Madridista Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ma pisat će ti kao da te neka država želi za trenera i imaš za prihvatiti i odbit...ne brini se za porto,bit ćeš manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Gdje mogu naći listu suggar-dady klubova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Mozes da odes u Editor,ides u Clubs i pod filter nadji Sugar Daddy,i izbaci ce ti sa Foreground,Bacground i underwrriter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 to znam,ali zar nije bilo negdje na forumu slika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 E to ne znam,ja mislim da je bilo samo sa Bogatim vlasnicima,ali to ne znaci da oni imaju SD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Pitanje vezano za Patch koji sam skinuo sa ovog foruma: Zasto je Fletcher odsutan sa terena do 2017. godine? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 Pitaj u temi gdje si skinuo update. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 pozdrav momci,jel mi možete reći koji klubovi imaju najbolje uvjete za razvit mlade igrače? al ne tipa Barcelona i ti svjetski klubovi,nego neki malo manji..vidio sam da je netko reko Lens..e takvi klubovi hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Rennes, Toulouse, Metz, Stuttgart, Ajax, Feyenord,... Kroz neku staru karijeru vidi di ti se stvaraju dobri regeni pa moš i tako odabrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 pozdrav momci,jel mi možete reći koji klubovi imaju najbolje uvjete za razvit mlade igrače? al ne tipa Barcelona i ti svjetski klubovi,nego neki malo manji..vidio sam da je netko reko Lens..e takvi klubovi hvala Pogledaj na forumu dio projekti teksopisaca i nađi klubove po opisu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 sta je ovo sa quote opcijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Zanima me kako da sacuvam video,posto ono ima takmicenje za gol,akciju,a nzm kako da sacuvam,da snimim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 Zanima me kako da sacuvam video,posto ono ima takmicenje za gol,akciju,a nzm kako da sacuvam,da snimim ?Odes u preferences i tamo ( cini mi se da odmah vidis) imas opcije za video, negdje pri kraju. Oznacis 'Save video after uploading' i onda kada uploadujes video, on ce biti sacuvan. A kako uploadovati video ? Prvo se moras konektovati na youtube u FM-u. Kada to uradis, onda poslje utakmice odes na upload highlights i tamo odes na 'custom highlights' i odaberes gol/akciju/stavec zelis da uploadujes i kliknes na upload. Ukoliko zelis da ga sacuvas na komp, a da ga ne uploadujes, kliknes na dugme extract i pratis proceduru. Imas na forumu kako uploadovati video. Idi u generalno > Video klip tema i odmah prvi post ti se nalazi tutorijal. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 nije me dugo bilo , pa je pitanje mozda previse jednostavno za sve , kad izlazi 2013 dal se nesto zna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/index.php/topic/11127-football-manager-2013/page__st__160 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 zanima me zasto moji igraci kad prime loptu u 16 metara pucaju iz prve a ne stanu na loptu,pogledaju jel ima koji slobodni igrac,dali se to moze namjestit? ili ovo dolazi mi igrac po desnom boku igrac ulazi pred golmana i šutira i uvijek pukne u ravno u golmana,a s lijeve strane ima slobodnog igraca koji dolazi i on bi zabio da mu ovaj doda? kako to rijesit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Smanji im 'Long shots' i ako hoćeš još onda u 'Touchline Ins' stavi Work ball into box Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ne,nego se tu radi u PPM sada ne znam engleski točni naziv,uglavnom pucanje iz prve,i to se može rješiti preko razgovora gdje će on s vremenom prestati to raditi,ima na forumu tut o tome.Druga stvar je također stvar PPM- označi tom igraču kojem uvelike zavisi teamwork,ili timski rad gdje će on što je veći proigravati sugirača,dok je manji glumiti Quaresmu.Također se može rješiti na isto način kao prvi problem,samo ovaj puta pronađeš opet citiram naš naziv, preferiraj dodavanje nego šut,ili pass rather shoot,tako nekako.Nadam se da sam pomogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ja sam krivo skontao,to ti je PPM nešto 'attemp first time shot' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Opet nije Radi se naime o Tries first time shoots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 dali ja moram imat ucitanu ligu primjer u juznoj africi da bi mi se tamo pojavljivali dobri regeni? jer kad god posaljem skauta u afriku nista ne nadje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Ne moras, ali ces imati vecu sansu naci dobrog regena ako ti je liga ucitana.I jedan savjet, dzaba saljes skauta da skautira te zemlje, radje odes u neki klub kao sto je Kaizer Chiefs ili Orlando Pirates i tamo svakog regena skautiras rucno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 odem u orlando pirates pod under 20 i ni jedan igrac nije dostupan,ima igraca al su onak zatamnjeni nemoze se ugovor potpisat s njima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Onda ucitas ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts