Ling^2 Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Pa objasnio sam ti bar 5 puta do cega moze biti Iluzionista. Necu vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 mene zanima ovo,ja stavim moj scoutu da mi napravi report o sljedećem protivniku,ono za svaku tekmu i on mi samo napravi report njihovih pozicija,gdje su jaki i slično...nema da piše kako da igram protiv njih(defenzivno ili napadački) ili još neki prijedlozi,zna li netko zašto to rade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilijaMou Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 a mene interesira šta napravit ako igraš FM preko cetri sata bez sejvanja i onda ti nestane struja? :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 najbolje je da skocis sa zgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 mene zanima ovo,ja stavim moj scoutu da mi napravi report o sljedećem protivniku,ono za svaku tekmu i on mi samo napravi report njihovih pozicija,gdje su jaki i slično...nema da piše kako da igram protiv njih(defenzivno ili napadački) ili još neki prijedlozi,zna li netko zašto to rade? Zato sto su to izbacili ove godine. Ali ti pise kako trebas da postavis match preparation ( ako igras protiv nekog jakog) pa se prema tome ravnaj. a mene interesira šta napravit ako igraš FM preko cetri sata bez sejvanja i onda ti nestane struja? :lud: :lud: :lud: Sta napraviti ? Pocni da ucis na greskama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilijaMou Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Zato sto su to izbacili ove godine. Ali ti pise kako trebas da postavis match preparation ( ako igras protiv nekog jakog) pa se prema tome ravnaj. Sta napraviti ? Pocni da ucis na greskama i da onda ljudi kazu da igram save/load... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Ja na svom save-u sa Vitesseom sam sejvovao oko 200 puta za 4.5 sezone. Nikad nisam radio s/l. I da radis, bas te boli briga, igras za sebe, ne za druge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilijaMou Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Ja na svom save-u sa Vitesseom sam sejvovao oko 200 puta za 4.5 sezone. Nikad nisam radio s/l. I da radis, bas te boli briga, igras za sebe, ne za druge. pa nebi mogao spavat da sejvam pred svaku tekmu.... posteno igram, pa ako izgubim, izgubim.....sad sam s Boavistom usao u drugu ligu druge sezone i u 12. mesecu bio pred otkazom zbog slabih rezultata i kad me krenulo i kad sam dosao skoro do prvog mesta (prvi je imao bod vise), nestala mi struja :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 dobro ti lingling kaže. igraš za sebe ne za druge i ako ponavljaš sebe lažeš. ja iman naviku sejvat prije i poslje svake utakmice. nekad onako i mahinalno dok slažem taktiku ili pravim selekciju igrača, a nisam ponovio utakmicu bez razloga još od svojih početaka igranja (znači skoro 7-8 godina). pogotovo češće sejvam otkad mi laptop više ne radi bez da je uključen non stop u struju. milijun puta mi se dogodilo da se malo otkopča kabel od punjača i bye bye. al najjače je kad pukne nešto baš dok sejvam pa onda traži neki backup save od prije pola sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Uh Prodo, znam kako je to kada moras backup save da radis, srecom pa sam namjestio da mi sejva svaki mjesec, pa najvise izgubim jedan dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brat messi Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 zanima me da li postoje titule pehara u profilu kao na nekim drugim forumima i zanima me kako da stavim da mi prati postove unapred zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Ovo ti je za FM, za te pehare posalji poruku nekom plavom ili crvenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Mene zanima hoće li biti kakvih turnira uskoro,kada završi ovo 'Nokaut natjecanje'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Da, sad ovako ide raspored. Nokaut takmicenje - od 01.-10. svakog meseca (prijave od 25. valjda krecu)Klansko takmicenje - od 10.-20. svakog mesecaThe Best Of the best - 20-30/1. svakog mesecaZa to vreme redovno se igra BL. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 kako da vodim mlade fudbalere do 19 godina Vojvodina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 Kliknes na ime kluba, iz padajuceg menija izaberes 'team policy', tamo nadjes postavke za u19 i oznacis da ti vodis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Kliknes na ime kluba, iz padajuceg menija izaberes 'team policy', tamo nadjes postavke za u19 i oznacis da ti vodis. Uradio sam to i nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 Imas dole desno confirm, moras i to da pritisnes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Imas dole desno confirm, moras i to da pritisnes. sve sam sam uradio kako si rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 igram finale kup uefa 9 maj , protiv psg , i zamislite ovo yaya sanogo sa reprezentacijom i ne moze da igra jel mogu nesto da ucinim da igra, da je stvarnost ovo ne bi imalo smisla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Koliko ja znam, morat češ smislit taktiku bez njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 smisljam al sramota je i nelogicno i nije jedini koji je otisao na pipreme u stvarnosti bi ih pustili da igrjau na jednom finalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Ja sam ti s Dinamom redovito uzvrate finala Kupa igro s juniorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 smisljam al sramota je i nelogicno i nije jedini koji je otisao na pipreme u stvarnosti bi ih pustili da igrjau na jednom finaluAko si ga koristio,postavi ga u Predstavite igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 (edited) ok , predstavicu sve igrace ali kad mi se zavsi prva sezona , tj posle njihovih godinu i pola godina igranja u zvezdi , tj posle njihovih ucinaka , opisacu njihovi igru posto sve tekme pratim ........... ako zaboravim slobodno me podseti ako imas nekog mladog ( 93 i mladje slobodno preporuci tj ako zelis da vidis napredak njegov i cujes misljnje Edited March 30, 2012 by iluzionista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts