prodo Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 ako netko od vas zna ko je igra dosta liga u europi ima li ijedna liga u europi (prvi nivo natjecanja), igriva po defaultu da ima baš pravi champions playoff? nešto slično kao što ima mls ili australci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Nisam baš razumeo, ali mislim da znam na šta misliš. Pogledaj Belgijska pravila lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Ni ja nisam u potpunosti shvatio,ali mislim da Nizozemci imaju taj playoff... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Belgija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 vrlo je jednostavno. liga npr. ima 20 klubova, igra se dvokružno. nakon toga prvak nije 1. na tablici nego npr. prvih 8 igra po kup sistemu da se dobije prvak. to u nizozemaca je europa league playoff tj. igraju ga klubovi od 5. do 8. pozicije da se dobije zadnji sudionik europa lige. znači to nije to. slobo hvala. to je najbliže onome što tražim ali sudjeluje 6 klubova pa imaju neki čudan sistem ali pokušat ću iz toga izvuć neke zaključke :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 msm da to ima i rusija,ukrajina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 ima i kipar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) krivo misliš ukrajinci imaju normalnu ligu samo na bodove, rusi imaju ligu za prvaka i za ostanak ko što smo i mi u hrvatskoj imali nekad davno edit: cipar nije igriv u fm-u po defaultu edit2: ako nekome bude isto ovo trebalo najbliže mu je meksička završna liga (clausura). jbg nisan se prije sjetio gledat u tim egzotičnim. hvala svima na pomoći Edited August 13, 2012 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Trazio sam filijalu od uprave kluba. Neki klub u Engleskoj gde cu da saljem igrace na kaljenje. Oni su mi ponudili sve strane klubove. Jesam pogresno trazio?! O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Moze a i ne mora bit`, trebao si da ides sam da predlozis klub, ali verovatno si rekao upravi da oni odaberu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 ako su ti sve strane dali onda si valjda krivo tražio. imaš tamo razloge traženja, da si odabrao da ti treba da šalješ igrače na posudbu dobio bi engleske, ako odabereš da oćeš širit broj zemalja koje pokrivaš (misli se po scout knowledge) daju ti strane. tako je u normalnim državama sad jedino može bit u engleza drugačije radi onog work permita pa ti daju klubove iz eu da igrači koji ne dobiju work permit u engleskoj mogu dobit eu državljanstvo na posudbi u nekom od tih klubova 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Imam problem,i nzm dal ovde treba da pitam..Imam patch 12.2.2,ali shvatio sam da svi igraju online na 12.0.4,sada meni nije jasno da li mogu da igram sa njima ili ne ?I kako mogu,ako uopste mogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 (edited) možeš, ali moraš instalirati i khmm verziju igre i staviti 12.0.4..tako ja imam obje igre instalirane..jedna na steamu original, i ova khmm verzija 12.0.4 Edited August 16, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momir Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 oce li mi neko naci ove grbove za SFRJ ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Bilo koje logose da ubacis bice ti grbovi, nebitna je liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Negdje sam procitao da se moze moze prije starta lige u opcijama nastimati da tajkuni dolatze u klubove pa me zanima jel to moguce ili je laz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 kojim opcijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Pa ne znam...tako sam procitao da kao imaju neke opcije prije nego sto odaberes ligu...al opet ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 ja nevjerujem,ali lako moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Negdje sam procitao da se moze moze prije starta lige u opcijama nastimati da tajkuni dolatze u klubove pa me zanima jel to moguce ili je laz? To ti je više ako te posere i ako predsjednik želi napustit poziciju pa ti uleti neki biznismen. Recimo često zna uletit Branko Grgić. Meni u svakom saveu negdi uleti i to u jak klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Imate extra files u preferences. Tamo ukljucite ( ili iskljucite, nisam siguran) "Valid takeovers" i jos neku stvar i onda se cesce desava da SD preuzme klub.Djelimicno povezano sa tim, SD je preuzeo moj Ludogorec i sada mi posao visi o niti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 pa kad ne znas voditi tim..ti bi i ovce i novce...nije ti lugodorec Tele2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 E kako to nisam znao... Za ovoliko godina koliko igram FM, nikad se npr. nije desilo da mi u Partizan npr. dodje SD. Valjda zato sto nikada nisam igrao toliko dugo, nego 4-5 sezona. Jedino ne znam da li je Bordo vec imao SD-a, kada sam ga u FM08 10 sezona vodio.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 E kako to nisam znao... Za ovoliko godina koliko igram FM, nikad se npr. nije desilo da mi u Partizan npr. dodje SD. Valjda zato sto nikada nisam igrao toliko dugo, nego 4-5 sezona.Jedino ne znam da li je Bordo vec imao SD-a, kada sam ga u FM08 10 sezona vodio.... Problem je šta u slučaju dobrih rezultata predsjednik jedostavno ne želi otić. Jedino ako ga godine ne uzmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Zanima me koji klub ima solidne igrace a da ima buget za transfere oko ili vise od 20 mil ? unaprijed hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts