methman Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Pozdrav svima E ovako, posto sam nedavno poceo da igram fm12 pa me zanima ovo u vezi ovih FOREIGN igraca. Jel to ostaje uvjek ili se mjenja nakon nekog vremena,sezone? Dozvoljeno mi je samo 3 pa me zato zanima da ih vise ne kupujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Zavisi od lige, ali u vecini slucajeva da, smanjuje se broj stranaca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
methman Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Vodim Crvenu Zvezdu, treća sam sezona (u drugoj sam sezoni došao do osmine finala Lige prvaka ) i imam ogromnih problema sa neriješenim rezultatima. Evo recimo pobijedim Lyon u grotlu Marakane, a izgubim ili odigram neriješeno sa Radom ili Borcem u Super ligi. Ovakve stvari mi se često dešavaju i ne znam kako da ih riješim. Molim vas pomozite mi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Oćeš probati moju taktiku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Pozdrav opet svima ! Prije dva dana sam preuzeo Real Madrid i za sada mi u domaćoj ligi ide sve savršeno, ali je Europa ono što me nervira i što me frustrira. Ako mi vjerujete, malo je falilo da ne prođem grupnu fazu lige prvaka. Zašto mi se to dešava ? Zašto u domaćoj ligi ide sve savršeno, a zašto igram očajno u ligi prvaka ? Koristim formaciju 4-3-3, i za sada je odlična, barem što se tiče domaće lige. Ali je opet ponavljam problem liga prvaka. A zna se kakva su očekivanja u ligi prvaka kada govorimo u vezi Real Madrida. Molim vas pomozite mi ! Unaprijed vam hvala svima na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Budi precizniji. Na koji način ne ide u Evropi, je li do igre ili nešto drugo?Muči li te taktika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Kako da nadjem ovo podesavanje u FM14?http://1.bp.blogspot.com/-Uj5QkWc-Vhw/Uf_P-pJCSaI/AAAAAAAALgc/zcHDXIRxKpY/s1600/staff-responsibilites-backroom-advice.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Uđeš u svoj klub>staff> responsibilites 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Hvala puno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boracbl Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 zanima me da li je moguce u editoru prepraviti da neki predsjednika kluba preuzme za jednu ili dvije sezone klub. da ja stavim ko ce biti za godinu dvije predsjednik direktor i ostalo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommas Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Dakle, u FM10 editoru moguce je bilo napraviti ex-Yu ligu, u kojoj bi klubovi iz pojedine zemlje, ovisno o plasmanu u ligi isli u Ligu Šampiona/Europe.Npr. Partizan je bio 2. u ligi i isao kao prvi srpski klub u LŠ, Zeljeznicar je bio npr. 5. u ligi, ali kao najbolji bosanski klub plasirao se u LŠ itd itd.Link E sad.. pokusavao sam isto napraviti i u FM12, ali kada prebacim sve klubove javlja mi "wrong nation set", te moram sve klubove "staviti" u istu zemlju. Onda iz ostalih zemalja (npr. CG, Bosna, Slov, Mak..) nitko ne nastupa u Europi.Ima li pomoci u ovome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 jok. na editoru10 nisam radio, ali svi ovi kasniji su po tom pitanju totalno usrani i nema šanse da klub iz zajedničke lige nastupi u europi predstavljajući matičnu zemlju. osim ako totalno ne rasturiš euro natjecanja i složiš nova ali onda ti ne rade više euro koeficijenti država i broj klubova u europi iz svake države je fiksan kroz godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts