Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

Jbg. ne znam ni ja baš sve. Treba mi pomoć od SD.

1. Šta je publik limited kompani?

2. Ako stavim foregraund oće li on davati pare za transfere i pare za klupske projekte ili? I jel foregraund onaj glavni koji dosta ulaže u klub?

3. Predpostavljam da je sugar dedi inkrejs starting finanses (je*em ti engleski :D) znači da on na početku povećava tb ili? I ako to uključim hoće li svake sezone povećavati startne finansije. :)

4. Šta znači in administrejšn? Šta ako stavim i to SD?

5. Ako može posebno objašnjenje svake vrste SD. Negde sam video ali ne znam gde. Šta je foregraund, šta bakraund a šta andervrajter?

I za kraj šta bi po vama bilo najbolje da stavim za odličnog SD. :) I da hvala....

Foreground- predsednik ulaze velike kolicine novca u klub sve dok ne ode iz njega.

Background-predsednik ce ulagati velike kolicine novca za 1 ili 2 promocije/ili 3 do 4 godine.

Underwriter-predsednik ce ulagati velike kolicne novca u slucaju da je klub u opasnosti da bankrotira.

Sugar Daddy znaci da je predsednik veoma bogat i da ce biti darezljivi u davananju TRANSFER BUDGETA, WAGE BUDGETA...

nadam se da je od pomoći

Jbg. ne znam ni ja baš sve. Treba mi pomoć od SD.

1. Šta je publik limited kompani?

2. Ako stavim foregraund oće li on davati pare za transfere i pare za klupske projekte ili? I jel foregraund onaj glavni koji dosta ulaže u klub?

3. Predpostavljam da je sugar dedi inkrejs starting finanses (je*em ti engleski :D) znači da on na početku povećava tb ili? I ako to uključim hoće li svake sezone povećavati startne finansije. :)

4. Šta znači in administrejšn? Šta ako stavim i to SD?

5. Ako može posebno objašnjenje svake vrste SD. Negde sam video ali ne znam gde. Šta je foregraund, šta bakraund a šta andervrajter?

I za kraj šta bi po vama bilo najbolje da stavim za odličnog SD. :) I da hvala....

Public limited company ti je da ti predsjednik kluba/vlasnik moze prodavati akcije na trzistu. Tj. da je tvoj klub akcionarsko drustvo.

Administracija ti je korak do bankrota :D

Objasnjeno ti je gore sta je SD, a ja cu sad to onako...

Foreground ti je Man City... samo ubrizgava pare.

Background ti je Hoffenheim... pomaze dok ne ostvaris neki cilj

Underwritter ti je Chelsea... Brise tvoj dug

Pa ti vidi koji ti najvise odgovara :D

Ako stavis increase starting finances on ce editovati tvoj TB i WB na pocetku sezone.

Ne koristim ga a mislim da ima tut ali samo na engleskom....

da li znaš gdje ima, pošto bi volio izmijeniti kontinentalna takmičenja, pokušao sam u fm 2012 editoru al mi se pojavio crush damp, pa me zanima da li moze preko advanced editora

Imam strasnog DC-a koji u buducnosti moze da bude neverovatan. Naravno rec je o regenu. Jedini problem mu je Jumping koji je 5!!! Koliko to moze da bude problem?! Ostale ocene su mu okej, hrabrost, brzina, udarac glavom, markiranje...

Moze biti problem u prekidima, a i ne mora. Zavisi kakav ti je drugi stoper, i kakvi su ti ostali igraci uopsteno u vazduhu. Ako hoces da mu povecas jumping, povecaj mu aerobic ( trening) i stavi mu induvidualni trening - Jumping.

Moze biti problem u prekidima, a i ne mora. Zavisi kakav ti je drugi stoper, i kakvi su ti ostali igraci uopsteno u vazduhu. Ako hoces da mu povecas jumping, povecaj mu aerobic ( trening) i stavi mu induvidualni trening - Jumping.

Da mu napravim novi trening program ili?

Ako nemas svoje, ili ako nisi skinuo, predlazem da skines necije sa foruma. Onda samo edituj svoj/njegov rezim tako sto ces smanjiti nesto, a povecaj aerobic.

Skinuo sam tvoje i julac-ove. Sad cu da editujem. ;)

Imam jos jedno pitanje. Koliko su zvezdice pouzdane? Nasao sam nekog malog regena u Africi, mali ima 18 godina, first touch 18, finishing 18 i dribling 18. Sve su mu ocene super, a skaut mu daje samo 2zvezdice. Us'o sam preko Fm G-a a on mu daje 199Pa.  :spt :spt :spt