Madridista Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Odgovorio mi je Ling,a riječ je o tome ako on ne želi samnom pregovarati da automatski uprava stavi najbolju ponudu koja je tu Asistent manager... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 Nemoj se Prodo zamarati. Ovo je standardna procedura kada neki clan staffa ne zeli doci kod tebe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 eto cisto me zanima koliko imate sjevova po sezoni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) Ja oko 4-5...Nema Crash i odigram dosta i odma save,sledeci put kad loadujem odigram dosta save Nego pitanje,ako imas verziju 12.2.2,a imas dobar save na 12.0.2(pocetna verzija) nprDa li mogu da igram taj save na ovoj verziji ? Posto sam krenuo save i islo mi odlicno sa Olympiakosom i izaso patch,pa drugi i onda nisam imao vremena da igram,pa sad ocu da nastavim jer do fm13 nemam zelju da krecem neki novi save.. Edited August 7, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Možeš nastaviti igrati na novijem patchu ,ali se nemožeš vratiti na stariji Ja sam s 12.0.4 se prebacio na 12.2.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Kada dobijete nekog "wunderkid-a"(regena koji nastane u vasoj skoli), da li ga odmah forsirate u prvom timu ako ima dobre ocene, ili ga drzite medju omladincima?Da sam ga pre kaparisanja Boreck-a Dockal-a dobio, mozda bi njega forsirao kao back up, ali ima tek 14 godina. Ali vec sada kosta 5.25m.I sad ne znam, da li da ga na kraju sezone posaljem negde na kaljenje u neku filijalu ili da ga ostavim da igra za omladince? http://i.imgur.com/9Pdh1.jpgPo meni fizicke ocene vec sada ima za osrednji prvi tim, samo ne znam kako ce se razviti mentalno. Ima potencijal 5 zvezdica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Ljubomoran sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Imam slatke muke, tu su jos par potencijala, ali ni priblizno kao ovaj... Jeste imam jos jednog koji takodje ima dobru startnu cenu 3.3m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Ja bi ga kalio bar jednu sezonu(a možda i dvije!) . Ali u nekom prvoligašu. Gdje će sigurno igrati veći dio sezone. Skupiti će iskustvo. Mentalno će se jako dobro razviti jer će igrati puno. IMati će se priliku pokazati i dokazati. I ja sam ljubomorannn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Stavljaj. Nemoj ga nigdje davati do 16-ste,dok mu CA u zvijezdicama ne bude 2/5,tada ga pošalji negdje na posudbu/kaljenje i kada se vrati,nek dere u prvoj postavi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Kada dobijete nekog "wunderkid-a"(regena koji nastane u vasoj skoli), da li ga odmah forsirate u prvom timu ako ima dobre ocene, ili ga drzite medju omladincima?Da sam ga pre kaparisanja Boreck-a Dockal-a dobio, mozda bi njega forsirao kao back up, ali ima tek 14 godina. Ali vec sada kosta 5.25m.I sad ne znam, da li da ga na kraju sezone posaljem negde na kaljenje u neku filijalu ili da ga ostavim da igra za omladince? http://i.imgur.com/9Pdh1.jpgPo meni fizicke ocene vec sada ima za osrednji prvi tim, samo ne znam kako ce se razviti mentalno. Ima potencijal 5 zvezdica...Stavi mu tutora, i neka ga 2-3 sezone u U19. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) I to sto kazes, jer imam na desnoj strani vec Neri Cardoza, i docice Dockal. Ali nemam koga za tutora da mu stavim na njegovoj poziciji, a da ima jake mentalne ocene pa i tehnicke. Npr. Cardozo ima onako prosecne ocene ali mi je najbolji igrac po desnoj... EDIT:Sta mislite vi? Da li je za tutora? A ima tek 25.http://www.images.fm-balkan.com/images/406Neri_Cardozo_Overview_.jpg Edited August 7, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Može, ja bi ga stavio ako nemam bolji izbor.Cardozo je stariji od njega 11 godina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Da. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Imam Tabanou-a(23god), ali on igra na suprotnoj strani,jel ima to neke veze? Cak bi po ocenama rekao da je on(Vincent) novi Tabanou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Kod izbora tutora najvaznije ti je gledati personality, determination i PPMs. Postavi SS Position-a i Informationa od oba igraca ( i tog regena i Cardoza). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) Samo sto sam izasao iz FM-a. Ali i tako nemam koga da stavim kao tutora, jer u opciji developing(kako se vec pise...), ne mogu da kliknem na tutoring. Isto i Tabanou.Verovatno dok ne omatore(28+), ne mogu da budu tutori? Okacicu veceras ili sutra, posto idem za pola sata negde. Pa moram da se spremam... Edited August 7, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Tutorijali > Sve o tutoringu igraca. Tu ti pise sve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Izgleda da nisi razumeo moj post.Znaci ako imam 12.2.2 patch,jel mogu da nastavim save koji mi je na 12.1.1 ili bilo kom drugom patchu ? Ja mislim da mogu,jer tu ne krecem nista novo,samo nastavljam staro,ali ispravite me,jer necu da pokusam da load,pa da sjebem save.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Pa skužio sam. I rekao sam da možeš. Jedino sam rekao da nemožeš loadati noviji sejv na stariji patch . Probo sam i tako nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) Kod izbora tutora najvaznije ti je gledati personality, determination i PPMs. Postavi SS Position-a i Informationa od oba igraca ( i tog regena i Cardoza).Evo skrinova. Iako je Cardozu prirodna leva strana, meni igra po desnoj. Pa s toga mislim da ne bi trebalo da bude problema. Procitao sam onaj tvoj tut. http://www.images.fm-balkan.com/images/740Neri_Cardozo_Overview_.jpghttp://www.images.fm-balkan.com/images/852Neri_Cardozo_Overview_.jpghttp://www.images.fm-balkan.com/images/775David_Vincent_Overview.jpghttp://www.images.fm-balkan.com/images/205David_Vincent_Overview.jpg Edited August 7, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Nije los on kao tutor, mislim da bi bio solidan za onog klinca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Cim budem mogao da stisnem tutoring, stavljam ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hes Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Kako naći ID slike tj. grba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts