THE Exorcism™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Niš ne izbaci..samo stoji da sam kliknuo onu opciju koju ides kad hoces izabrati klub i to je to..niss vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Jesi probao sam jednom ili ti se više puta tako dešava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 evo 5-6 put mi se to desava..i reinstalirao sam bio igricu ali uzalud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 .. Stvarno ne znam šta ti se to dešava. Jesi probao da izgasiš komp, pa kada ga upališ da instaliraš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 sredio sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 ajde drugovi tko zna nek napise kako da povecam u editoru da se u igri pojavljuje veci broj regena, jer ove sto imate su mi zeznuli igru, nisam mogao pokrenuti pa ako tko zna nek napise (ne bilo vam zapoviđeno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 to ne postoji. igra ti stvara onoliko regena koliko triba da popuni prazne klubove u uključenim ligama i još određeni broj po klubu da osvježi tržište igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Mene zanima može li nekako lakše da se slika a ne svaki put print screen pa moram da minimiziram igru i pokrecem Paint da sačuvam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 alt+F9-i slika ti se nalazi u dokumentima tamo gdje i kada na taj nacin sto si prije koristio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 prilikom dodavanja novih nacija u igrici mi se javljalju dva problema pa se nadam da ce mi tko pomoci da rijesim Što se tiče ove prve sliek provjeravao sam u editoru i sve ok funkcionise ali kad krene igrica izbaci mi ovaj problem. http://img254.imageshack.us/img254/336/14149396.jpg http://img513.imageshack.us/img513/5567/42283541.jpgA što se tiče ove druge slike nemam pojma sta bi moglo biti pa ako tko zna kak da rijesim probleme nek pomogne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) Može kratko objašnjenje (na šta se točno odnosi) za ove atribute: controversy, pressure, consistency, versatility? Edited July 2, 2012 by ja13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 controversy, pressure, consistency, versatility? prvi-oznacava koliko je igrac controverzan,ne znam nasu rijec,uglavnom,atribut koji kaze koliko ce igrac biti podlozan senzaciji,to najcesce imaju igraci tipa Balotellodrugi-jednostavno,oznacava kakav je igrac kada je pod pritiskom,to vecinom bude nisko mladjim igracima kada igraju derbije,i slicne jace utakmice,vrlo vazni mentalni atributitrece-koiliko dugo zaredom igrac moze igrati na istom/visokom nivou,tu dolaze do izrazaja i fizicki atributi,koji naravno ako igrac ih nema visoke,ne mogu imati i ovaj atribut visok.cetvti:koliko dobro igrac moze igrati na drugoj poziciji,koja mu njie priroddna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Sve stoji osim Versatility - taj atribut nam kazuje koliko se brzo neki igrac moze prilagoditi na igranje na nekoj poziciji koja mu nije prirodna Dakle igrace s ovim visokim atributom brzo se istrennira na neke druge pozicije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Kada Srbija ulazi u EU u igrici? Ako je već bilo pitanje,izvinjavam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 bilo je vise puta- 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 kako da nađem najbolje trenere za omladinski pogon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 što bolje standardne trenerske karakteristike i još gledaš working with youngsters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Nestorovic Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 (edited) Gde se ubacuju grbovi za menager??? Ne mogu da nadjem..Ne treba Edited July 6, 2012 by Marko Nestorovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6200-kako-ubaciti-grafiku-u-fm-12/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Nestorovic Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Da li moze da dse koriste grbovi i slike igraca od fm 2012 za fm 2011? :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 mogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Mogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Nestorovic Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ok..hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Zanima me oko Scouting igraca , to mi nekako najgore ide u manageru uvek nadjem pogresne igrace , ali uglavnom koristim opciju Search , kako to da poboljsam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts