THE Exorcism™ Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 nisam rekao da ti ne das, ali mi neki samo vidimo research tim a ne i graficki i zato kazem treba da se ness odradi da ne samo graficki clanovi vide graficki tim,vec svi koji su u nekom timu da mu budu dostupni podaci od svakog tima..po meni bi to bilo realno...al kak vi želite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Pa i graficari ne vide Research, cak ni svi modovi ne vide research. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Znam, al bi bilo ok da se vidi jer ako ti (lupam) kao član grafickog tima ne mozes vidjeti research dio nije ok, jer graficki i research tim su povezani, tako da bi pomeni ok bilo da clanovi ovih timova mogu vidjeti te teme, da se ne bi stalno pitalo mozel ovo, mozel ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 pozz ekipa! imam jedan probem,skinuo sam ovaj megapack grbova, i napravio sve kak pise i spremio u My Documents/sports Interactive/Football Manager 2012/graphics/logo i napravio sve u samoj igri i nece mi nikako da grbove ucita, a prije toga sam sredio dresove i slike igraca, i to mi sve radi normalno. cak sam probo i samo grbove za jednu zemlju, obriso sve bio iz mape logo i kopiro to za hrv i opet u igri sve namjestio i nece! sto mi je ciniti? molim pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Nije "logo", nego "logos". Znači napravio si zaseban folder pod nadzivom "logos" ubacio tu sve logose, ušao u FM podesio sve kako treba i neće da radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Nije "logo", nego "logos". Znači napravio si zaseban folder pod nadzivom "logos" ubacio tu sve logose, ušao u FM podesio sve kako treba i neće da radi?da da.. logos je, ovo sam samo bio kopiro pa mi s izostalo. a sad sam bio skinuo s sfm12 logos hrvatsku ligu i napravio sve i radi. nije mi jasno zasto nece ovaj megapack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 idem ponovo probati, dakle raspakiram taj megapack i kopiram tamo u logos, onda raspakiram i update i isto samo kopiram u logos, i odem u igru i reload skin i to bi trebalo biti to..kad ovaj drugi radi ne vidim razlga zasto nebi ovaj vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Nešto nisi dobro odradio. Jesi se pridržavao svega ovog što piše dole? Ako jesi daćeš mi neke podatke msn, bilo šta da rešimo problem. Instalacija grbova timova (Logos) : u My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/graphics/pictures/logos/clubs Nakon sto ste sve ovo uradili morate uraditi sledece: Upalite FM odete na "preferences" pa na "display i sounds" zatim sklonite kvacicu sa "skin cache", a striklirate "always reload on confirm" i stisnete continue i cekate da se reloaduje skin. Nakon sto ste to uradili mozeze vratite stare opcije. Svaki folder koji nema morate sami napraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 uspjeo sam!! :: nezz zasto mi nije od prve htjeo, mozda je pogreska bila u update-u sad sam odande kopiro samo ono normal i small. hvala puno!!idem sad viditi sta jos mogu nabrijati pa da mogu krenuti s igrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Nema na čemu. Uživaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelminM23 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Imam problem oko grbova za BIH ligu kad gledam tabelu imam grbove dok vamo veliki grb kluba nemamhttp://prntscr.com/cm2v6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Vjerovatno nisi ubacio folder normal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelminM23 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 (edited) jesam i njega evo slikahttp://prntscr.com/cm3l7 edit:evo odjednom se pojavise a nisam nista vise dirao Edited July 24, 2012 by BelminM23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc gljixi >.< Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Iman 1 problem kad iden extractat u my documents/sports inetractive/fm 12 onda mi se ppojavi samo crash dumbes,db,games,matches,sounds tactics a nigdje nema graphics za extractat? Pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 Jedno milion puta odgovoreno na to pitanje. Svaki folder koji nemate napravite. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jodza Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Posto kada odem na link za ovaj megapack pise file is missing ima neko neki drugi link sa istim packom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мартин Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Dajte neki novi link za download ovo ne raboti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мартин Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Moze da uradite za Makedonsku ligu takvi logosi ? SUPER SE ama nema logos za makedonskite timovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мартин Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Se interesira li nekoj breee da napravi sto e ovoa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPibe10 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Zabuna ne sta he ivi Mega sto zauzima 236 MB posto sam to poceo da skidam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav013 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Ne radi link za ovaj update v 1.1 ?? Bar meni nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stane Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Možete mi reći gdje i kako ubaciti lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Pročitaš prvi post i sve će ti biti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Prokleto dobri logosi!!!! Ovo bi trebali stalno nadopunjavat da se naprave baš svo logosi klubova država natjecanja jer neki fale...ali sve u svemu mnogo bolji od metalic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Perfektni su. Imaš naše nove Ici Logose, isto su veoma zanimljivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts