Ling^2 Posted July 22, 2012 Author Share Posted July 22, 2012 Ne znam baš, od česa zavisi čekanje papira, jer neki igrači to "završe" pre, drugi kasnije. Što se broja utakmica tiče, negde sam čitao, da mora taj biti oko 70, igrao sam i ja sa Partizanom ali se ne sečam, koliko je trebalo za Meda. Imam i ja jedno pitanje uoči nastavka igre, može valjati i za FM12 i za ostale verzije menadžera, pa i za stvarni život... Da li se nekome desilo, da je njegov rezervni tim igrao finale kupa i pobedio? Da li je time obezbedio nastup u Europi? Da li postoje neka ograničenja za finalnu utakmicu ili je moguče igrati sa kompletnim A timom i ubiti fer plej? Konkretan slučaj: Teleoptik.Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 može li mi netko dati onaj kod koji moram kopirati da bi bio windowed mode ili tema od toga,bilo gdje,ne treba biti s ovog foruma jer je ja nisam našao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadovanHulk Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 skinuo sam fajl u dbc formatu,sto treba da uradim sa njim da bih ga mogao koristiti na menadzeru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ne mogu da nadjem temu u pdf-u. generalno, gde se kace golovi?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ne mogu da nadjem temu u pdf-u. generalno, gde se kace golovi?! eto link 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Nije to to sto sam trazio. Ali hvalaNe mislim da se takmicim za naj gol, nego tema gde ce se bez obaveze kaciti. Isto kao npr. zanimljivi ss-ovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 skinuo sam fajl u dbc formatu,sto treba da uradim sa njim da bih ga mogao koristiti na menadzeru?Trebas da stikliras jedan deo kad ides na new game. Bice nesto change ja msm to stikliras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Dzoni kaci u kako vam ide. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 može li mi netko dati onaj kod koji moram kopirati da bi bio windowed mode ili tema od toga,bilo gdje,ne treba biti s ovog foruma jer je ja nisam našao ima li netko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 -Idi desni klik na ikonicu Football Manager,-Odaberi Properties-I onda gore na mjestu Target dodaj ovo ''-small_screen -windowed'' (bez navodnika) i trebalo bi da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Hvala Ling,točno je...trebalo bi negdje napraviti kratki tut za to jer vidim dosta ih traži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Bio je negdje, ne mogu da ga nadjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 I ja sam tražio,ali možda je uklonjeno kada se mijenjao forum,drugog razloga nema ili su kod Dina,jer vidim da nikojeg tuta nema -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 U džepu su kod mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Nezz je li post na pravom mjestu,nisam znao gdje staviti pod "igraci i osoblje"...Dakle,Dzoni mi se u 1. sezoni relativno brzo razvijao,ali u 2. je doslo do zastoja.Igrao je za u19 tim,u kupu i ponekad u ligi.Evo ss atributa i treninga pa sugerirajte sta da uradim.Neka promjena na treningu?Da ga posudim?Steta bi bila da propadne takav talenat..http://i.imgur.com/MHRrZ.pnghttp://i.imgur.com/aCuz5.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Previše si dečka opteretio,nađi mu nekog tutora i daj mu često prilike,to je najjednostavnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 ako igrač ima u other nationlaties rusiju jel se onda on računa među onih pet šta moraju bit rusi.i drugo pitanje zašto u ruskom kupu ne igraju svi klubovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Morali bi igrati svi klubovi u kupu...I da,racuna se kao Rus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ovako prijatelji,brat mi je nešto zeznuo sa ocjenama sada mi nisu označene brojevima nego onim (neznam kako se to zove) al vjerovatno vam je jasno o čemu se radi.Ako može pomoć kako da vratim na brojeve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Imas u Preferences, oznacio si 'Show graphical...'. Odznaci to i bices OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2012-discussion/197839d1318225881-football-manager-2012-demo-football-manager-2012-demo-preferences_-display-sound-.png Vidiš ovo "Show graphical atributes in profile"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Morali bi igrati svi klubovi u kupu...I da,racuna se kao Rus. ne znam zašto meni sam 8 klubova igra, kad doli uđem u kup odma je četvrtfinale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Nisamigrao Rusiju nikad,pretpostavljam da se ovi renomiraniji klubovi tek u zavrsnici ukljuce..Ili je to mozda liga kup verzija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 i jesu ovi najpoznatiji u kupu (zenit, spartak, cska, rubin, lokomotiv, dinamo, rostov i anzhi)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts