Ruf™ Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Vecina je svjetskih transfera uradjena, imaju neke greske (posebno za Balkan)... Skinite, probajte i ostavite utiske... GAME-FRONT MEGA-UPLOAD MEDIAFIRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Gde da ubacim ovo? Koliko se sećam, za 08 ide ovde: My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db Ali nešto neće da mi radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Jest, ide tu. Kada raspakuješ arhivu moraš paziti da u db folder ne prebacuješ folder u folderu (npr. Summer 2011 a unutra još jedan folder nazvan Summer 2011) i moraš paziti da se .xml fajl zove kao folder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 To je bilo dobro napravljeno, nego nisam imao 8.0.2 peč pa sam morao da ga instaliram. :: Domaći klubovi i nisu baš najbolje urađeni... Dok su stranci prilično dobro napravljeni. VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 jesu li sređene i ocene igračima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Nekima jesu, koji su se u međuvremenu veoma poboljšali ili su se generirali (Neymar, Kagawa..) Spartače junače pa peč se valjda podrazumijeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strucnjak22 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Jel moze detaljna pomoc?Koje fajlove da ubacim i gde tacno?Hvala unapred.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Gde da ubacim ovo? Koliko se sećam, za 08 ide ovde: My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db Ali paziš da prije toga: To je bilo dobro napravljeno, nego nisam imao 8.0.2 peč pa sam morao da ga instaliram. :: Domaći klubovi i nisu baš najbolje urađeni... Dok su stranci prilično dobro napravljeni. VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strucnjak22 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 [mod]Piraterija je strogo zabranjena, smatraj ovo opomenom pred iskljucenje[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 sto nece da mi radi kad sve lepo prebacim u db?ako neko zna da mi pomogne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Moras da pocnes novi game ... i kad pocnes pojavi ti se jedan kvadratic i ti stikliras u tom kvadraticu nesto "changes" i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 pocnem ja novi game ali mi se ne pojavljuje da stikliram nista,nista nije promenjeno,znam za to da mi treba izaci to da stikliram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Da li ima neka database ili nesto ovakvo za fm 2007 u koji su ukljuceni transferi iz 2012 godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Nema, vec si na jednom mestu pitao i dobio odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko95 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 (edited) Imam skinut FM2008 , skinuo sam 8.0.2. patch , instalirao , skinuo ovo , prebacio u db , ali kad uđem u igru piše mi "Unable to find FM2008 CD "Šta treba da radim ? Edited May 1, 2013 by Darko95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Treba ti cd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nećemo o pirateriji ovdje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Image Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 (edited) hej ljudi pozdav, jel ima neko Bosnia update Version2, taman sam sad instalirao sve samo mi fali jos da pokrenem BiH ligu? instalirao sam 8.0.2. patch tak da mi fali samo jos update da mogu igrati bosansku ligu:) Edited May 7, 2013 by Image Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts