napolleon Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ajde da pitam i ovde da vidim mozda je neko ipak naso nesto... Od srpskih liga imam Srpske lige kao najnizi rank, da li postoji neka od nizih liga (zona, okruzne...)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Ne znam ja to, ne razumijem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ajde da pitam i ovde da vidim mozda je neko ipak naso nesto... Od srpskih liga imam Srpske lige kao najnizi rank, da li postoji neka od nizih liga (zona, okruzne...)?Nema Zone, najniže su srpske lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolleon Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Nema sanse ni da se napravi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolleon Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Zasto? Valjda kao sto je napravljena srpska liga tako moze i zona i nize...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Jel ima gdje Azerbajdžanska liga (valjda sam dobro napiso) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Jel ima gdje Azerbajdžanska liga (valjda sam dobro napiso) ?evo ti link od azerbejdžanske lige http://www.mediafire.com/?g3a7lcawtdelbx7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado17 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Moze li neko da napravi balkansku ligu ali da bude kao sto je ABA liga u kosarci da se igra pored nacionalnih liga Da se igra igra utorak-srijeda-cetvrtak kada nema lige sampiona ili tako nesto.Da liga izgleda ovako:Turska 3,Srbija2,Hrvatska2,Grcka3,Bugarska2,Rumunija2,BiH2,Crna Gora1,Makedonija1,Slovenija1Albanija. Bio bih zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 (edited) Moze li neko da napravi balkansku ligu ali da bude kao sto je ABA liga u kosarci da se igra pored nacionalnih liga Da se igra igra utorak-srijeda-cetvrtak kada nema lige sampiona ili tako nesto.Da liga izgleda ovako:Turska 3,Srbija2,Hrvatska2,Grcka3,Bugarska2,Rumunija2,BiH2,Crna Gora1,Makedonija1,Slovenija1Albanija. Bio bih zahvalandado sutra cu ti ja to odraditi tako da oko 9 navece ocekuj da ce ovdje biti postavljeno..stavit cu kako si rekao ali da po plasmanu u nacionalnim prvenstvima timovi ucestvuju u balkanskoj ligi. Edited March 19, 2012 by decko007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
istatov89 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Makedonska liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Može li njemačka liga do regionalne barem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Makedonska liga?Makedonske lige imas ovdje, samo malo pogledaj teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Može li njemačka liga do regionalne barem?može, sutra u toku dana zajedno s drugim jednim projektom sto sam momku obecao uraditi, uradit cu pa cu ti postaviti ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Pukao je link za makedonsku ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Radi link od makedonske lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 onda nek neko od ostalih iz research-a sredi makedonsku ligu, a ja cu srediti njemačku i balkan ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Skinuo onaj database za hrvatsku ligu, ali nažalosta nema niega u njemu nista ne mjenja, zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Skinuo onaj database za hrvatsku ligu, ali nažalosta nema niega u njemu nista ne mjenja, zasto?Radjen je na 12.1.1 patchu. Ako imas neki manji nece da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Imam najnoviji 12.2.1 i bio sam stavio na default kad pokrecem new game ali opet stavi da koristim 12.2.1 patch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Koji dodatak za HR si skinuo tacno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Onaj do 6-7 lige od 1kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Ajd mi posalji link da vidim sta je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6403-treba-mi-liga/page__view__findpost__p__220488Na ovo mislis redhillunited ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 (edited) Moze li neko da napravi balkansku ligu ali da bude kao sto je ABA liga u kosarci da se igra pored nacionalnih liga Da se igra igra utorak-srijeda-cetvrtak kada nema lige sampiona ili tako nesto.Da liga izgleda ovako:Turska 3,Srbija2,Hrvatska2,Grcka3,Bugarska2,Rumunija2,BiH2,Crna Gora1,Makedonija1,Slovenija1Albanija. Bio bih zahvalanEvo ti Balkan ligahttp://www.mediafire.com/?vzqncbqz0z03sld Edited March 20, 2012 by decko007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts