Wiz™ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Koji su razlozi crash dumpa?Pitam zato jer imam original i odjednom mi je počelo stalno crash dumpat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Razlozi za CD su najmanje povezani sa FM-om, tj. najmanje se desavaju radi njega. Uglavnom imas neku gresku na kompjuteru i zbog toga se to desava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Kakve to greške mogu biti da znam ispravit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Piratksi programi na kompu, odredjeni programi koji ne mogu raditi sa FM-om, antivirus itd itd.... al' najcesce je grafika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Evo desetak puta sam pokušavo al opet mi stalno crash dampuje..mogu se pozdravit sa sejvom Vidjet cu sta je s onim v02,v03 sejvovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Pozdravio sam se sa svojim sejvovima s Bilbaom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
А. Ђ. Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Imam problem igrao sam menadzer 2012 i onda sam morao da komplet racunar ocistim i izbrisali mi igricu sad kad je instaliram sve mi lepo ucita dok ne treba da biram ligu i ostala podesavanja,a tu nema slova samo zastave nista se ne vidi >..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Imam problem,kada load save,od jednom mi raste proccesor usage i ode na maximum i zabaguje komp nmg nista da uradim i naravno moram da ga restart..Ja imam patch 12.2.2,ali taj save je na 12.0.2,do sada jednu sezonu sam ga lepo igrao,sada mi se to desi..Jel to to patcha ili kompa ? Kompa cisto sumnjam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Nije do patcha. Evo nekih razloga zasto ti se to (mozda) desava:1) Particija na kojoj ti je instaliran FM je skoro do kraja popunjena ( ja uvijek instaliram igre na D:, dok programe drzim na C:)2) Kada igras FM imas jos neke programe ukljucene ( tipa torrent, browser, winamp...)3) Baza igraca je prevelika za tvoj komp, tj. ne moze da izvrsi sve zadatke ( dakle, procesor nije dovoljno jak da bi podrzao toliki broj igraca)4) Kuciste ti se zagrijava previse. Skini stranice kucista i ukloni prasinu sa svih komponenata kompa ( grafa, ram, procesor). Suvom krpom naravno.5) Skinuo si neku grafiku koja 'ima problem' sa tvojim kompom. Posto si rekao da ti se to tek nedavno pocelo desavati, onda vidi da li si nedavno skinuo neku grafiku za FM.6) Virus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) Nije do patcha. Evo nekih razloga zasto ti se to (mozda) desava:1) Particija na kojoj ti je instaliran FM je skoro do kraja popunjena ( ja uvijek instaliram igre na D:, dok programe drzim na C:)2) Kada igras FM imas jos neke programe ukljucene ( tipa torrent, browser, winamp...)3) Baza igraca je prevelika za tvoj komp, tj. ne moze da izvrsi sve zadatke ( dakle, procesor nije dovoljno jak da bi podrzao toliki broj igraca)4) Kuciste ti se zagrijava previse. Skini stranice kucista i ukloni prasinu sa svih komponenata kompa ( grafa, ram, procesor). Suvom krpom naravno.5) Skinuo si neku grafiku koja 'ima problem' sa tvojim kompom. Posto si rekao da ti se to tek nedavno pocelo desavati, onda vidi da li si nedavno skinuo neku grafiku za FM.6) Virus.1-imam na C jos 30 slobodnih G,tu mi je instalirano,na D nemam vise mesta...2-Nemam (uvek iskljucim sve jer me iritira)3-Huge,igram vec duze vreme,a computer performance je 5 zvezdica..4-Moguce....(probacu)5-Cim je izasla igrica skinuo sam sve za FMB-a,tacnije sve vase grafike i vise nikad nisam imao problema..6- Ne,jedino sto skidam to su stvari za FM i za jos par igrica koje imam... Edited August 31, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar DS Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 (edited) http://img441.images...16/99024660.pngJel moze neko oko ovoga da mi pomogne , posle cetvrte sezone mi se desilo da mi pojavi crash dumps.. Edited February 19, 2013 by Aleksandar DS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kupi original a za FM 2012 imaju odgovarajuće teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilanov Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Jel neko zna sta je ovo, kako resiti problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Probaj ovo, ali češ možda morati početi ponovo: 1. (za win7): My Computer ->Organize->Folder and Search Options. -> View->Show hidden files and folders 2. Idi u: Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2012 -> Settings i izbriši taj Settings folder. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilanov Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Probaj ovo, ali češ možda morati početi ponovo: 1. (za win7): My Computer ->Organize->Folder and Search Options. -> View->Show hidden files and folders 2. Idi u: Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2012 -> Settings i izbriši taj Settings folder. Da da potrazio sam na internet i sredio to. Hvala ipak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljan92 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Imam problem sa editorom football manager 12 : Non-stop mi izbacuje : Warning did not font resource fonts/helveticaneueots ..Jel neko zna kako da resim to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsa89 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Treba mi pomoc ! Do juce mi je FM radio super, a od juce kada pocnem utakmicu u 3D sve radi, samo teren crn i nista se ne vidi ! Kako da rijesim problem ?! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Pozdrav. Jesi li nesto ubacivao od dodataka?---tapatalk | lumia 640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsa89 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Pozdrav. Jesi li nesto ubacivao od dodataka?---tapatalk | lumia 640Nisam nista ubacivao. Radilo sve super i odjednom kad sam poceo da igram crn teren a sve ostalo radi ok. Nije mi zanimljivo igrati na 2D pa pomagaj ako znas nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Koji skin koristis? Stavi na default ako koristis neki drugi.---tapatalk | lumia 640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsa89 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Koji skin koristis? Stavi na default ako koristis neki drugi.---tapatalk | lumia 640Normalan koji bude, nece opet ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Hm... Ajde startuj novu igru i vidi jel problem i dalje prisutan. ---tapatalk | lumia 640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsa89 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 stalno takoponovo je instaliram i opet necenema sta nisam pokusavaoa do juce sve radilo normalno Nije zanimljivo igrati na ovom 2D Pomagaj imas milion ako dobijem na lotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Kakav ti je racunar na kom igras?---tapatalk | lumia 640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsa89 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 samsung windows 101,65GHz2,00GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts