Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

imam pitanjce pa pomagajte ako znate :D dosad sam igrao samo na small datasabe,pa me zanima koju datasabe bi trebao uzet i jos koju dodatnu ligu gdje se cesto mogu nac dobri igrači? ja bi krenuo s hnl..znaci zanima me koji datasabe i koje dodatne lige za dobre,mlade i jeftine igrače i osoblje koje mi moze zamjenit postojece u Dinamu..hvala

hvala Ling :)

a za osoblje,koje su najbolje lige?

i drugo pitanjce,vidio sam da je neki trener uspio dovest igrača jer ima dobro prijateljstvo s trenerom pa čak i igračom? kako je to moguce napraviti? i jel ima neki sistem dok ti igrač odbija doć,nekako ga nagovorit? ja koristim ono da ga pohvalim al to nikad ne urodi plodom :D

Isto Brazil. Samo uz Brazil tu je i Italija.

Sto se tice toga da ti njega pohvalis pa da on hoce doci, to se rijetko desava. Najsigurnije ti je da osvajas trofeje i tako povecavas reputaciju pa ces onda moci dovesti te igrace.

imam pitanjce pa pomagajte ako znate :D dosad sam igrao samo na small datasabe,pa me zanima koju datasabe bi trebao uzet i jos koju dodatnu ligu gdje se cesto mogu nac dobri igrači? ja bi krenuo s hnl..znaci zanima me koji datasabe i koje dodatne lige za dobre,mlade i jeftine igrače i osoblje koje mi moze zamjenit postojece u Dinamu..hvala

Trebati naš scouting,nađi na forumu i tamo imaš preko 25 zemalja sređenih.

Imam jos jedno pitanje,izvinite sto smaram,al tema se zove pomoc pa ajde..

Ako je vlasnik kluba ima Amibtion:20,onda Resources:20,Profesionalizam:20,i klub je bogat,a on nije SD,kao npr vlasnik Shaktora,Galate itd,da li ce on davati pare kao SD ili ne ?

Foreground su u igrici,sa stikliranim"SD increases starting finances",sada sam proverio u Editoru,u stvarnosti ne zna..

Foreground-Ulaze stalno novac u klub

Bacground-Ulozi u transfere da izboris promociju,evropu ili nesto drugo.

Underwrriter-ulaze samo ako je klub pred bankrotom..

Tako sam ja barem razumeo

zanima me ovako igram sa gnk dinamo 6 sezona svake sezone osvojim ligu i kup i svake sezone sam u ligi prvaka prodjem skupine,imam super momcad,sve mlade nade,financije su mi svake godine u plusu.zanima me zbog cega moj glupi predsjednik kluba barisic umjesto mene prodaje moje najbolje igrace,ja kupim igraca za 2 miliona on ga proda za milion i kaze da on misli da je ta ponuda dobra? toliko sam popizdio na to da sam dao odmah otkaz,slazem dobru momcad za ligu prvaka i onda on rasprodaje...

zanima me ovako igram sa gnk dinamo 6 sezona svake sezone osvojim ligu i kup i svake sezone sam u ligi prvaka prodjem skupine,imam super momcad,sve mlade nade,financije su mi svake godine u plusu.zanima me zbog cega moj glupi predsjednik kluba barisic umjesto mene prodaje moje najbolje igrace,ja kupim igraca za 2 miliona on ga proda za milion i kaze da on misli da je ta ponuda dobra? toliko sam popizdio na to da sam dao odmah otkaz,slazem dobru momcad za ligu prvaka i onda on rasprodaje...

Onda ti financije nisu baš tako dobre. Kada digneš balance na otprilike iznad 10M onda ti se to neće događat.