dulinho Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 XML Parsing Errors Vec je objasnjeno ovo za "parsing erros", ali imam taj problem, kad uradim sve kako je napisano u onoj temi, ne mogu da pronadjem taj folder "setting" koji treba da obrisem.Inace to "parsing erros" mi se ponekad pojavi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Vidi da nije skriven folder. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 otisao sam na search mydocuments/sports interactive/football manager 2012 i u rezultatima mi se pojavilo 7 foldera settings, koji da obrisem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Treba mi pomoć za prijatelja, on instalira i kad uđe u igru sve dobro bude, i dok mu bude loading zatvori se samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Neka izbrise folder Movies u Football Manager 2012\data\ :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 nije to, ne radi svejedno evo piše mu ovo kad pokuša uć :failed to set up copy protection sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Reci mu da kupi orginal pa neka pita onda na SI Forumu. Rado cu mu dati link za temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 znači ništa,haha, hvala svejedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Uvijek kad izađem iz FM on se opet pokrene, zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Igrao sam FM bez problema onda mi je počelo izbacivati od onog djela kad je Loading.Obrisao sam i ponovo instalirao ali opet isto,prođu one reklame i na istom mjestu me izbaci.Vidim da je gore neko imao isti problem ali kad otvorim link sa resenjem otvori mi se početna strana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Kakav ti tacno error izbaci ? Da li ti uopste izbaci error ili samo izadje iz FMa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Ja imam neki error kada ide usporediti igrače ili klubove,također sam imao i kada sam htio ponuditi ugovor igraču(to je nestalo odjednom),kada bih pričao sa igračima(private chat)...jeli zna netko do čega je? kada se ponovo pojavi uslikat ću pa ću SS okačit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Do patcha ti je to Madridista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Samo me izbaci,nema eror. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Nisi trebao da ponovo instaliras nakon sto si izbrisao onaj folder. Izbrisi ga opet, ali nemoj uraditi reinstall.Ako nije do toga, i skljuci antivirus, moguce je da te on zeza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Kako da ubacim Steam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 http://bit.ly/rFCRjJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Skinuo sam.Šta dalje treba da radim?Stvarno ne razumjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Napravi nalog na steamu: ( idi na njihovu stranicu i registriraj se)http://store.steampowered.com/app/71270/Klikni ovdje kada se regujesImas malo dole ispod 'Add to cart' klikni na to.Onda ti pise 'Purchase for yourself' klikni na to.Onda ce ti dati da ispunis nalog za uplatu ( ne znam kako drugacije da ti kazem) gdje ces ti ostaviti podatke od svog racuna sa kojeg ce ti steam naplatiti 50evra za igru. Dobices kod i upustva kako da ga iskoristis. Skines onda FM i uzivas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 (edited) To sto ti imas jeste pirat. Ovaj forum ne podrzava pirateriju. Moras da imas orginal, kupljenu igricu da bi mogao da imas najnovije patcheve. Smatraj ovo upozorenjem. Edited March 25, 2012 by LingLing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Eeee ovako prijatelji moji...IMAM JEDAN PROBLEM PA SE NADAM DA GA MOŽETE RIJEŠIT.. JA SE SADA MORAM PRIJAVLJIVATI NA STEAM,JER NISAM OZNAČIO DA MI ZAPAMTI LOZINKU..JA UPIŠEM USERNAME,PASSWORD I EVO ŠTO MI SE DOGODI KADA STISNEM ZA PRIJAVITI SE NA STEAM,OVAKO VEĆ 2-3 DANA,PROBAO SAM REINSTALIRANJEM ALI NIKAKO ,,,,NADAM SE DA MOŽETE RIJEŠITI PROBLEM!!! ako je netko dobar sa engleskim može nešto izvuć odavde--> https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=11 ...a evo i slika što mi dođe kad se želim prijavit na steam ---> http://www.pohrani.com/f/2C/dn/3uiStswQ/bezimena.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 Da, imao sam isti problem, pisao sam SI, nisam nista dobio od njih. Pa sam uzeo stvar u svoju ruku. Prvo sam sa sa Uninstallerom izbrisao kompletno iz sistema Steam, znaci sve zivo, i iz registrya. Onda sam skinuo najstariju verziju mogucu i instalirao. Kada se steam update-ovao, onda sam morao da skinem FM i onda sam mogao da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Možda otvaranje portova za steam, jer se tvoj komp nemože spojiti na servere od Steam, možda ga nešto blokira, provjeri Firewall i AV možda oni blokiraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 LingLing-eo to sam tmn uradio,možeš li mi dat najstariju verziju da probam da vidim oće li mi radit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 http://www.windows7download.com/win7-steam/download-qfiidflt.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts