Ling^2 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ovdje pisete svoje zahtjeve za nove lige. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toronto_Cro Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Lithuania = Litva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyHujo Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Croatia 3 i 4 liga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Hrvatske 3 i 4 liga ce praviti cro-manager, pa kad naprave ja cu odma tu staviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Hrvatske 3 i 4 liga ce praviti cro-manager, pa kad naprave ja cu odma tu staviti Ne zaboravi samo da tražiš dozvolu. Zato što je to delo jedne zajednice a ne pojedinca mogao bi da imaš probleme tako da kada postavljaš rad jednog sajta na drugi pitaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pac007 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Daj koju imas na raspolaganj posto ja proskjecno igram sa svim drzavama europe i par ne europskih zemalja... Moze od BIH, crna gora, makdonija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 Morate biti strpljivi jer smo na knap sa osobljem, imamo dosta poslaa, vjerujte nam. U narednih 5 dana bi trebalo da budu gotove lige. Ako imate neki posebni zahtjev sta zelite da vidite u ligi ( bolja reputacija, vise para klubovima...) izmjenite svoj post ( znaci ne praviti novi post, nego izmjenite stari) da vam i to odradimo. Hvala na razumjevanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Sve Hrvatske lige..od 1 do 4 ili Županijske radi jedan Luke Cro na fm-base-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ne zaboravi samo da tražiš dozvolu. Zato što je to delo jedne zajednice a ne pojedinca mogao bi da imaš probleme tako da kada postavljaš rad jednog sajta na drugi pitaj. Hvala na upozorenju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Evo ako treba mogu i ja odradit koju ligu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziksizile Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Treba mi balkanska liga za fm 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Treba mi liga Bosne i Hercegovine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raso94 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 crnogorska liga i ako moze da se stavi da u timu moze da bude 7 stranaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 @ TSO™ i @ Raso94 ja ću vam to napravit sutra kroz jutro, danas sam malo zauzet :: samo mi ti raso reci jel želiš samo prvu ligu? i da bude u cjelokupnoj momčadi granica 7 stranaca ili samo u prvih 11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 E ne treba .Sredio sam to :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 E ne treba .Sredio sam to :: Uploaduj onda na sajt. Svaku ligu koju napravite, uploadujte na sajt :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 jer moze neko da mi napravi kup knockout sistem za mene i mog druga da igramo samo taj kup da se krene od 64 timova timovi nek budu najjaci po reputaciji poredjani(znaci najjaci klub u evropi pa 63 mesta na dole po reputaciji a vi znate koji su to klubovi) :D :D hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Imas na youtube tutorijale kako napraviti ligu u FM-u, pa nauci da pravis, lako je samo da kazes i da cekas na gotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 pa znam ali meni su rekli da kad mi treba nesto da pitam ,ali kako bilo nije mi tesko da naucim :D jer ti nije problem da mi das link za taj tutorial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Evo pregledaj ovaj forum: [hide]http://fmupdates.com[/hide] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 jer moze neko da mi napravi kup knockout sistem za mene i mog druga da igramo samo taj kup da se krene od 64 timova timovi nek budu najjaci po reputaciji poredjani(znaci najjaci klub u evropi pa 63 mesta na dole po reputaciji a vi znate koji su to klubovi) :D :D hvala unapred Cek, mislis k'o na PESu da napravis kup sa klubovima pa vi izaberete i igrate ? E to ne moze. Mozete da uzmete dva kluba i igrate ligu zajedno. Ne morate cak ni da uzmete klubove iz iste lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 ne nisi me razumeo mislio sam da napravis taj kup i mi normalno uzmemo koji hocemo klub koji je u tom kupu i igramo kao ligu obicnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 ne nisi me razumeo mislio sam da napravis taj kup i mi normalno uzmemo koji hocemo klub koji je u tom kupu i igramo kao ligu obicnu Onda sam te vrlo dobro razumio. U PESu uzmes napravis kup i igras samo kup. Tako hoces da izgleda, zar ne ? Ovdje ne mozes igrati samo kup, mogu da napravim poseban kup za tu ligu, pa vas dvojica morate igrati i ligu i kup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Onda sam te vrlo dobro razumio. U PESu uzmes napravis kup i igras samo kup. Tako hoces da izgleda, zar ne ? Ovdje ne mozes igrati samo kup, mogu da napravim poseban kup za tu ligu, pa vas dvojica morate igrati i ligu i kup. axa,ok.da na to sam mislio/ ae ako mozes da mi to napravis malu ligu da se ne mucis znaci u sustini da kup bude veci od lige.(npr.da nas ima 18,a kup da pocinje od 64 najjacih timova po reputaciji). jer si me razumeo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 axa,ok.da na to sam mislio/ ae ako mozes da mi to napravis malu ligu da se ne mucis znaci u sustini da kup bude veci od lige.(npr.da nas ima 18,a kup da pocinje od 64 najjacih timova po reputaciji). jer si me razumeo? Pa ne moze biti 64 tima ako imas 18 klubova u ligi. Mogu ti na onu DB(sto sam ti napravio, najjaci klubovi) napraviti novi kup, pa da svi oni klubovi iz prve, druge i trece lige budu u tom kupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts