Spartakus™ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 jeste,do toga je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ima te li neke trenigne za 09?? Ne vjerujem da ove za 10 mogu ubacim u 09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ovi treninzi su napravljeni prvi put za fm10 i nemas ih za predhodne verzije. Jedino neko ko ih ima moze da ti okaci slike postavki pa da ih napravis za devetku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 e to sam i ja mislio Hoce neko plsss ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Mourinho Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 izgleda impresivno po ovim SS respekt momci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 evo kako su kod mene napredovali neki igraci sa ovim treninzima: http://www.dodaj.rs/t/2S/3J/2u6Rm3GN/4-rajko-brezancic.jpg http://www.dodaj.rs/t/2s/ei/2yN6lqgl/7-nemanja-tomic.jpg http://www.dodaj.rs/t/1B/6n/3iwIp1tu/13-marko-jovanovic.jpg ako neko hoce jos neki ss neka kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Kod mene napreduju igraci ispod 23godine samo A ako imate wonderkida nekog njemu isto ne pasu ovi treninzi, njega stavite samog da trenira... Razocaran sam Ostavio sam 1mjesec treninge i samo 2 igraca su mi napredovala oni svi su opali... Sad moram to da popravlja sa "Very Hard" treninzima i da riskiram povrede.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Koje trenere imaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Ja nemam folder schedules ko sto je napisano gde da se ubaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Pa napraviš ga ako ga nemaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 odlicno extra su mi rezultati ... hvala .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ja ne mogu da ih skinem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Sad sam video, nece ni meni, a nemam ih trenutno na kompu, tako da ako neko trenutno ima, molim ga da uploaduje i posalje mi na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 I ako moze i meni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Pa ja sam za tebe i trazio Ja i Ventus smo tvorci ovih treninga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Sad sam video, nece ni meni, a nemam ih trenutno na kompu, tako da ako neko trenutno ima, molim ga da uploaduje i posalje mi na PM. Ovo "mi" me buni. Nego da spamam vise, ima li ko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 imam ja,evo u attachment: [privitak je izbrisao admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Koliko vremena treba da prodje da bi se videli rezultati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Pa sve zavisi, kod nekih mesec dana, kod nekih 2-3 meseca, kod nekih pola godine. Na ove treninge najvise ima da ti napreduju igraci do 23 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 treninzi su odlični...kako za seniore tako i za juniore...koristim ih u kojem god klubu igram......trenutno sam s Dinamom i staviti ću SS-ove čim budem u mogučnosti Pohvalee autoru :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 treninzi su odlični...kako za seniore tako i za juniore...koristim ih u kojem god klubu igram......trenutno sam s Dinamom i staviti ću SS-ove čim budem u mogučnosti Pohvalee autoru :: Autorima ::. Ja i Ventus smo pravili ove treninge i trudili smo se da ih odradimo sto bolje, dragaoo mi je da cujem ovakav komentar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Da li je moguce nekako ubaciti treninge i za mlade i za starije igrace? msm da ja stavim treninge npr za teleoptik i za mlade do 19 godina i da stavim za moj tim ove tvoje za starije el moze nekako to da se izvede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Naravno da može. Kako si ubacio treninge sa seniore isto tako ubaci i za omladinu. Samo treba posle toga da razvrstaš igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Autorima ::. Ja i Ventus smo pravili ove treninge i trudili smo se da ih odradimo sto bolje, dragaoo mi je da cujem ovakav komentar. Ja se ispričavam AUTORIMA!!! Svaka čast još jednom ...treninzi su vrh :) preporučujem ih svima jer se stvarno vidi napredak nakon dva-tri mjeseca...kod U-18 igrača sse mogu vidjeti rezultati i nakon mjesec dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Hvala puno za ove treninge, evo sad sam ih ubacio pa da vidimo imaju li efekta.. [gmod]Na forumu se koristi iskljucivo latinica kao pismo.[/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts