Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

Doveo sam Otamendija u United ali nije dobio WP. Je l' postoji neko naknadno resenje da zatrazim? Kad smo potpisali ugovor nije mi trazeno da apelujem za dobijanje radne dozvole... O.o Doveo sam ga u januarskom prelaznom roku...

P.S. Kako da igracu koji ulazi vec u 33.-34. i dalje godinu ponudim smanjeni ugovor koji ce on da prihvati? Cak i igraci od 38. godina traze povecanje zarade, mislim da je to nelogicno.

Za Otamendija stvarno ne znam,ja sam ga dovodio u 2-3 navrata u Englesku i nije bilo problema sa WP.

To sa veteranima i ugovorima jest glupost ako traze povecanje ugovora.Ja sam se susretao sa suprotnim,logicnim primjerima,ne sa apsurdima.Trebalo bi biti:sto stariji,to slabiji i jeftinijaiAli ima na igrici dosta nelogicnosti.

Eto,da ispostujem tvoje pitanje :)

Edited by Za Hajduk zivot bi dao
  • Like 1

Doveo sam Otamendija u United ali nije dobio WP. Je l' postoji neko naknadno resenje da zatrazim? Kad smo potpisali ugovor nije mi trazeno da apelujem za dobijanje radne dozvole... O.o Doveo sam ga u januarskom prelaznom roku...

P.S. Kako da igracu koji ulazi vec u 33.-34. i dalje godinu ponudim smanjeni ugovor koji ce on da prihvati? Cak i igraci od 38. godina traze povecanje zarade, mislim da je to nelogicno.

Ako si ga doveo i nije ti pisalo ništa u vezi WPa onda znači da se ne bune što je došao i pustili su ga bez problema,a ovo drugo pitanje,to je tako u FMu ;)

Što misliš da te zajebavam ling?

Mislim to je toliko banalno pitanje da ne znam :D

Nadjes nekog ko ima dosta knowledge za Brazil i neka ti on bude skaut za Brazil. Najlakse ti je naci Brazilca tako sto odes na staff search i tamo pod filters oznacis nationalities i selektujes Brazil(ian).

Da li tko zna sta da uradim da mi igrica ne "trza" za vrijeme igranja utakmice...idem task manager i sve iskljucim sto mogu iskljuciti, niti jedan pretraživač nije uključen.da li je moguće da šteka zato dto nisam direct x instalirao ili?

I meni tako šteka,ali mislim da je kod mene problem windows,kada sam koristio obični XP valjalo je sve dobro,a sada sam instalirao neku drugu verziju,noviju i sve zasra -.-

e tak je i kod mene..dok je bio xp odlicno je bilo :D valja veceras opet u dizanje sistema :D

Zanimam me kako to da igram nereseno sa Bayernom , i derem Lijon sa renom 2-0 , ne mogu da pobedim neke likove poslednje u ligi. I na primer pobedjujem dosta utakmica i onda dodje period kad 4-5 za reodm izgubim. Sta je najbolje da se radi u tim trenucima ?

Probaj da protiv slabijih timova uvodiš neke igrače koji su željni dokazivanja (one sa klupe) jer jbg,da bi pobjeđivao moraš i gubit nekad jednostavno igrica je takva da bez namještanja ne možeš ne imati poraz ;) Pozzz

Jedna vrsta taktike je veoma djelotvorna protiv odredjene ( recemo X) taktike, ali nije previse dobra protiv neke druge ( Y) taktike.

Primjer. Ako igras bunker, a tvoj protivnik igra napadacki i uz to je dosta jaci od tebe, onda imas vise sanse da ih pobjedis nego sa nekom napadackom taktikom. Ali ako igras bunker protiv tima koji isto igra bunker, e tada kvaliteta tvoje taktike, a to je odbrana, ne moze doci do izrazaja. Sa tim osrednjim timovima predlazem da imas dvije taktike, jednu defanzivniju, a drugu ofanzivniju i da ih mjenjas.

pa da imam jednu ofanzivnu i jednu defanzivnu taktiku , ali 80% slucajeva igram sa Ofanzivnom. znam da moram da izgubim nekad ali mi nije jasno pocepam ove timove u vrhu a izgubim od ovih poslednjih , ili dodje serija kad izgubim 5 utakmica ko sto sam reko. Probacu to da ubacim igrace sa klupe.