dex6® Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Traži mlade i jeftine regene koje češ kasnije prodati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 pa kako da ostvarim kad nmg da dovedem nekog boljeg igraca,mozes li mi predloziti nekog ko bi dosao u partizan a da je solidan igrac Imas temu Igraci koji dolaze u balkanske klubove u 'Igraci i osoblje', pa tamo vidi. Ovo nije tema za tvoje pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 mozda pitam na pogresnom mjestu, ali ako tko zna nek pomogne..da li ovdje ima da se skinu mre4že i lopte druge za fm.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Mreze ne, ali lopte da. Idi u dodatke i tamo trazi, ili jednostavno klikni ovdje http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8144.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Imam problema sa svim ekipama sa kojima igram,ja napravim odlicnu taktiku,treninge imam (odlicne) i prvu sezonu odigram odlicno i imam dobru igru:Npr sa totenhemom imam na nekim utakmicama 33 suta na gol,uglavnom nemam ispod 15. Druga sezone dovedem 2-3 pojacanja za prvi tim,ali nikako ne mogu da imam preko 10 suteva.Taktiku i nista nisam menjao,tim mi je imao vremena dosta da se uigra (cela polusezona).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 E pa to je stvar rezije .. Negoo, da l' mozda nisi menjao neke kljucne igrace ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ma kakve ostala mi ista postava,samo mi otisao Gomes (GK),a dosao Marc andre ter stegen...To mi je bilo tako i sa Liverpool-om,Gladbachom,Grenadom,Wolfsburgom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Mozda su se ostali klubovi pojacali .. Ne znam stvarno sta da ti kazem, ne desava mi se to, kod mene kako prelazi iz sezone u sezonu sve bolje igraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Imam problema sa svim ekipama sa kojima igram,ja napravim odlicnu taktiku,treninge imam (odlicne) i prvu sezonu odigram odlicno i imam dobru igru:Npr sa totenhemom imam na nekim utakmicama 33 suta na gol,uglavnom nemam ispod 15. Druga sezone dovedem 2-3 pojacanja za prvi tim,ali nikako ne mogu da imam preko 10 suteva.Taktiku i nista nisam menjao,tim mi je imao vremena dosta da se uigra (cela polusezona).. Probaj sa nečijom taktikom, možda nisi nešto lepo namestio. Pa javiš kako ti se čini.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ja ti kazem prvu sezonu odvalim chelsea,city,protiv nekih slabijih ekipa imam kolko oces suteva,dominacija sa posedom lopte (cak 75:25) Druga sezone sve losije rezultate belezim i losiju igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Nešto ne mogu da verujem da si tako nešto događa. Iskreno nikada mi se tako nešto nije dešavalo. Ja koristim dve taktike, Lingovu i Julčevu i odlične su obe, ali kod tebe mi je to skroz nejasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ne znam,ja necu da koristim neciju taktiku,to ti je odma sve sredjeno...U svakom klubu iz sezone u sezonu igram sve gore.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mija_Ub_15 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 kako da ubacim slike i grbove.... skinuo sam samo kako da ih prebacim u my documents tj kako da Ekstrakujem fajlove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ides desni klikn na ikonicu pise ti extract file [ili tako nesto] pa onda odaberes lokaciju .. Nadam se da sam bio od pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 kako da ubacim slike i grbove.... skinuo sam samo kako da ih prebacim u my documents tj kako da Ekstrakujem fajlove? Skini winrar, desni klik na fajl koji trebas ekstraktovati pa onda extract here. Nešto ne mogu da verujem da si tako nešto događa. Iskreno nikada mi se tako nešto nije dešavalo. Ja koristim dve taktike, Lingovu i Julčevu i odlične su obe, ali kod tebe mi je to skroz nejasno. Dva objasnjenja. Ili ti je losa taktika ili ti AI procita taktiku u drugoj sezoni. Prije da je ovo drugo, desavalo se ljudima milion puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Što si mene citirao? (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Svejedno nije bitno sto je tebe citirao... Da ja sam jednu istu taktiku koristio 50 utakmica u sezoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Greska, tvoj komentar je iznad Maretovog, pa sam zabunom. Mare ja ovu svoju taktiku sto sam okacio na forum koristim dvije sezone ( 100ak utakmica ajmo reci), ali uvijek imam jos jednu rezervnu s kojom igram bar 10% utakmica. Obicno je ona malo defanzivnija od ove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mija_Ub_15 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 eee hvala vam uspeo sam da ekstrakujem ali me sad interesuje je l ima da se skine neksto u kome ce sve slike svih lige da budu ili moram sve posebno... isto i za grbove i za dresove.. volim kad mi je sve uredno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Imas na nasem forumu megapack, skini ga i ubaci gdje treba i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 da li je moguće, msm čitao sam negdje ali ne znam viš gdje, da se može kometarisanje tokom utakmice prevesti na maternji jez6ik pa me zanima da li tko zna kako se to radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Brate moj, to ti je kurce*a rabota, nikakve koristi od toga a i pravo da ti kazem msm da je to tesko izvodljivo zbog glagola koje srpski jezik ima :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Ja sad prvi put cujem za to, tako da ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ma ima milion mali tih opcija šta se sve da sredjivati u fm-u, mislim čačkat, pa ako tko zna šta nek napiše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 jel zna neko gde se u editoru podesava , da igracima delim brojeve ? u mojoj lii trenutno nijedan irac nema broj a kad pocne utakmica nasumice im kompjuter podeli brojeve, i nikad nisu isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts