willson Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 http://www.fm-balkan.com/index.php?board=485.0 Pregledaj ovo za te tutove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Jbg. ne znam ni ja baš sve. Treba mi pomoć od SD. 1. Šta je publik limited kompani? 2. Ako stavim foregraund oće li on davati pare za transfere i pare za klupske projekte ili? I jel foregraund onaj glavni koji dosta ulaže u klub? 3. Predpostavljam da je sugar dedi inkrejs starting finanses (je*em ti engleski ) znači da on na početku povećava tb ili? I ako to uključim hoće li svake sezone povećavati startne finansije. 4. Šta znači in administrejšn? Šta ako stavim i to SD? 5. Ako može posebno objašnjenje svake vrste SD. Negde sam video ali ne znam gde. Šta je foregraund, šta bakraund a šta andervrajter? I za kraj šta bi po vama bilo najbolje da stavim za odličnog SD. I da hvala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Foreground- predsednik ulaze velike kolicine novca u klub sve dok ne ode iz njega. Background-predsednik ce ulagati velike kolicine novca za 1 ili 2 promocije/ili 3 do 4 godine. Underwriter-predsednik ce ulagati velike kolicne novca u slucaju da je klub u opasnosti da bankrotira. Sugar Daddy znaci da je predsednik veoma bogat i da ce biti darezljivi u davananju TRANSFER BUDGETA, WAGE BUDGETA... nadam se da je od pomoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Jbg. ne znam ni ja baš sve. Treba mi pomoć od SD. 1. Šta je publik limited kompani? 2. Ako stavim foregraund oće li on davati pare za transfere i pare za klupske projekte ili? I jel foregraund onaj glavni koji dosta ulaže u klub? 3. Predpostavljam da je sugar dedi inkrejs starting finanses (je*em ti engleski ) znači da on na početku povećava tb ili? I ako to uključim hoće li svake sezone povećavati startne finansije. 4. Šta znači in administrejšn? Šta ako stavim i to SD? 5. Ako može posebno objašnjenje svake vrste SD. Negde sam video ali ne znam gde. Šta je foregraund, šta bakraund a šta andervrajter? I za kraj šta bi po vama bilo najbolje da stavim za odličnog SD. I da hvala.... Public limited company ti je da ti predsjednik kluba/vlasnik moze prodavati akcije na trzistu. Tj. da je tvoj klub akcionarsko drustvo. Administracija ti je korak do bankrota Objasnjeno ti je gore sta je SD, a ja cu sad to onako... Foreground ti je Man City... samo ubrizgava pare. Background ti je Hoffenheim... pomaze dok ne ostvaris neki cilj Underwritter ti je Chelsea... Brise tvoj dug Pa ti vidi koji ti najvise odgovara Ako stavis increase starting finances on ce editovati tvoj TB i WB na pocetku sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 jel postoji ovdje kakav tut za advanced editor ili tko zna gdje se kakav tut moze naci posto evo 2,5 sata gledam ne mogu nikako da skontam kak se radi u njemu :pras: :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ne koristim ga a mislim da ima tut ali samo na engleskom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ne koristim ga a mislim da ima tut ali samo na engleskom.... da li znaš gdje ima, pošto bi volio izmijeniti kontinentalna takmičenja, pokušao sam u fm 2012 editoru al mi se pojavio crush damp, pa me zanima da li moze preko advanced editora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Imaš PM. Jedino što ti je potrebno je dobra snalažljivost i solidno poznavanje engleskog. I da traži za FM 11 jer nisu prebacili čini mi se za FM 12 i gledaj thread useful tread. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Je l' se FM Genie Scout 12 smatra citom? :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Naravno da se smatra :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 zanima me gdje mogu pogledati na fm-u 2012 listu trenera sa osvojenim trofejima, pošto sam to mogao gledati na prethodnim fm-ovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Onda FM tipka preko koje dolaziš na preferences, obično se nalazi gore desno. Kad se pojavi drop menu stisneš na Hall of Fame. Nadam se da si na to mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Onda FM tipka preko koje dolaziš na preferences, obično se nalazi gore desno. Kad se pojavi drop menu stisneš na Hall of Fame. Nadam se da si na to mislio. e na to sam mislio...hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Mislim ovo moje pitanje je glupo,ali kako da uzmem SS,a da nije sa steam communityia,pre sam onako preko painta isao paste i sve lepo,ali sad mi kopira ono sto sam kad izadjem iz igrice,npr destkop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 ALT + F9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Imam strasnog DC-a koji u buducnosti moze da bude neverovatan. Naravno rec je o regenu. Jedini problem mu je Jumping koji je 5!!! Koliko to moze da bude problem?! Ostale ocene su mu okej, hrabrost, brzina, udarac glavom, markiranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Imam strasnog DC-a koji u buducnosti moze da bude neverovatan. Naravno rec je o regenu. Jedini problem mu je Jumping koji je 5!!! Koliko to moze da bude problem?! Ostale ocene su mu okej, hrabrost, brzina, udarac glavom, markiranje... Moze biti problem u prekidima, a i ne mora. Zavisi kakav ti je drugi stoper, i kakvi su ti ostali igraci uopsteno u vazduhu. Ako hoces da mu povecas jumping, povecaj mu aerobic ( trening) i stavi mu induvidualni trening - Jumping. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 to ce ti biti problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Moze biti problem u prekidima, a i ne mora. Zavisi kakav ti je drugi stoper, i kakvi su ti ostali igraci uopsteno u vazduhu. Ako hoces da mu povecas jumping, povecaj mu aerobic ( trening) i stavi mu induvidualni trening - Jumping. Da mu napravim novi trening program ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Ako nemas svoje, ili ako nisi skinuo, predlazem da skines necije sa foruma. Onda samo edituj svoj/njegov rezim tako sto ces smanjiti nesto, a povecaj aerobic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ako nemas svoje, ili ako nisi skinuo, predlazem da skines necije sa foruma. Onda samo edituj svoj/njegov rezim tako sto ces smanjiti nesto, a povecaj aerobic. Skinuo sam tvoje i julac-ove. Sad cu da editujem. Imam jos jedno pitanje. Koliko su zvezdice pouzdane? Nasao sam nekog malog regena u Africi, mali ima 18 godina, first touch 18, finishing 18 i dribling 18. Sve su mu ocene super, a skaut mu daje samo 2zvezdice. Us'o sam preko Fm G-a a on mu daje 199Pa. :spt :spt :spt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ne vjeruj skautima ni kad ti poklon nose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Zavisi od skauta. Ako je los skaut, lose ce reporte davati. Ako je dobar, bice precizan. Mozda mu je dao 2* jer taj igrac ima malu ambiciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 jel može netko ko zna uploadat da mi se javi u inbox? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Uploadat šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts