Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

pa kako da ostvarim kad nmg da dovedem nekog boljeg igraca,mozes li mi predloziti nekog ko bi dosao u partizan a da je solidan igrac

Imas temu Igraci koji dolaze u balkanske klubove u 'Igraci i osoblje', pa tamo vidi. Ovo nije tema za tvoje pitanje  yo

Imam problema sa svim ekipama sa kojima igram,ja napravim odlicnu taktiku,treninge imam (odlicne) i prvu sezonu odigram odlicno i imam dobru igru:Npr sa totenhemom imam na nekim utakmicama 33 suta na gol,uglavnom nemam ispod 15.

Druga sezone dovedem 2-3 pojacanja za prvi tim,ali nikako ne mogu da imam preko 10 suteva.Taktiku i nista nisam menjao,tim mi je imao vremena dosta da se uigra (cela polusezona)..

Imam problema sa svim ekipama sa kojima igram,ja napravim odlicnu taktiku,treninge imam (odlicne) i prvu sezonu odigram odlicno i imam dobru igru:Npr sa totenhemom imam na nekim utakmicama 33 suta na gol,uglavnom nemam ispod 15.

Druga sezone dovedem 2-3 pojacanja za prvi tim,ali nikako ne mogu da imam preko 10 suteva.Taktiku i nista nisam menjao,tim mi je imao vremena dosta da se uigra (cela polusezona)..

Probaj sa nečijom taktikom, možda nisi nešto lepo namestio. Pa javiš kako ti se čini..  :thumbup:

kako da ubacim slike i grbove.... skinuo sam samo kako da ih prebacim u my documents tj kako da Ekstrakujem fajlove?

Skini winrar, desni klik na fajl koji trebas ekstraktovati pa onda extract here.

Nešto ne mogu da verujem da si tako nešto događa. Iskreno nikada mi se tako nešto nije dešavalo.

Ja koristim dve taktike, Lingovu i Julčevu i odlične su obe, ali kod tebe mi je to skroz nejasno.

Dva objasnjenja. Ili ti je losa taktika ili ti AI procita taktiku u drugoj sezoni.

Prije da je ovo drugo, desavalo se ljudima milion puta.

Greska, tvoj komentar je iznad Maretovog, pa sam zabunom.

Mare ja ovu svoju taktiku sto sam okacio na forum koristim dvije sezone ( 100ak utakmica ajmo reci), ali uvijek imam jos jednu rezervnu s kojom igram bar 10% utakmica. Obicno je ona malo defanzivnija od ove.