Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Pa nisam je skinuo, otkud se sad pojavila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Ma obicna reklama. Imam ju i ja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Imam problem sa finansijama tacnije balans...Mesecno gubim lepu svotu novca i ako tako nastavim na kraju sezone cu biti u opakom minusu.Sad je oktobar i ja sam u minusu vec oko 5 miliona mesecno gubim oko 8. Igram sa Liverpool-om u 2. sezoni. Da li postoji neki nacin da to malo stabilizujem pa cu na kraju sezone da se tome posvetim maksimalno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Plaće,krediti,pare dioničarima?.. Prodaj igrače sa visokom plaćom/smanji troškove, radi što bolje rezultate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
njava Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Imam problem sa igricom, prilikom ucitavanja, znate vec, gde je ono 'loading.. i na ostalim jezicima ...' cekam , 2-3 minuta, dok se ucitava, i samo me izbaci iz igrice, ne pise mi nikakav eror niti bilo sta, samo me izbaci.. Zna li neko kako moze da se resi ovaj problem/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Javi mi se na PP,imao sam isti problem...Inače,pošto si novi,dobrodošao i ostani aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 http://i.imgur.com/y3irE.png?1Koliko ce proci da dobije te papire ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Imam problem sa finansijama tacnije balans...Mesecno gubim lepu svotu novca i ako tako nastavim na kraju sezone cu biti u opakom minusu.Sad je oktobar i ja sam u minusu vec oko 5 miliona mesecno gubim oko 8. Igram sa Liverpool-om u 2. sezoni. Da li postoji neki nacin da to malo stabilizujem pa cu na kraju sezone da se tome posvetim maksimalno ?http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7431-kako-zaraditi-novac/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 http://i.imgur.com/y3irE.png?1Koliko ce proci da dobije te papire ? Nebi trebalo dugo,meni ubiti igrac dobije nakon tjedan dana...sam ti baci player is now croatian citzen ( kako vec ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Imam problem sa igricom, prilikom ucitavanja, znate vec, gde je ono 'loading.. i na ostalim jezicima ...' cekam , 2-3 minuta, dok se ucitava, i samo me izbaci iz igrice, ne pise mi nikakav eror niti bilo sta, samo me izbaci.. Zna li neko kako moze da se resi ovaj problem/ Desava se i meni, restart kompjuter i sve ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ja sam instalirao noviji patch i problem riješio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Da vas pitam kako promijeniti pozadinu iz bijele u crnuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 pa zar ti nije jednostavnije samo skinit novi skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Koliko sam ja razumio radi se o pozadini na forumu? Pojasni malo pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Da vas pitam kako promijeniti pozadinu iz bijele u crnuu Ti vjerovatno misliš na Dark Skin onaj koji je na početku... Idi na 'Preferences',pa 'Displey & Sound' i po 'Skin' idi na 'Dark' i sačuvaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Mislimm HValaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 kad pokrenem igricu i dodje do dijela load league igrica mi zablokira i pise FM 2012 has stopeed worked pa ako tko zna kak da rijesim to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Znaci ovako,Leandru Damiau stalno padaju atributi sta da radim ? opominjem ga vec god dana i nikako da mu se bar nesto povisi pise da je zadovoljan sa treningom a nigdje pomaka :SSSSSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 može li se di vidit koliko je ljudi došlo na utakmicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 da, na poluvremenu ili pocetkom drugog poluvremena u donjem levom uglu u kartici information Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dino.94 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 evo ovako ; ja sam instalirao dodatak 12.0.4 e sad hocu da instaliram bh patch pa me zanima hoce li mi moci i da li ce mi smetati ovom dodatku prije ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 možeš i neće smetati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) zaminio si pojmovedodatak 12.0.4=ustvari to je patch, a ne dodatakbh patch=to je valjda BiH dodatak, a ne patch i nebi trebalo biti problema ako si na to mislio? edit: u isto vrime i madridista odgovorio Edited July 28, 2012 by prodo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Ej kako igrati Fm Balkan Liguu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts