Ice-T Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Dobices onoliko koliko taj igrac ima za platu. A izgubices iz transfer budgeta onoliko koliko ga platis kad ga otpustis. Au. Sta mislis jel pametno da otpustim neke igrace koji imaju po 400€ a nista nevaljaju? Iako sam u minusu s parama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Koju ligu moram učitati da bi u Srbiji mogao krenuti sa polusezone? Dakle da se tabela već formira.. Čini mi se da sam to uspjevao na Ruskoj ali sada nije. Ima li još koja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Koliko ja znam, to je nemoguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Ja ipak mislim da je moguće. Sačekaću još neki odgovor, u svakom slučaju hvala ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Brazilska liga pocinje negdje u Januaru cini mi se. S toga, ucitaj brazilsku ligu i namjesti pod datum pocetka januar 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Au. Sta mislis jel pametno da otpustim neke igrace koji imaju po 400€ a nista nevaljaju? Iako sam u minusu s parama... Izracunaj. Ako imaju 400 mjesecno to ti je 6k godisnje. Ako im otpremnina iznosi preko 6k, ne isplati se ( ako imaju ugovor na godinu dana, ako imaju vise, mnozi ovig 6k pa vidi). Probaj ih prodati, makar i za 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Najbolje je čekati da im istekne ugovor pa da odu kao slobodni igrači. Ne znam kakav ti je budžet, da li možeš da ih otpuštaš na taj način. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
šošon1908 Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Zanima me kako ubaciti nove lige,hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 ..... Sport Interactive-FM12-editor data Napomena: ako nemas folder editor data napravi ga sam ... Kada si ovo uradio u igricu kad kreces new game stikliras "change" koji se nalazi u desnom uglu dole i izaberes u sljedecem prozoru tu ligu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Zasto mi se igraci u posljednje vrjeme puno ozljeđuju? :lud: Imam vec 5-6 ozljeđenih igrača. :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Mnogo razloga. Nedovoljno spremni ili su odigrali previse utakmica u kontinuitetu. Nizak Natural fitness i injury proneness ( skriveni atribut). Preteski treninzi ili klubovi protiv tebe igraju 'more aggressive'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 meni jedino sczesny nije bio ozlijedjen , a van persia su mi 8 puta ove sezone ozlijedili nije 7 nastupa skupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Mnogo razloga. Nedovoljno spremni ili su odigrali previse utakmica u kontinuitetu. Nizak Natural fitness i injury proneness ( skriveni atribut). Preteski treninzi ili klubovi protiv tebe igraju 'more aggressive'. Spremni jesu. Većina ima Match Fitness 100%, previše odigranih utakmica možda. Treninzi nisu teški jer večina govori da im stavim lighter routine. Može li biti do terena? Jer teren mi je poprilično izderan, izgleda isto njiva ispred gola i na sredini terena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Ne vjerujem. A ako ti igraci govore da im stavis lighter routine, onda im smanji trening. Ustvari, pogledaj svim igracima Information stranu, i tamo nadji sta misle o treningu. Ako su Unhappy, onda im smanji malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Kako sam failo. Treninzi nisu teški jer večina govori da im stavim lighter routine. Sad sam im smanjio trening i nadam se da nece biti ozljeda. Takoder imam jos jedno pitanje, nisam siguran da li je ovo prava tema za takvo pitanje uglavnom.. Da li ja moram imat orginal igricu da bi je detect preko steama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Nemam pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Zašto Steam neće da skine peč? Kako mogu ja ručno da pokrenem skidanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Koji patch ? Meni nije htio da skine 12.1.1 patch, cak sam pisao i na SI forumu, ali nije bilo pomoci. I onda odjednom se sam skine Tako da stvarno ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ljudi imam problem kada igram online i kada hocu bilo kome da hostujem njemu pise undable connect :lud: A kada neko drugi ja treba 89 puta da pritisnem i tolko puta da kopiram ip u ono join other server da bi ono uslo u sejv,a kada udjem u save koci ko nenormalno ni poruke ne mogu da vidim :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Znam ja riješenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Zašto Steam neće da skine peč? Kako mogu ja ručno da pokrenem skidanje? Da nisi offline mozda na steamu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Nisam, online sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Uđe Srbija u Europsko unijo u FM-u? Ovo znači, da možeš dovjesti portugalce, špance, italijane itd i nisu tujci u ligi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Da :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Onda idem sa Crveno Zvezdo. U koji godini ulazi u EU? I puno hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts