dex6® Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Nađi scoute koji imaju visoke "Judging player ability/potential" i daj im da više puta scoutaju igrača prije nego što krečeš u kupnju. Ako hočeš da ti scouti sami scoutaju državu/regiju onda bi bilo dobro da imaju još visoke "Adaptility" i "Level of discipline". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 OK hvala , pri kupovini sam ulgavnom kupovao odma , ili ono smao jedno su ga pogledali . i jos jedno pitanje , Scoute gde bi bilo najbolje da trazim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Na tražilici za osoblje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Search ---> staff . Takoder mozes ih slati da skautiraju neke odredene drzave ides Scouting ---> pa izaberes scouta kojeg zelis i onda ---> set new assigment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Moze li mi neko objasniti kako da napravim Skin ;D hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Mislim da ti je to jako tesko objasniti i da ce ti to rijetko tko znati objasniti NIje to lagan posao potrebno je izvrsno poznavati XML program i jos mnogo stvari . A ukoliko zelis promjeniti skin to je vec druga stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Nista onda mislio napravit sebi AC Milanov skin al hvala ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Pitaj nekog da ti napravi tko zna ili da ti samo ubaci pozadinu ako si takvo nešto mislio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Temu sam mislio a ne Background Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Jel mi može netko reći što utječe na dobivanje više love od sponzora??? Jednom prije sam malo išao uspoređivati klubove ex-yu država i mogu reći da klubovi u srbiji dobivaju daleko više od sponzora. Npr. partizan dobiva 1.4M € u usporedbi sa Dinamom Zagreb koji dobiva samo 91K €. A Dinamo kao klub ima veću reputaciju od Partizana??? Dakako to je lova od sponzora za dresove, tj. main kit sponzor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Uz reputaciju klubu takoder vjerojatno utjece i reputacija lige A bolji sponzori se bar u mojoj igri nadovezuju na bolje rezultate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Jel moguće da mi se igra sporo učitava zbog slika igrača?Treba bar 3 il 5 minuta da mi se učita prije je išlo puno brže.Oće li pomoći ako obrišem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Jel ima kakva fora da se spuste cijene igrača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Onaj sa slikama: U pravu si, zbog slika je sporija i pomoći će ako obrišeš.Dino: Pri kupovini? Učinit ga nesretnim i da sam traži TL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Kako,nisam to nikada uspio složiti?.. Znam otprlike,samo nikad nisam uspio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Kako,nisam to nikada uspio složiti?.. Znam otprlike,samo nikad nisam uspio Ja sam probavo i uspio sa onim Tremulinasom. Prvo malo interacion, admire player/youngster. Pa ako je odgovorio pozitivno opet interaction, declare interest. Ako je opet dobro odgovorio pošalješ neku realnu ponudu. Kad ju odbiju možeš opet declare interest i poslat opet istu ponudu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Cijene nisu normalne,za Sergia Romera su mi tražili 24 miliona,Strotmana 14,Oscara 17... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 gdje mogu vidjeti novac od prodaje karata sa utakmice..da li se to uopšte da vidjeti tamo pod opcija finances? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/ScreenShot066-2.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Kada mogu u nižerazrednim klubovima da počnem da potpisujem Full Time ugovore s igračima? Je li to kada dostignem odredjenu reputaciju ili kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Mislim da moraš steći status profesionalnog kluba... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Kako da smanjim igračima dobivanje crvenih kartona..nakon 25 kola imam oko 11 dobivenih crvenih, a nikako ne znam da li se to da kako srediti, ima li koja opcija i sta utice na disciplinu igrača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Daj team instructions da pogledamo, i isto pogledaj player isntructions tackling i te stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Pa ako igraš na Agressive tackling onda će ti prije dobiti,a u Touchline ins stavi Stay on feet tako da će ti i to smanjiti uštro uklizivanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts