LukaTrzo Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 imam pitanjce pa pomagajte ako znate dosad sam igrao samo na small datasabe,pa me zanima koju datasabe bi trebao uzet i jos koju dodatnu ligu gdje se cesto mogu nac dobri igrači? ja bi krenuo s hnl..znaci zanima me koji datasabe i koje dodatne lige za dobre,mlade i jeftine igrače i osoblje koje mi moze zamjenit postojece u Dinamu..hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Ucitas large DB i ukljucis brazilsku ligu, tamo imas dobrih igraca za male novce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 hvala Ling a za osoblje,koje su najbolje lige? i drugo pitanjce,vidio sam da je neki trener uspio dovest igrača jer ima dobro prijateljstvo s trenerom pa čak i igračom? kako je to moguce napraviti? i jel ima neki sistem dok ti igrač odbija doć,nekako ga nagovorit? ja koristim ono da ga pohvalim al to nikad ne urodi plodom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Isto Brazil. Samo uz Brazil tu je i Italija.Sto se tice toga da ti njega pohvalis pa da on hoce doci, to se rijetko desava. Najsigurnije ti je da osvajas trofeje i tako povecavas reputaciju pa ces onda moci dovesti te igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 imam pitanjce pa pomagajte ako znate dosad sam igrao samo na small datasabe,pa me zanima koju datasabe bi trebao uzet i jos koju dodatnu ligu gdje se cesto mogu nac dobri igrači? ja bi krenuo s hnl..znaci zanima me koji datasabe i koje dodatne lige za dobre,mlade i jeftine igrače i osoblje koje mi moze zamjenit postojece u Dinamu..hvalaTrebati naš scouting,nađi na forumu i tamo imaš preko 25 zemalja sređenih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Imam jos jedno pitanje,izvinite sto smaram,al tema se zove pomoc pa ajde..Ako je vlasnik kluba ima Amibtion:20,onda Resources:20,Profesionalizam:20,i klub je bogat,a on nije SD,kao npr vlasnik Shaktora,Galate itd,da li ce on davati pare kao SD ili ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Da li ce barem ulagati pare u klub ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Davace ti novac, ali ne kao SD. Nece ubacivati novac svaka 3 mjeseca, nego ce ti na kraju sezone dati budzet i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Zanima me u kojem je dijelu ANZHI(rusija) dijelu sugar daddya? ForegroundBackgroundUnderwriter koji je od ovih? i šta koji znači? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Anzhi je po meni Background,a objašnjenja imaš gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Foreground su u igrici,sa stikliranim"SD increases starting finances",sada sam proverio u Editoru,u stvarnosti ne zna..Foreground-Ulaze stalno novac u klubBacground-Ulozi u transfere da izboris promociju,evropu ili nesto drugo.Underwrriter-ulaze samo ako je klub pred bankrotom..Tako sam ja barem razumeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Pobeda dobro si skužio i tako je točno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 može mi netko reći što znači suggar daddy i jel mi može netko dat da skinem negde ljetni prijelazni rok i kako da ga onda ubacim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Sugar Daddy,to su klubovi poput Anzhija,PSGa,Citya i slično koji imaju veoma boate vlasnike koji ulažu novce,tri vrste postoje i od toga zavisi koliko tko dobija novaca...Summer Transfer Update imaš na forumu i gdje i kako ga ubaciti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) zanima me kako da skužim gdje mogu naći dobre regene? oprostite na dva posta zaredom..mozete isbrisat ovaj prije Edited September 21, 2012 by MHazard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Preko scoutinga,odnosno,radi na što većoj mreži scouta,koji ti na PS-u daju veći izbor igrača.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 ok..hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 zanima me ovako igram sa gnk dinamo 6 sezona svake sezone osvojim ligu i kup i svake sezone sam u ligi prvaka prodjem skupine,imam super momcad,sve mlade nade,financije su mi svake godine u plusu.zanima me zbog cega moj glupi predsjednik kluba barisic umjesto mene prodaje moje najbolje igrace,ja kupim igraca za 2 miliona on ga proda za milion i kaze da on misli da je ta ponuda dobra? toliko sam popizdio na to da sam dao odmah otkaz,slazem dobru momcad za ligu prvaka i onda on rasprodaje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Stavi cijenu 0 i reject all offers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 zanima me ovako igram sa gnk dinamo 6 sezona svake sezone osvojim ligu i kup i svake sezone sam u ligi prvaka prodjem skupine,imam super momcad,sve mlade nade,financije su mi svake godine u plusu.zanima me zbog cega moj glupi predsjednik kluba barisic umjesto mene prodaje moje najbolje igrace,ja kupim igraca za 2 miliona on ga proda za milion i kaze da on misli da je ta ponuda dobra? toliko sam popizdio na to da sam dao odmah otkaz,slazem dobru momcad za ligu prvaka i onda on rasprodaje...Onda ti financije nisu baš tako dobre. Kada digneš balance na otprilike iznad 10M onda ti se to neće događat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Hitno mi treba odgovor... Zašto ne mogu ponuditi za igrača koji je co-owned od dva neka kluba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Možda taj klub ima pravo prvotkupa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 Zato sto taj igrac ima klauzulu u odgovoru koja kaze da jedan klub ima prvenstvo da kupi tog igraca na kraju sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts