Paun14 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 patch Da, volio bih i ja upoznati tu osobu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 čačkajući malo po fm-u nadjoh ness sto me zanima...naime išao sam na opciju da mi pokaže spisak trenera sa najdužim boravkom u klubu, i zanimljivo wenger ni fergusona nema, pa me zanima jel to bug ili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 čačkajući malo po fm-u nadjoh ness sto me zanima...naime išao sam na opciju da mi pokaže spisak trenera sa najdužim boravkom u klubu, i zanimljivo wenger ni fergusona nema, pa me zanima jel to bug ili Vjerovatno su otisli u penizju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 izvinte ako sam dosadan sa pitanjima, puno ih postavljam jer me stvarno dosta toga zanima u vezi fm-a..vidim u nekim klubovima igrače koji imaju po 14-15 godina..kod mene skaut moze dovesti samo 18 godina starog igrača, mislim to je donja granica starosti, pa me zanima sta trebam uraditi da bi mogao dovesti petanaestogodišnjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 I ti i on ili : Morate biti u EU Ili da budete u istoj drzavi Ili da imate neki drugi sporazum ( ima par drzava, uglavnom u Aziji, sporazum da se igraci ne racunaju kao stranci) ps. ne smaras, samo pitaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 kako editor da aktiviram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Moraš ga skinut. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7349.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ne mogu ga pronaci na steamu, a skinuo sam preko direct linka,i sad mi trazi aktivaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Mora da bude na Steamu. Idi na tools i tamo nadji. A ako ti trazi aktivaciju, probaj unjeti kod koji si dobio kad si kupio FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Jel zna netko čemu služe "corporate facilities" i kako se upgradeaju? Edit: izgleda da to odražava stanje stadiona i da se upgradea zajedno sa stadionom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Sta mislite kako je bolje dovoditi igrace na rate ili u kesu,i zbog cega ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 U kešu. Ista stvar kao i u RL-u. Imaš osječaj sa koliko novaca raspolažeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Sta mislite kako je bolje dovoditi igrace na rate ili u kesu,i zbog cega ? U kesu. A prodavati na rate. Zasto ? Zbog likvidnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 zanima me ovaj resource archiver. da li postoje fajlovi koji se mogu skinuti s neta, da bi se odradili, ili doradili u archiveru, ili se to mora kreirati, pošto ne kontam taj program zašto služi pa ako tko zna da objasni neka nešš napiše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Resource archiver se najvise koristi zbog skinova, da bi editovao default skin sa nekog FMa. Ali sa njim mozes ekstrakovati sve zivo iz FMa. Pored skinova se ekstraktuje i comp.fmf fajl. Znaci archiver sluzi za ekstraktovanje fajlova ( kao win rar) da bi ih kasnije mogao editovati sa XML editorom ili necim slicnim. Malo konfuzno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 s obzirom da imam slobodnog vremena na izvoz, tražim, pregledavam sve moguće opcije na fm-u..tako sam naletio na print screen..zanimljivo mi je što daju printati tabele ali ne i rezultate,jer volim to sebi arhivirati jer posle par sezona ne možeš vidjeti rezultate već samo završnu tabelu.. i jos jedno pitanje ...kad igram utakmicu, i odem na neku web stranicu utakmica mi stane, i tek kad se vratim na fm onda se nastavi...koliko se ja sjecam toga prije nije bilo, dali je to kakav bug ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Nikakav bug, kad ti fm nije aktivan ( tj. kad je spusten dole) onda se automatski pauzira. Ako hoces da se ne pauzira, onda prebaci FM u windowed mode ( imas na forumu tut) i jednostavno otvori nesto drugo bez da spustas FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Zasto je bolje kupovati igrace na kes,a prodavati na rate,shvatam sa MUTD,ali sa Citiyem,Totenhenom i klubovima koji nisu u dugovima,ja samo kupujem na rate,a trazim kes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Zasto je bolje kupovati igrace na kes,a prodavati na rate,shvatam sa MUTD,ali sa Citiyem,Totenhenom i klubovima koji nisu u dugovima,ja samo kupujem na rate,a trazim kes... Sa bilo kojim klubom je najbolje kupovati sa kesom, a prodavati na rate. Zbog LIKVIDNOSTI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 evo igram s celticom četvrtu sezonu za redom..,uspio sam dovesti edinsona cavania iz napolia, i dosta golova daje..evo u 25 kola u ovoj sezoni zabio je 41 gol, i svake sezone ukupno da oko 60-70 golova, ali cijena mu je samo 20mil. pa mi nije jasno kako takav igrač koji zabija toliko golova, i osvaja 2 puta zlatnu kopačku ili loptu ( ne znam sta se od toga dvoje daje za najviše golova postignutih) da mu je toliko mala cijena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Na cijenu igraca utice sljedece: Njegova reputacija, reputacija kluba, reputacija lige i godine. Nesto od toga nije bajno i zbog toga je on tako 'jefting'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 igram sa partizanom druga sam sezona i budzet mi je 14 miliona,ali ne mogu da dovedem ni jednog malo boljeg igraca poput(cosica,aleksica,kovacica.....) klub prihvati ponudu,ali igrac uopste nece da pregovara samnom i njegov klijent odma me odbiju pomaziteeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Imaš malu reputaciju. Moraš ostvarit veće uspjehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 pa kako da ostvarim kad nmg da dovedem nekog boljeg igraca,mozes li mi predloziti nekog ko bi dosao u partizan a da je solidan igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts