Andrey'Blanc Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Upravo šta madri kaže jebiga to je finitio stvar sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) dobro, nadam se da još stignem ga nagovoriti...ugovor mu istice 30.6.2012, sad je tek 11 mjesec 2011 jel ga moram prodati sada na polusezoni, ili ako nece htjeti novi ugovor, ocu moci npr. zadnja 2 mjeseca njegovog ugovora da ga ponudim klubovima, pa da onda on ode kad mu istekne ugovor...a da ja dobim pare...na njemu mogu dosta zaraditi Edited July 31, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ako ga ne uspiješ nagovorit do kraja 12. miseca ponudi ga odma 1.1. klubovima jer će ti inače tada počet s njim pregovarat klubovi i mogu ti ga uzet bez odštete na kraju sezone. iako neman baš dobra iskustva s ovim primjerima jer se u mom slučaju radilo o ragama od igrača koje sam 6 miseci prije isteka nudio klubovima za 0 ali se nitko nije javljao nego bi ga uskoro potpisali na free i da im dolazi na kraju sezone. možda će u ovom slučaju zvijezde biti drugačije drugo pitanje... malo je vjerojatno da će doć do situacije da on u 4. misec (2 miseca prije isteka) ima još ne riješeno pitanje kluba (vjerojatno će ga netko prije potpisat), a definitivno je sigurno da ako i dođe do toga i ako ga tada ponudiš nećeš dobiti ni kune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 evo sada sam mu rekao u private chatu, da cu ga staviti na transfer listu, ako ne zeli novi ugovor..ali je odgovorio kako ne zeli otici iz kluba, i da ce probati pregovarati za novi ugovor..ali još uvijek mu nemogu ponuditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 nek ti odgovori onda neko ko ima iskustva s tim. ja svojima igračima na koje računam odma to riješim na početku sezone da mi se nebi dogpdilo ovako nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) netreba nitko ponovno sam razgovarao sa njime, i rekao mu ako nece novi ugovor da cu ga staviti na transfer listu da zaradim pare...a on je odgovorio, da je to dobro, pošto nemisli potpisati novi ugovor ehh, sada mi počinjite lagano davati prijedloge za novog napadaca, sa persiem u tandemu igra cavani...neznam dali da kupim teveza, pošto je unhappy u man cityu..koliku cijenu da stavim za van persia? Edited July 31, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 imas temu koja je vezane za igrace a ako zelis dobrog napadača dovedi falcaoa iz atletika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 dobio sam ponudu reala za 28 miliona...mislim da cu ga prodati za te pare...bolje ista nego nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 prodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 prodao sam ga na kraju milanu za 21 milion, al dobro barem sam nesta dobio jedino sto necu dobiti u kešu nego na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Mene zanima zašto kada mi ponude da postavim instrukcije za internacionalne tekme ne mogu staviti većini da ne igraju,jer mi je npr. sutradan tekma i oni ne mogu igrati? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Mene zanima zašto kada mi ponude da postavim instrukcije za internacionalne tekme ne mogu staviti većini da ne igraju,jer mi je npr. sutradan tekma i oni ne mogu igrati? takoder i mene to zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaSplit Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Gdje da stavim skin koji skinem jer meni -skins nema u fm12 mapievo SS:http://imageshack.us/f/507/whitebackgroundadjustab.gif/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Moras da napravis folder "skins" ( bez "")Kada skines skin, dobijes rar datoteku. Moras ju ekstraktovati sa winrarom ili necim slicnim. Kada to uradis, dobices folder. Otvori taj folder i u njemu ce biti jos jedan folder koji se zove isto kao i taj folder koji si dobio kada si ekstraktovao. Taj citav folder kopiraj i zaljepi u documents:SI:FM12:skins 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaSplit Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 radi hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaSplit Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Jos jedno pitanje (ovo s lijeve strane na SS) kao stupac neki me smeta ima nacina da to iskljucim?http://i46.tinypic.com/jr4doo.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Samo jedna primjedba. Nemoj pisati dva posta za redom u tako kratkom periodu. Imas opciju edit i samo editiraj svoj post Sto se tice tog skina sa tim panelom, imamo mi v1 skin bez panela.http://www.mediafire.com/?7opgchidyapwyxkEvo link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Zasto su u Rusiji tako velike kompenzacije kada nekim igracima istice ugovor. Npr. secam se u ranijim menadzerima, hocu Vagner Love-a da dovedem, i on hoce. ali kompenzacija bude 12m. A mislim da toga ima i u ovom fm-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Mnogo pitas Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Odgovori na pitanje. :spt Nije igrac nastao u njihovoj skoli, a oce kompenzaciju. Da cu vam budzu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYcHo Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Kako da smanjim/povecam cijenu karti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 To ti ne mozes da menjas. To radi UO. Zavisi od posete, koja si liga i kada se gradi novi stadion...ili se kupi stadion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 zanima me kako mogu dovest bolje skaute i bolje trenere u hrvatsku ligu tocnije u dinamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Idi što dalje u europi,manje se osvrni na ligu jer si tako bolje dižeš kvotu,a po njoj ti olaze i skouti i igrači i sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Kod mene se desava ness cudno s fm/om...naime, kad odem da vidim neki klub najednom mi fm zablokira i nista ne mogu..samo moram ici alt + ctrl + del i izaci iz igrice, pa ako tko zna kak da rijesim problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts