Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Za sve one koji žele da nabave povoljno steam kod za novi FM mogu to uraditi na sledećoj stranici [hide] http://cdkeysdiscount.com/156-football-manager-12.html[/hide] Cena je 28€ ako idete preko mene ili 25€ ako je naručujete u sopstvenoj režiji. Način plaćanja je PayPal. Ukoliko nemate neki od navedenih servisa uplate možete vršiti preko mene i u tom slučaju cena je 28€ ili 2800 dinara. Ovih 3 € razlike je zbog provizija koje moram da platim. Sva pitanja u ovoj temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 kako ti mogu pare poslati ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Gde živiš (koja zemlja)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Mostar , BiH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ja sam u BiH,kako ja mogu? I znaci sa tim kodom aktiviram igru i pokrecem je preko steama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Jedino ako imaš mogućnosti da mi uplatiš na moj žiro račun nekako novac. Ili mogu da ti dam instrukcije kako da otvoriš AlertPay ili MoneyBookers nalog pa da sam uplatiš. Uslov je 18+ godina. Da, sa tim kodom skidate igru preko steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ma iz bosne u srbiju postoji placanje preko tekuceg racuna ja msm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 postoji li iz hercegovine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Ja sam u BiH,kako ja mogu? I znaci sa tim kodom aktiviram igru i pokrecem je preko steama? Zar ti nisi u BG-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ma moram polugodiste zavrsiti ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botoX Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 postoji li iz hercegovine ? ne postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 ne postoji. cuj postoji iz bosne . a iz hercegovine ne . kako to bola ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ako postoji iz RS, mora da postoji i iz FBiH. Ne spamujte temu, veoma je korisna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Dodat još jedan šop. Kod njih je takođe povoljna cena, 25€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 To nije uopce puno,manje od 200 kn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Sutra ću da naručim jedan primerak pa da vidim jesu stvarno dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Svaka cast Dex i Skipper na pronalazenju sajtova :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Evo ja sam iz RS, konkretno Banja Luka, i veom sam zainteresovan da kupim novi FM. Mogu ti poslati i pare, a moze i objasnjenje za AlertPay ili MoneyBookers. Hvala unapred i sve pohvale za tvoj trud... Mozemo voditi razgovor i preko pp, da ne zatrpavamo temu. Jos jednom hvala :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Evo ja sam iz RS, konkretno Banja Luka, i veom sam zainteresovan da kupim novi FM. Mogu ti poslati i pare, a moze i objasnjenje za AlertPay ili MoneyBookers. Hvala unapred i sve pohvale za tvoj trud... Mozemo voditi razgovor i preko pp, da ne zatrpavamo temu. Jos jednom hvala :cast: :cast: :cast: I ja sam ti iz BL. Manje vise. Uglavnom, da bi mu mogao poslati novac, moras imati neki od ovih kartica za online placanje. A ako imas neku od online kartica za placanje, tad bi bas komplikovao da saljes novac nekom da ti uplati kad mozes to sam. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 I ja sam ti iz BL. Manje vise. Uglavnom, da bi mu mogao poslati novac, moras imati neki od ovih kartica za online placanje. A ako imas neku od online kartica za placanje, tad bi bas komplikovao da saljes novac nekom da ti uplati kad mozes to sam. :: E tiii mi trebas Vidis mogli bi se naci negdje da mi ti to sve uradis, i da se posteno napijemo Ja castim naravno A cuo sam da ima kupiti DVD igre u Media Marketu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Koju karticu moraš imat za kupit online(Visa, Master Card etc etc..) preko ovih stranica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Trebao bih da nabavim karticu za nekih 10ak dana, pa ti mogu preko nje naruciti ( nista ne obecavam), a ti meni kes. Iskreno, ne vuca mi se po bankama jer uvijek napravim neki problem. Jebeni indeks sam 4 puta vadio. Sad sam gledao online cjenovnik Media Marketa i nemaju FM12 u ponudi. A i da imaju bio bi sigurno 100km. @HYO, moze i Visa, moze i Mastercard. Sad cu da ti provjerim. Ovako, Visa, MasterCard, Diners, American Express, JBC, Delta ( visina debitna kartica), Visa electron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Odlicno rjesenje brate Hajd moze tako, ja ti dam lovu i ti uplatis, da se ne zaebavamo po bankama:D Hmmm drug mi je rekao da je vidio valda fm12, mada mozda je i pogrjesi. Da u pravu si bilo bi oko 100km sigurno, bas deru kozu tamo. P.S. U kom djelu BL zivis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Odlicno rjesenje brate Hajd moze tako, ja ti dam lovu i ti uplatis, da se ne zaebavamo po bankama:D Hmmm drug mi je rekao da je vidio valda fm12, mada mozda je i pogrjesi. Da u pravu si bilo bi oko 100km sigurno, bas deru kozu tamo. P.S. U kom djelu BL zivis? Imas poruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Danas sam probao da naručim preko dexovog sajta 2 primerka ali imaju nekih problema sa uplatama tako da otpadaju. Ipak našao sam drugi sajt, cena jeste malo viša ali i dalje je povoljna i iznosi 25€ ako plaćate u sopstvenoj režiji ili 28€ ako idete preko mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts