Madridista Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Pa što je ovo,nitko ne zna sliku ubacit U ovoj alatnoj traci gdje pišeš post imaš dva reda.U donjem redu 11. stavka s lijeva,kao neka slika,tu klikni,zaljepi direct link od SSa i OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 OK hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPibe10 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Znam da zvuci glupo ali igra Fm oko 4 godine i nikad nisam znao kako da izaberem da vodim i neku reprezentaciju i klub pa ako moze mala pomoc oko toga i da zanima me jel moguce da na primer 3 sezone vodim neki tim i onda postanem manager nekog drugog tima mislim kao sto prelaze igraci jer mogu tako i ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 za reprezentaciju i klub vodit paralelno moraš najprije vodit ili jedno ili drugo s određenim uspjehom, ostvarit neku reputaciju sebi kao manageru i dobit/javit se na neku ponudu da preuzmeš još i klub/reprezentaciju ovisi šta već vodišza ovo drugo pitanje normalno da možeš. daš/dobiješ otkaz i javiš se za posao u nekom drugom klubu koji je bez managera ili čiji je manager na rubu otkaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPibe10 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Ovo sam vec pitao al niko ne odg pa reko opet Zanima me kako da izaberem kada kreiram novu igru da vodim i reprezentaciju i klub i da li je moguce to uraditi tokom igre posto vec 3 sezone vodim jedan tim pa ne bih da ga menjam i da li je moguce da prelazimo iz jednog tima u 2. tj da se transferujemo ko igraci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPibe10 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 E hvala ja nisam video pa ponovo pitao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElPibe10 Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 A da takodje me interesuje jer moguce nekako da malo starijim igracima kao ronaldinhu mada on ima 31 ili 32 ocena ne opada jer njemu opada vise nego Gigsu ili Sedorfu cak ? Svaka vayna ocena mu se smanjila ya 1 ili 2 a tek je polu seyona prosla ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Koristi opciju editiraj, nemoj pisati dva-tri posta zaredom.Sto se tice opadanja ocjena, ono zavisi od:AmbitionaWork rateNatural fitnessai da li je igrac povrijedjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 sta mislite koja pozicija je najbolja za Hulka da bude najbolji strijelac ruske lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Opet pogresna tema Sve sto se tice igraca ide u Igraci i osoblje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 oprosti sorry stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Interesuje me, kakva je to MIF ekstenzija, pa je FM ne vidi kao sejv fajl? Kako to promeniti u Football Manager Saved Game, sto mi inace pise ispod naziv mojih sejvova?! Taj "MIF sejv" sam skinuo sa ovog foruma. Tako da moze jos neko da se pozabavi time. Edited September 19, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Odakle si ga skinuo ? Daj mi link do teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9889-trebam-save/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Dzoni, skini taj fajl u nekom drugom browseru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 E hvala, ma Opera mi izgleda zeznula nesto. Evo skidam preko Mozille, i sacuvao kao ekstenziju koju treba.(FM game saved). Thanks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGordon Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 potreban mi je password za Football manager 2012...ako mozete da mi pomognete gde da ga nadjem? Evo napisacu sta mi tacno trazi...Enter password for the encrypted file:Setuo.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Nabavio si ilegalnu verziju i, što je još gore, netko te zaribao. Tu ti ne možemo pomoći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Imam jedno pitanje,ima tri vrste SD-a,znaci Foreground,Background,Underwritter..Sada da vidim da li sam razumeo bas dobro..Foreground ne ulaze bas dosta para u klub,ali dovoljno da klub finansira i obezbedi pare za transfer itd itdBackground ulaze malo vise..a Underwritter ulaze bas dosta,ali i ocekuje rezultate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 foreground će ti davati novce stalno,znači sve dok je u klubu,ali opet neće davati previše...background će ti davati dovoljno novaca da izboriš promociju ili što bolje mjesto u ligi,znači uz transfere očekuje rezultateunderwriter ti daje novce samo kada klub dođe u situaciju bankrota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Znaci Background ulaze najvise ?Posto ocu da ispravim neke stvari,npr da u City ulaze onaj vise,da Monaco ima SD.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 foreground daje najviše,tj. stalno..to je Vitesse ja msm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 foreground daje najviše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Anji,city,vitesse to su foreground..Vidis to bi trebalo da poprave,City je foreground,i uvek ulaze previse para u stvarnosti,a kod mene se skoro uvek raspadnu,mislim uvek su ocajni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 (edited) Sugar daddy increases starting finances,ako sam dobro shvatio to znaci da SD povecava postepeno sto vise i vise ulaganja ?izvinjavam se na duplom postu,neka mi moderator isbrisi ovaj prethodni,imao sam neki problem.. Edited September 20, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts