Dino151 Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 nisam ni probao uzeti taj klub jer ga tamo nisam nasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 aha nisan te skužio. ti si mislio da je Division d'Honneur Régionale ime kluba. to je ime lige, a ne kluba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Znao sam ja da je to liga,samo nisam znao koja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Da l u FM-u ima onaj kup sto igraju ekipe iz Moldavije,Belorusije,Azerbejdžana...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Ako mislis na nacionalni kup imaju. Moze Estonska,Litvanska i Moldavska liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Dino napravim ti ja najkasnije do sutra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Nije hitno,kada mozes,stavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Da l u FM-u ima onaj kup sto igraju ekipe iz Moldavije,Belorusije,Azerbejdžana...?Ako mislis kup koji igraju te tri drzave zajedno kolko sam vidio nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Na ovo sam mislio. http://en.wikipedia.org/wiki/CIS_Cup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 mislim da nema. ako oćeš kreiram ti to do sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Sad sam našao u editoru, postoji ali nije aktivirana. Ajde kreiraj mi to i Moldaviju. Ako možeš potrudi se da pravila i ostalo bude kao u stvarnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 (edited) @bojan nemaš brige. datumi će bit dobri, format im je vrlo jednostavan. prva liga 12 klubova trokruzno, druga 16 klubova dvokruzno, treća-3 skupine (dvi po 11 i 1 sa 10 klubova-sve dvokruzno), imaju još kup, superkup i to je to. nikakvih playoffova i velikih zajebancija. jedino za kartone neman podataka. stavit ću ti sekvencu po 2 žuta kartona i nikakva ograničenja za strance. jel ok? @kruno ja ću onda napravit odvojeno na 2 file: moldaviju i ovaj kup pa ti dinu nemoraš radit moldaviju evo ga. ti bojane skini oba filea i uključi ih pri pokretanju nove igre. jedino što nisan uspio napravit da ti u ovom cis kupu igra russia u21 nego sam ubacio seniore. moldavijahttp://www.mediafire.com/?gxcehv1x0ayus2n CIS cuphttp://www.mediafire.com/?ywc1df8025qc8bp Edited July 4, 2012 by prodo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Hvala. Ako možeš još da dodaš i treću ligu Belorusije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Hvala.Ako možeš još da dodaš i treću ligu Belorusije skini moj fajl sto ima lige evrope pa si uzmi bjeloruse tu imaju nizeligasi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Hvala.Ako možeš još da dodaš i treću ligu Belorusije Da to ti niis otkrio klub sa najboljom skolom u FM-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) Nisam, nego igram sa Minskom pa da drugi tim ima takmičarske utakmice.Koja je to najbolja škola? @decko007,Nisam to video, hvala.Je l' je liga odrađena po pravilima kao i u stvarnosti? Edited July 4, 2012 by bojan95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Nesto sa Ropr,tako nesto,mislim 3. ili 4. liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Nisam, nego igram sa Minskom pa da drugi tim ima takmičarske utakmice.Koja je to najbolja škola? @decko007,Nisam to video, hvala.Je l' je liga odrađena po pravilima kao i u stvarnosti?nije , vec sam samo aktivirao, posto nisam upucen u njihov ligaski sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) bojane stiže bjelorusija 3. edit: evo:http://www.mediafire.com/?amwjfr6ydlybtt8 inače ovo što dino spominje, klub se zove RUOR. ima youth coaching, facilities, recruitment 20, a training 18. u 4. je (neigrivoj) ligi edit2:koliko vidim dinamo minsk i dinamo minsk 2 nemaju nikakvu sponu između tj. ne možeš slat igrače u dinamo minsk 2. oćeš da ti tu nešto sredin? da ti ih stavin kao reserve ili b tim? Edited July 4, 2012 by prodo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Pa stavi da je B tim, jer to oni i jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 (edited) morat ćeš sačekat popodne da dođem doma jer sam sad na faksu. jbg šta ja znan da nemaju nikakvu poveznicu. obično b timovi imaju pod affiliations poveznicu sa glavnim tako sam mislio da je i s ovim pa sam samo slučajno pogledao kad sam ti već dao link. ostavit ću ti u ovom postu novi link popodne. pozz napravljeno: http://www.mediafire.com/?6js2jr1cs2ez6a7 Edited July 5, 2012 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 evo http://www.mediafire.com/?w5b9t4b11b7ptww samo proveri da li je sve u redu u igri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Uz sve sto sam trazio,dajte i Armensku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 (edited) opet pogledaj moj fajl lige evrope...ja mislim da ima armenska liga Edited July 5, 2012 by decko007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitarKreten Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Da li neko ima patch bosanske premijer lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts