Peca™ Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Prijaviš se, onda si na listi čekanja i kada bude upražnjeno mesto onda možeš da preuzmeš klub. :: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Ej kako igrati Fm Balkan Liguu ??Tako što ćeš se prijaviti u ovoj temi - http://www.fm-balkan.com/forum/topic/8408-lista-cekanja-prijave-fm-balkan-liga/page__pid__284956__st__20#entry284956 I biti aktivan na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Ok ... Hvalaa Izvinite sto sam dosadan moze te li mi dati patch od BiH premier lige Unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 ovdje potraži dodatne lige http://www.fm-balkan.com/forum/forum/421-nove-lige/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) To nije pitanje za ovu temu,inače se to ovdje pita,a evo ti link za Bosanske lige... EDIT: Prodo me preduhitrio Edited July 28, 2012 by Madridista 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Double post Nego da pitam zašto kada extract-iram Fahrenheit skin nema mi ga kod FMa kada uđem...Znači dignem,extract rar,kopiram sve tamo,ali se ne pokazuje da ka mogu koristiti,jeli zna netko zašto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 Kada otvoris folder od skina, u njemu se nalazi jos jedan folder sa potpuno istim nazivom, zar ne ? E vidis, taj folder koji se nalazi u tom ekstraktovanom folderu trebas da ubacis u 'skins'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Koji točno,ima pod imenom '__MASOCX' i taj sa istim imenom,koji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 Nisam stvarno mogao jasnije da objasnim. Procitaj jos jednom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Radi,hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Jel bolje da mi prijateljski klub bude iz Japana(Nagoja) ili iz USA(Chicago,Vancouver,Dallas)? Ako uopste ima neke veze.Mislim na finansije,marketing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Ako ti je do love onda Emirati i ekipa,inače ja volim Ruske i Američke klubove kao prijateljske...a od toga dvoje ipak Amerika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Pa naravno da je do love al mi je uprava dala da biram izmedju ova 4 kluba i sad ne znam u finansijskom pogledu koji je najbolje da odaberem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Pa imaš u ponudi tko ti koliko daje ja msm ili vidi koliko je klubu balans pa po tome idi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dino.94 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 čuj 4 ponude, odličan si . Da je meni nać' neki klan igram 4 godine fm-a , iskustvo nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skawa008 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Zbog cega nemogu da igram sa nemackom kada krecem sa reprezentacijama? Da li neko moze da mi pomogne? Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Probaj učitati Njemačku ligu u početku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Odes tamo gdje si instalirao FM, ides na Data>Db>1200 ( zavisi koji imas patch)>INC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 (edited) Imam pitanje,to sam negde pre cuo,al sad da li je istina i sve to..Ako koristim jednu taktiku,ono bez menjaja control i sve to jednu sezonu,odigram odlicno i u drugoj ko da prestanu da igraju,mnogo losije sa istom taktikom ?! Jer zato sto me procita AI ili nzm ?!P.S. Uzgred kakva su pravila u Italijanskoj ligi za registraciju igraca, i dovodjenje regena van EU i to sv Edited July 29, 2012 by Mare_9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Jeste. AI je mnogo pametniji ( opet ne dovoljno pametan) u odnosu na proslu godinu. Sada mnogo bolje citaju tvoju taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Hvala,nego za to,ako znate kojim slucajem,ako 80% utakmica u sezoni odigram sa jednom taktimom,a 20% sa drugom(defanzivnijoj ili ofanzivnijoj svejedno)A u toj gde je 80% na utakmici menjam control i to u zavisnosti dal gubim ili vodim,verovatno onda ne moze da mi procita tako lako taktiku i moci cu kao u prvoj sezoni da igram ?! Hvala,izvinite ako previse smaram.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Moras da imas vise razlicitih taktika, ili bar da onu jednu mjenjas. To sto ces samo da promjenis mentalitet nije dovoljno. Probaj promjeniti i oblik taktike. Mislim da omjer 70-30 je savrsen za taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekaa Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Instalirao sam patch 12.0.4 al mi ne moze editor ...izbaci mi windows cannot access the specified device , path , or file.You may not have the appropriate permissions to access the item ..pa šta trebam uraditi ako neko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 evo ovako, krenuo sam sa arsenalom prvu sezonu sada me zanima jedna stvar, gledao sam malo van persia, i pise na cim mu istekne ugovor da odlazi, to jest da ne zeli produljiti ugovor, a to je još samo ova sezona...sta ja mogu napraviti da bih on pristao na ugovor..to jest jeli bolje da ga prodam na polusezoni pa da zaradim pare, nego da cekam da mu ugovor istekne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ,o tome se trebao prije misliti,tj. paziti...Trebao si ga hvaliti iz utakmice u utakmicu,nuditi mu novi ugovor dok ne prihvati,a sada ti je isplativije prodati i dobiti nešto nego da ode bez odštete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts