska i Bosanska Krajinam, Niza Liga Crna Gora, Niza Liga Republika Srpska,Niza Liga Vojvodina, Niza Liga Srednja Srbija.

Bio bih zahvalan. Ja bi to uradio ali ne moze mi editor.

Ne.

• 2 weeks later...

E ne znam da li ima toliko liga u FM-u. Ja cu ti napraviti dokle ide ( mislim da imaju samo 4 lige). Mogu ti taj klub ubaciti u tu 4. ligu ako zelis ?

Imacu oko 16h vremena, pa mi javi do tada.

ej moye eto ubaci mi klub balkan u 2. ili 3. ligu jer im se one sastoje od vise onih dijelova koliko sam ja vidio,bio bih yahvalan :D