dex6® Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Najbolji sigurno igraju kup. Kad počinjete igru, u tijeku je (mislim) četvrtfinale kupa i sigurno je da nisu svi mogli doći do četvrtfinala. Morate odigrati polusezonu da završi to izdanje kupa, pa onda u drugoj polusezoni svi počinju u kupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Najbolji sigurno igraju kup. Kad počinjete igru, u tijeku je (mislim) četvrtfinale kupa i sigurno je da nisu svi mogli doći do četvrtfinala. Morate odigrati polusezonu da završi to izdanje kupa, pa onda u drugoj polusezoni svi počinju u kupu. to mi je malo glupo, znači kup se ne igra za vrijeme sezone, kakogod hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Kup je počinjao kad je sezona završavala i obratno. Ako me razumiješ. Zato sada prvu sezonu u Rusiji igraš godinu i pol pa će nakon toga sve biti normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Moze li mi neko reci kako kod nekih igraca popraviti Fitnes spremu npr. Ozil (Con. 95% Fit 80%), Ganso( Con. 95% Fit. 77%) itd i ne mogu mi igrat dalje od 65 minute :pras: to me nervira!Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Probaj im u treninzima namjestit da malo više treniraju fitness,točnije to ti je Strenght i Agility,ja msm...ili recim premjesti ih par tekmi u rezerve pa ih vrati...ako su bili ozljeđeni onda im to treba ili im daj nekoliko dana odmora od treninga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Moze li mi neko reci kako kod nekih igraca popraviti Fitnes spremu npr. Ozil (Con. 95% Fit 80%), Ganso( Con. 95% Fit. 77%) itd i ne mogu mi igrat dalje od 65 minute :pras: to me nervira!Hvala! Ako ih zelis vratiti u kondiciju ( da ti match fitness bude 100%) moras ih igrati sto vise. Dakle, nema veze sto im kondicija padne ispod 60 nrp. Ako ti ne igraju u prvom timu ( tj. nisu u startnoj postavi) i ne uvodis ih svaku utakmicu, onda ce ti se to cesto desavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Kada me pitaju da igraju za reprezentaciju, imam none, 45, i withdraw, sta da kliknem da bi odobrio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Ako ih zelis vratiti u kondiciju ( da ti match fitness bude 100%) moras ih igrati sto vise. Dakle, nema veze sto im kondicija padne ispod 60 nrp. Ako ti ne igraju u prvom timu ( tj. nisu u startnoj postavi) i ne uvodis ih svaku utakmicu, onda ce ti se to cesto desavati.Ozila sam tek doveo iz Reala i tamo je bio standardan konstantno i za mene prve dvije utakmice odigrao i match fitness mu je slab a Gasno mi je standardan bio proslu sezonu al sam stalno ga izvodio u 65 minuti radi njegove Fitness spreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 None ti je da ne diraš ništa,znači igraju...45 je da igraju jedno poluvrijeme,a withdraw je da iz izbaciš iz postave 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Ozila sam tek doveo iz Reala i tamo je bio standardan konstantno i za mene prve dvije utakmice odigrao i match fitness mu je slab a Gasno mi je standardan bio proslu sezonu al sam stalno ga izvodio u 65 minuti radi njegove Fitness spremeKada vadis igrace iz igre, to radis zbog kondicije ( condition). Ako zelis da match fitness bude uvijek preko 90%, taj igrac mora da igra. Daj im 2-3 utakmice da odigraju do kraja, pa onda vidi koliki im je MF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Dal da uzmem ovog igraca za Plejmejkera za 12 miliona, inace spustio sam cenu sa 16 miliona??? ili Parejo?http://i.imgur.com/oubka.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Pogresna tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Nije on playmejker,vodio sam ga u Liverpool-u,2016 sezona,jako dobar igrač,uzmi ga,nisu velike pare u pitanju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Del Piero Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 A moze li se namjestiti ona ljubav prema klubu od strane predsjednika/vlasnika... Glupo mi da Agnelli odmah prodaje Juventus. 'em je tek dosao, 'em je klub u porodici godinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Treba mi pomoc oko editora , reinstal sam igricu i sad mi ne radi editor , imas li neko resenje kako da ga "ozivim"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Imam problem valda tu trebam pisat o tome jer ne mogu nac temu za help o igracima nigdje >.< Desnjak mi igra na desnoj strani...1. i 2. sezona odlicno zabijao,3. nigdje nista...cuo sam da desnjaci idu na lijevu stranu no igrac mi neprekidno puca lijevicom iako je desnjak Sta da radim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Ako ti stalno puca lijevom nogom, nauci ga 'Avoid using weaker foot'. Znas li kako ucis igraca tim potezima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 ma Ling igram vec dosta fm kako da to ne znam >. <ma to ima to sam mu prvo dao da radi...ne vrijedi katastrofa mi je ove sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 1. Protivnici su ti procitali taktiku2. Tom napadacu ne odgovara ta taktika3. Nema dovoljno dobrih lopti za njega iz veznog reda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Ne znam brate. Meni levaci uvek idu levo, a dešnjaci desno. Što mi je nekako i logično. Ne obazirem se toliko na statistiku već mi je važno kako se igrač ponaša na utakmici i da ne greši, kako pošalje neki pas, a ne broj golova ili asistencija više. Možda je samo trenutno u lošoj formi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 pa odgovarala mu je prve dve sezone ( taktika ) sve 5 i onda moro prodat cijeli vezni red jer ponude su bile odlicne... i doveo sam Dzagoeva i Nasrija ( bio nesretan u Cityju ) i nista takodjer imam Nianga desnjak koji mi igra na lijevoj strani zabija solidno ali nije problem ko kod Damiaa -.-" poludit cu u velikim utakmicama ga nema dok u malim nesto vise briljira .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Ne znam brate. Meni levaci uvek idu levo, a dešnjaci desno. Što mi je nekako i logično. Ne obazirem se toliko na statistiku već mi je važno kako se igrač ponaša na utakmici i da ne greši, kako pošalje neki pas, a ne broj golova ili asistencija više. Možda je samo trenutno u lošoj formi. meni nije logicno da desnjak ide desno jer zapravo uvijek je lakse zabit kontra nogom ovisno o strani mozda je u losoj formi i volio bi da zavrsi sto prije jer mi stvarno treba taj napadac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Vjerovatno ti treba i da se vezni red uklopi jer je nov za tu sezonu. Probaj staviti Match Preparation na Attacking Movement i workload na high. Mozda cak i da malo promjenis taktiku. Neke sitne promjene. Da igras malo uze ili malo sire, malo brze ili malo sporije... vidi kako ti odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 budem,hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 http://www.dodaj.rs/f/2O/2j/Nx6SOBB/untitled.jpg Šta je ovo 'Bordelands' ? Sinoć sam igrao fm i toga nije bilo, nisam ništa skidao i sad kad sam ušao video sam to o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts