casaloca1987 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Klubovi sa najvećim budžetom za transfere na početku igre???5,6 klubova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Inače to ide ovdje i malo pogledajte prije pisanja http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6046-predlozite-tim/page__st__640 Al evo odg...Od nekih jačih klubova,Chelsea,Real Madrid,Manchester United i City... Od slabijih,Malaga i Anzhi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 a arsenal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Rekao je 5,6..ja naveo 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 je li se može promijeniti font slova u skinu?pokušavao sam i promijenio u Agency FB ali nije moglo...pa ako tko zna kak da promijenim u npr Verdana, Courier New neka kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 ja sam to skoro uradio,msm da mi je to rekao house,uzmes font koji zelis skines ga sa neta i ubacis ga u folder tog skina koji se zove font,i preimneujes ga u ime default fonta,npr. ako je default font verdana ti ces taj tvoj novi font da preimenujes u takodje verdana.deluje konfuzno ali nije tesko :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 uspio sam..hvala ti puno druze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Šta tačno znači Administracija ? Šta se dogodi kada klub ode u Administraciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 (edited) Šta tačno znači Administracija ? Šta se dogodi kada klub ode u Administraciju? To je stanje, u koje ulazi klub, koji ne može poplatiti ogromnog duga. U FM-u to verovatno znači, da če biti sve ponude za tvoje igrače automatsko prihvačene. Osim toga timu, koji ide u administraciju, automatsko se oduzmeju poeni. Negde sam čitao, da za Premier ligu dobijaš -9. Edited July 16, 2012 by ales_pfc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 (edited) Koje su idealne godine za potpis profi ugovora igraca?Tocnije,kad igrac prestaje napredovati na youth treningu i potreban mu je ozbiljniji rezim?Ja prakticiram oko 18 god. Edited July 16, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Profi ugovor igrac potpisuje kada napuni 18 godina. Ti njemu mozes i prije 18. godine dati profi ugovor, ali ce on tek u 18. godini da ga potpise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Vrijeme potpisa je manje bitno.Pitam kad prevazilazi youth training.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Kad ga prebacis u prvi tim, tada on trenira sa privim timom i vise nije na youth contract. Nema tu nekog pravila, moras da pazis na mlade igrace, da ih previse ne forsiras. Uglavnom ako igraci imaju niske fizicke ocjene ( posebno natural fitness) i work rate, bolje je da ih drzis dokle god mozes na youth rezimima. Ali ako vidis da je neki igrac predobar da bi bio na njima, onda ga ili prebacis u prvi tim, ili ga posaljes na posudbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Kad idem opciju u editoru i igrici displaj mode nema mi opcije Windowed pa ako tko zna kak da rijesim problem taj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Mislim da ima tutorijal za igranje u windowed modu al ne mogu ga pronać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) http://www.dodaj.rs/f/2/7p/5nF4Pyn/untitled.png Ovako nekoliko puta,recimo kada popunjavam one podatke menadžera (Ime,Prezime..).Bilo kada loadujem,ili idem na new game.Igra kasnije radi dobro,ali me interesuje,jer mi se ovo nije nikad prije dešavalo. Edited July 21, 2012 by Sema^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Imas na forumu u kategoriji pomoc tutorijal kako da se rijesis XML praising errors-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Nije pomoglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Ako si odradio kako je pisalo trebalo bi da radi... pored toga ne znam sta bi moglo da bude u pitanju. Probaj izgooglati nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Potpis'o sam klauzulu da se mom igracu(Caicedu) automatski produzi ugovor za jednu godinu kad skupi 25 ligaskih utakmica u sezoni.Sad je zimska pauza i ima 17 odigranih utakmica,izvjesno je da ce skupiti 25.Ali..,vec je prihvatio ponudu Celtica da im se pridruzi po istku ugovora.Sta ce biti kad skupi tih 25 meceva za moju ekipu !?.....Nadam se da ste shvatili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 ako skupi kod tebe 25 utakmica prije isteka ugovora s tobom je još godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) To bi bilo logicno... ...U suprotnom je u pitanju bug FM-a... Bilo bi logicno,ALI !...http://i.imgur.com/mzM3C.pnghttp://i.imgur.com/RkVws.png Edited July 21, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Zanima me koliko moram da sačekam da bi igrač koji je ispunio sve uslove za državljanstvo konacno dobio državljanstvo Srbije? Stoji mu ono da ceka papper work(ili kako god ). A Medu pise da mora da odigra jos utakmica za klub da bi dobio drzavljanstvo, zna li se kolika je ta cifra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 (edited) Ne znam baš, od česa zavisi čekanje papira, jer neki igrači to "završe" pre, drugi kasnije. Što se broja utakmica tiče, negde sam čitao, da mora taj biti oko 70, igrao sam i ja sa Partizanom ali se ne sečam, koliko je trebalo za Meda. Imam i ja jedno pitanje uoči nastavka igre, može valjati i za FM12 i za ostale verzije menadžera, pa i za stvarni život... Da li se nekome desilo, da je njegov rezervni tim igrao finale kupa i pobedio? Da li je time obezbedio nastup u Europi? Da li postoje neka ograničenja za finalnu utakmicu ili je moguče igrati sa kompletnim A timom i ubiti fer plej? Konkretan slučaj: Teleoptik. Edited July 22, 2012 by ales_pfc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Zanimljivo ovo drugo pitanje nikada se nisam susreo s necim takvim ali mislim da bi ovi prvotimci mogli igrati u finalu ako im stavis opciju avaliable for reserv tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts