strbi18 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Hvala puno za ove treninge, evo sad sam ih ubacio pa da vidimo imaju li efekta.. ii kakvi su treninzi??? jesi isprobao?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Fantasticni! Klinci mi napredju samo tako, kao i prvotimci naravno... Ovaj klinac me je odusevio koliko je napredovao i kako igra... http://www.dodaj.rs/f/44/11i/3ClFb613/10-marquinhos.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Stefane el si ga kupio iz internacionala? Kolko sezone je proslo pa takve ocene je dobio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Treninzi su odlicni :: Pa cak iako imas vrlo lose trenere kao ja sa Slavijom pola Evrope mi se otima za igrace,kako za stare tako i za mlade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Jesam, 7, 250, 000 sam ga platio. Ovo je druga sezona kako je kod mene.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Drago mi je da su treninzi dobro odradjeni, ocekujte jos bolje za FM 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Stefane ja sam ga doveo za visokih 8.25 miliona :\ ali na rate...i sad imam budzet 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Da li ce da mi fm 2011 radi sa ovom starom spravicom: System: Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: AMD Seprom 2400+ 1.67 GHz,512 MB of RAM Znam da mi je star komp,i slab...ali jednostavno u krizi sam i ne verujem da mogu moji da skupe pare za nov komp.....Sada igram fm 2010 low 1 zvezdica..... :\ jbg sta ce te? dal ce da mi radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Stefane ja sam ga doveo za visokih 8.25 miliona :\ ali na rate...i sad imam budzet 0 I ja sam ostao na nuli sa budžetom kad sam ga doveo. Ali se nisam pokajao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Da li ce da mi fm 2011 radi sa ovom starom spravicom: System: Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: AMD Seprom 2400+ 1.67 GHz,512 MB of RAM Znam da mi je star komp,i slab...ali jednostavno u krizi sam i ne verujem da mogu moji da skupe pare za nov komp.....Sada igram fm 2010 low 1 zvezdica..... :\ jbg sta ce te? dal ce da mi radi? Radiće, ali kako, to neznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 ahhaahahha ok Hvala!!! ahahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 isprobat ću ove treningee baš da vidim..ja inače radim uvijek svoje treninge i zanima me da li će biti nešto značajnija razlika jer ovi treninzi su svi koliko vidim medium težine a ja ih uvijek radio heavy i bilo je ok..pa ćemo vidjeti onda ..sve u svemu, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Ako odmah stavis heavy igraci ce se mnogo povredjivati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Kod mene je na pocetku sve strelice bile zelene sad vremenom sve vise i vise ide na dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Kod mene je na pocetku sve strelice bile zelene sad vremenom sve vise i vise ide na dole Sad im malo pojacaj treninge,kako sezona odmice. Tako ja radim i samo kod onih veterana imam crvene strelice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Sad im malo pojacaj treninge,kako sezona odmice. Tako ja radim i samo kod onih veterana imam crvene strelice A kod mene obrnuto oni stariji sve zeleno a ovi sto treba da napreduju crveno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Koristim ove zeko treninge i stavio sam Jacka Wilshera na Att Mids da trenira i fino se poboljsava isto tako sam stavio Edena Hazarda na Att Mids a on ima sve crvene strelice....nije mi jasno zasto,zna li neko mozda zasto tako? :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Da li koristis zeko treninge ili ove treninge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 E jbg nisam skontao da sam napisao Ove sorry dobro pa si primetio.Koristim zeko treninge :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Slabi su ti Zeko Treninzi uzmi stavi ove, razvijace se ko lud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 ZeKa, ZeKo treninzi su najbolji(poslje mojih) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Ne mora da znaci da su najboolji, oni imaju ime, ovi su bolji veruj mi. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Koristim svoje, tako da ne isprobavam ničije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Tako je i najbolje. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Ma napravicu ja sebi moje treninge vidim da je tako najbolje ovako se igraci nikako ne razvijaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts