dex6® Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Imam ja svog favorita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Mislim da je filkaja On je kao voleo to takmicenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 100 bodova za Playa. Idemo na sljiedeće pitanje. :broj 1: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 28, 2012 Author Share Posted February 28, 2012 Oces dex bodove za spam sad ? Ovo je ozbiljna tema i ja vas molim da se tako ponasate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ae neko neka pomogne oko ovog problema izludjuje me ne mogu da pokrenem fm http://www.dodaj.rs/f/3v/rF/2OOErjcF/govno.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Marco probaj ovo dignut i instaliraj,trebao bih ti popraviti grešku,riječ je najvjerovatnije o gubljenju nekog dijela igre,točnije o gubljenju .dll datoteke koja je neophodna kako bi se igra pokrenula... http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_41 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ae neko neka pomogne oko ovog problema izludjuje me ne mogu da pokrenem fm http://www.dodaj.rs/f/3v/rF/2OOErjcF/govno.jpg Mozda ti je do NET.Frameworka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Skidrow=piraterija=to ne može ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolleon Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Jel postoji neki nacin da dobijam izvestaje utakmica sa nekog takmicenja kao sto dobijam iz mog prvenstva? Mislim konkretno na to da mi izadnju parovi pre i rezultati nakon odigranih meceva kao sto mi to objavljuje u mom takmicenju... Nadam se da me razumete na sta mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Ne bih rekao. Ali mozes bookmarkovati neku stranicu pa tako brze ju naci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolleon Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ajde, mozda ce neko drui znati na sta mislim, ja se iskreno nadam da hoce i da postiji nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Razumijem na sta mislis i cini ( znam) mi se da ne moze. Bookmarkuj rezultate te lige/takmicenja sto hoces i onda provjeravaj. Najbrzi nacin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolleon Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ma to sam znao, radio sam tako nego sam mislio mozda moze i ovo, sve jedno hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 da li kad kreiram klubove u editoru mogu staviti slova č, ć , dž, đ da li će mi u igrici prikazati ta slova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 da li kad kreiram klubove u editoru mogu staviti slova č, ć , dž, đ da li će mi u igrici prikazati ta slova mislim da hoće. meni je prikazalo te znakove u nazivima liga. valjda bi onda trebalo i u nazivima klubova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Jel postoji neki nacin da dobijam izvestaje utakmica sa nekog takmicenja kao sto dobijam iz mog prvenstva? Mislim konkretno na to da mi izadnju parovi pre i rezultati nakon odigranih meceva kao sto mi to objavljuje u mom takmicenju... Nadam se da me razumete na sta mislim Probaj pod news subscriptions se subscribeat na to natjecanje. Ako ne znaš kako, samo pitaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 kreirao sam određene lige i isprobao u igrici i sve je ok..ali samo me ness zanima...naime došao sam do 6-og kola testirajući lige i naišao na meni čudnu stvar..klubovi su jako neefikasni, i zanimljivo niti jedan klub nije postigao vise od 10 gola a niti jedan klub nije primio vise od 10 golova...mozda vam je čudno pitanje ili je to normalna stvar ili se da kako to srediti da budu efikasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 jednostavno,prosjek golova svakog kluba je manji od 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Aman da su napadaci jako efikasni u toj ligi. To je sasvim normalno, neka te nista ne brine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Gol razlika Želje u 16 utakmica je 14-3, Zrinjskog 10-5, Sarajeva 11-8...to je premalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 kad dovodim nekog igraca koji nije punoletan , sta treba da uradim da on dodje odma ? primetio sam da nekim klubovima igraci predju pre nego sto napune 18 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Pa moglo bi biti da neke države i koje je igrač ne mogu potpisati ugovor prije negoli igrač napuni 18g... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 a oni dotle mogu raskinuti ugovor ? a jel moze to da se namesti na editoru da moze doci pre 18 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Pa takvo je pravilo, pogotovo u Južnoameričkim državama, ne može dok ne napuni 18 god.I ja čekam tako kada kupujem igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 ali to je dobro,ponekad ti klubovi dobro odrade te igrače prije nego dođu kod tebe i onda ti samo nastaviš razvijati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts