Svon Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Neko da meni odgovori? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 (edited) Doveo sam Otamendija u United ali nije dobio WP. Je l' postoji neko naknadno resenje da zatrazim? Kad smo potpisali ugovor nije mi trazeno da apelujem za dobijanje radne dozvole... O.o Doveo sam ga u januarskom prelaznom roku... P.S. Kako da igracu koji ulazi vec u 33.-34. i dalje godinu ponudim smanjeni ugovor koji ce on da prihvati? Cak i igraci od 38. godina traze povecanje zarade, mislim da je to nelogicno. Za Otamendija stvarno ne znam,ja sam ga dovodio u 2-3 navrata u Englesku i nije bilo problema sa WP.To sa veteranima i ugovorima jest glupost ako traze povecanje ugovora.Ja sam se susretao sa suprotnim,logicnim primjerima,ne sa apsurdima.Trebalo bi biti:sto stariji,to slabiji i jeftinijaiAli ima na igrici dosta nelogicnosti.Eto,da ispostujem tvoje pitanje Edited August 24, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Doveo sam Otamendija u United ali nije dobio WP. Je l' postoji neko naknadno resenje da zatrazim? Kad smo potpisali ugovor nije mi trazeno da apelujem za dobijanje radne dozvole... O.o Doveo sam ga u januarskom prelaznom roku... P.S. Kako da igracu koji ulazi vec u 33.-34. i dalje godinu ponudim smanjeni ugovor koji ce on da prihvati? Cak i igraci od 38. godina traze povecanje zarade, mislim da je to nelogicno. Ako si ga doveo i nije ti pisalo ništa u vezi WPa onda znači da se ne bune što je došao i pustili su ga bez problema,a ovo drugo pitanje,to je tako u FMu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 Što misliš da te zajebavam ling?Mislim to je toliko banalno pitanje da ne znam Nadjes nekog ko ima dosta knowledge za Brazil i neka ti on bude skaut za Brazil. Najlakse ti je naci Brazilca tako sto odes na staff search i tamo pod filters oznacis nationalities i selektujes Brazil(ian). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 To sam radio ali izbaci mi samo one najbolje koji nece da predju u Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 Imas sa strane u filteru 'Unrealistic targets' ( ili nesto slicno). Oznaci to i onda ce ti asistent filtrirati sve one koje ne zele doci, a ostace ti oni koji zele doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Kada izlazi FM 13 demo verzija ako neko zna?( ako ima negdje vec tema nek se prebaci tamo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Krajem 10. ili pocetkom 11. mjeseca. Kostace otprilike 30ak evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Demo izlazi otprilike 2 tjedna prije cijele igre, znači negdje sredinom 10. mjeseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Da li tko zna sta da uradim da mi igrica ne "trza" za vrijeme igranja utakmice...idem task manager i sve iskljucim sto mogu iskljuciti, niti jedan pretraživač nije uključen.da li je moguće da šteka zato dto nisam direct x instalirao ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 I meni tako šteka,ali mislim da je kod mene problem windows,kada sam koristio obični XP valjalo je sve dobro,a sada sam instalirao neku drugu verziju,noviju i sve zasra -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Vjerovatno imas veoma losu grafu pa ti steka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 I meni tako šteka,ali mislim da je kod mene problem windows,kada sam koristio obični XP valjalo je sve dobro,a sada sam instalirao neku drugu verziju,noviju i sve zasra -.-e tak je i kod mene..dok je bio xp odlicno je bilo valja veceras opet u dizanje sistema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Neću ja večeras,ali morat ću uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Pomoču čega vi ubacujete ss-ove na ovaj forum ? Da li pomoču image shacka ili pomoču nečega drugog ?Unaprijed hvala na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Može i pomoću Image Shack-a,može se dodavati i na: dodaj.rs,imgur.com .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Hvala vam još jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Zanimam me kako to da igram nereseno sa Bayernom , i derem Lijon sa renom 2-0 , ne mogu da pobedim neke likove poslednje u ligi. I na primer pobedjujem dosta utakmica i onda dodje period kad 4-5 za reodm izgubim. Sta je najbolje da se radi u tim trenucima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Probaj da protiv slabijih timova uvodiš neke igrače koji su željni dokazivanja (one sa klupe) jer jbg,da bi pobjeđivao moraš i gubit nekad jednostavno igrica je takva da bez namještanja ne možeš ne imati poraz Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Malo si mašio temu,ovo je za TCT dio,ali nema veze. Jel igraš sa istom taktikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Jedna vrsta taktike je veoma djelotvorna protiv odredjene ( recemo X) taktike, ali nije previse dobra protiv neke druge ( Y) taktike.Primjer. Ako igras bunker, a tvoj protivnik igra napadacki i uz to je dosta jaci od tebe, onda imas vise sanse da ih pobjedis nego sa nekom napadackom taktikom. Ali ako igras bunker protiv tima koji isto igra bunker, e tada kvaliteta tvoje taktike, a to je odbrana, ne moze doci do izrazaja. Sa tim osrednjim timovima predlazem da imas dvije taktike, jednu defanzivniju, a drugu ofanzivniju i da ih mjenjas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 pa da imam jednu ofanzivnu i jednu defanzivnu taktiku , ali 80% slucajeva igram sa Ofanzivnom. znam da moram da izgubim nekad ali mi nije jasno pocepam ove timove u vrhu a izgubim od ovih poslednjih , ili dodje serija kad izgubim 5 utakmica ko sto sam reko. Probacu to da ubacim igrace sa klupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Pa nije valjda da nikad ne mijenjaš 11 prvotimaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Naravno da menjam , inace bi svi pocrkali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Jel se kome desilo da kad treba da se pokrene utakmica jednostavno komp restartuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts