THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Više mi je dopizdio fm..nadjem malo vremena da radim i onda se desi sranje.naime sve ok ide, ali kad upisem sastav prije utakmice i stisnem start mach, sve mi zašteka, miš, tastatura, ama baš sve i samo mi ostaje da ga ručno restartujem, pa ako neko zna kak da rijesim problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 mislim da je tu jedino resenje da reinstaliras manager , ako to nece onda moras ceo windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Kada si zadnji put radio sistem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 prije 10-ak dana, istina nisam ga igrao ima toliko, pa ne vjerujem da sad i sistem moram rusiti zbog toga :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) ma jok , probaj manager da reinstaliras samo onda pa pusti sta se desava , jer ja mislim da se desio mozda neki bug tokom instaliranja igrice i el ti zabada samo kod managera ili i negde drugde i el imas neki antivirus Edited June 21, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 aviru imam..odavno mi je on, pa sumnjam da je zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Uradi tako, uninstal pa instal FM i pogledaj šta se dešava. Mada mislim da kada instaliraš ponovo nećeš imati problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 nego tko zna u vezi racunara nek mi se javi na pvt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 nego tko zna u vezi racunara nek mi se javi na pvt To ti je do napajanja. Ja imam taj problem. Komp zaledi i ne mozes nista da radis, sem da ga restartujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 kakvo crno napajanje komp odlicno radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 Je l' ti se to samo u FM desava ili ti se jos nekad desilo, npr kada gledas film ili igras neku drugu igru u full screenu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 samo fm i igram ga u windowmodeu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 Mozda je to izolovani slucaj bio, previse podataka je komp imao da obradi. Ako ti se desi opet, ne znam, ja bih pozvao nekog da ti pogleda komp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 vidjet cu..ako se opet desi prelazim na xp black edition pa ako i tu,. onda prelazim na windows 7 e ako i tu bude e onda prelazim na nogiranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) znam da to sad nije uzork problema ali inače, ti black, white, kurac, palac editioni su prilagođeni od strane svojih autora i imaju određene dodatke raznih profila ili im fale određene stavke koje su inače ugrađene u "normalne" windowse i mogućnost različitih tipova grešaka na takvim OS-ovima su veće, a mogućnost neke normalne optimizacije i pronalaska u čemu je stvar manje. bez nekog šireg znanja o kompjuterima ili same napomene autora ljudi ustvari nemaju pojma šta s njima dobijaju na kompjuteru, a šta ne. eto moj savjet ako misliš stavljati novi OS edit: što se tiče trenutnog problema: 1. deinstaliraj igru (sačuvaj saveove ako ih imaš)2. ručno obriši foldere app data i roaming u documents and settings-user ili tako nešto na c disku3. opet instaliraj igru Edited June 21, 2012 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 rijesen problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 moze pomoc dali treba svojim igracima davat onaj prederred move training i dali to moram ja ili to moze ass manager? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Pa to je tvoja dobra volja da li želiš da se on usmjeri na to,npr. da napadač plasira udarca ili puca jako,ili da playmaker daje više lopti u prostor ili da daje kratke pasove,sve zavisi od tvoje igre i dali tvoji igrači mogu to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 moze pomoc dali treba svojim igracima davat onaj prederred move training i dali to moram ja ili to moze ass manager?1. www.fm-balkan.com/forum/topic/4691-gramatika/2. Ako zelis da ti igrac igra na odredjeni nacin ( plasira lopte kao Huntelaar ili jako suta kao Drogba), onda ti moras rucno. Ne moze Ass Man to da uradi. Nekad se desi kada odes u Backroom advice da ti tamo predloze neki PPM, pa ti mozes da prihvatis ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Kada izlaze regeni u Australiji i J.Africi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 Trebao bi znati da se to nalazi u djelu foruma koji ti uredjujes. Evo ti link > http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6561-regen-creation-dates/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) Zanima me zašto samo se može ici na opciju print kad su u pitanju tabele ali ne i rezultati?da li je to neki bug ili? Edited June 21, 2012 by decko007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 Nije. Tako je SI uradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 ja gluposti..bilo bi dobro da se mogu i rezultati printati a ne samo print screen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 21, 2012 Author Share Posted June 21, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9143-sta-bi-htjeli-vidjeti-u-fm13/Ako skupi dovoljno glasova, predlozice se SI-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts