Ventus Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Dakle ovo ide za ReSearch. Prijavljujete greske kod pozicije igrača, ako mislite da neko ima veći/manji PA nego što zaslužuje itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Lazar Marković valjda treba da bude AML/ST? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Boban Dmitrovic iz SLoge je najbolji igrac lige. Lik jednostavno sabija iako mu 39 godina. A uradjen je katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Stefan Janicevic u Slogu Kraljevo nije došao iz Mladenovca,nego je u klubu još od pionira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Boban Dmitrovic iz SLoge je najbolji igrac lige. Lik jednostavno sabija iako mu 39 godina. A uradjen je katastrofa jer to onaj što igrao za Borac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Aha. Realno on je uvek vadio Borac i razvaljivao svaku tekmu.Sad je mozda i najbolji strelac tima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanDelijeSever Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Zola nije najbolji strelac,ali je najbolji igrac tima i Sloga mora da se bolje uradi po meni,Gobelji zasluzuje veci PA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Meni Partizan izgubio od smedereva 7:0 u ligi...Smesno.. Cela odbrana partizana treba da ima veci CA i PA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Teško... nisu to neki posebni igrači... Voja Stanković je samo ostao na velikom potencijalu koji nije opravdao. Anderson Markes ne znam da li je ukupno odigrao i 5 zvaničnih utakmica za nas ali mislim da je dobar igrač ali ga je rano ocenjivati. Rnić je solidan a Ivanov jedini dobar igrač i možda samo njega malo poboljšati... Desno su Miljković i Aksentijević. Akentijević ima veliki potencijal, možda ga treba povećati za 2-3 još a Miljkoviću samo hrabrost i smirenost da bude što veća oko 15-16 a ostalo ništa ne dirati a centaršut možda i smanjiti... Levo Volkov i Lazevski. Volkov je dobro urađen a Lazevskog ne treba dirati... Jeste nerealan poraz ali glupo je nabudživati igrače... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ognjen Ožegović veći PA i CA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ognjen Ožegović veći PA i CA Po čemu? Koliko je utakmica odigrao za prvi tim? Ne radi to researcher tek tako... I koliki mu je trenutni CA i PA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Nemam pojma koliki mu je CA i PA trenutno al' je vrlo loš, evo ti klip pa pogledaj. Ako te ne mrzi da gledaš, uglavnom mora mu se brzina povećati i finišing kao i snaga. http://www.youtube.com/watch?v=0Vl1U-1Kt_w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Možeš pisati to Dušanu ali sumnjam da će mu povećati CA i PA a kamoli neke ocene. Za tako velike talente otprilike stavi CA i PA a tek kada se u nekim timovima dokažu povećavaju se ocene... recimo eto Jojić je igrao za Teleoptik a Brašanac za Smederevo, Živković za Metalac... Možda bi ga trebalo uraditi negde kao Aksentijevića mada nisu ista pozicija, naravno što se tiče CA i PA ali sumnjam da će ga Dušan dirati. I ne znam je*eno zašto mi nikada nemamo igrače sa PA -9 bar kada valjda imamo pravo na 2-3 a hvala bogu talentovanih klinaca ima koliko hoćeš... :lud: Ne samo u Partizanu i zvezdi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ozegovic je za repku dao 19 golova na 27 utakmica za za Zvezdu na 34 dao 44 (za kadete ili tako nesto) To je bilo pre godinu dana.... Slobo ajde mi ti reci dal je realno da vi izgubite od Smedereva 7:0 ? Takodje je nerelano da Vosa i Smederevo u prvom delu sezone sve dobijaju sa 3,4:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ozegovic je za repku dao 19 golova na 27 utakmica za za Zvezdu na 34 dao 44 (za kadete ili tako nesto) To je bilo pre godinu dana.... Slobo ajde mi ti reci dal je realno da vi izgubite od Smedereva 7:0 ? Takodje je nerelano da Vosa i Smederevo u prvom delu sezone sve dobijaju sa 3,4:0 Ma naravno da nije realno ali samo kažem da je glupo budžiti igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Pa glupo je i da igrači imaju slabije ocjene nego što zaslužuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Pa jeste i glupo je da pojedini igrači iz dosta slabijih klubova budu nabudženi ali jbg. to je do Dušana koji (ne)radi ReSearch za Srbiju. On je više puta ponovio da neće budžiti igrače iz srpskih klubova a meni samo nije jasno što onda ne izdvoji bar 2-3 talenta... po jednog iz PFK, cz i možda još nekog mladog igrača ako baš eksplodira i da im pa -10 jer mi imamo pravo na to ali se ne sećam da je neki naš igrač imao toliki PA ikada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 A u Slobo. Jedan igrac u FM ima -10 PA a to je Ramsey. Ako nista drugo, slazem se da jedan - dva igraca zasluzuju -9. 160 nije los potencijal http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/WilfriedOverview_Attributes-4.png On ima 155PA, vidi kakav je... Lazar i Filip (?) imaju po 160 PA, sto znaci da budu bolji od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Pa nije sve poenta u PA,Eijero Elia (mislim da se tako pise) ima mali,zato sto neke ocene nema ni 5,ali ocene za levo i desno krilo su mu perfektne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts