iluzionista Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 zanima me dal mogu da vidim negde u igri koliko mesta u mojoj ligi ima za evropu , tj koliko mesta za ligu sampiona a koliko za kup uefa dal ima to negde da se vidi ? ( igram napravljenu ligu od jugoslovenskih klubova) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 zanima me dal mogu da vidim negde u igri koliko mesta u mojoj ligi ima za evropu , tj koliko mesta za ligu sampiona a koliko za kup uefa dal ima to negde da se vidi ? ( igram napravljenu ligu od jugoslovenskih klubova) Idi na ligu > Rules i tu ti sve pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 mislis da izadjem iz igre i pogledam editor ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Da li sam to napisao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 ne vidim nigde da pisem rules ? ......... naso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Eto ga Vidis li gdje pise koliko ide u LE a koliko u LS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Treba mi pomoc,hocu ponovo da krenem ispocetka sa PARTIZANOM i na pocetku mi je budzeet samo 3.9m..zanima me kako da trazim od uprave kluba da mi poveca budzet??? Hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Nece da ti povecaju budzet, mozda samo da prodas nekog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Pa stoper xulu ne mogu ispod 2.7m...pa onaj semir trazi 9m,,,njega ne mogu ispod 7m...ima tu jos par igraca..koji mi vrede mnogo vise nego kod drugih..i traze mnogo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 U kojoj valuti ti je budzet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Evo sad sam prebacio na euro i sad mi je budzet 2.8m eura!!! Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Koja ti je sezona? Vidim da kazes krenuo si ispocetka, onda je nemoguce da je ovaj Xulu toliko skup. I ne mozes ocekivati da u prvoj sezoni napravis dream team. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 ako je pipremni period , i ja im postavim trenige koliko bi igracu trebalo vremena da napreduje , tj da se primeti da mu odgovara ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 ja mislim ovisi sve od igrača do igrača, kakva je klasa od igrača, kakve treninge postavis, jačinu treninga, pripremne utakmice i tak...uglavnom napredak se ostvari, a kod nekog se to vidi brzo a kod nekog kasnije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 posto su pipreme stavio sam jake pa da ostane dok se ne pobune ili dok se ne zahukta prvenstvo, mada je bilo i evropskih meceva, a jos nista , sam sam pravio trenige prvi put pa ne znam sta da misli nemam iskustva , koristio sam pre lingove nisu losi ali mislim da se treba menjati ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Nemoj konstantno drzati jake, odradi npr sedmicu jake pa onda laganiji tempo, da ne bi dobio kontraprodukt kad pocne prvenstvo, da ti vecina igrača bude umorno...stavi im malo iznad laganijeg tempa i ja mislim da bi trebalo biti ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 kako mislis kontra produkt , na sta mislis konkretno ? stigo do 10 septembra , sve vreme jaki trenizi niko se ne zali ali niko ne napreduje, cak kod dvojice opao talking , u pitanju dva mala napadaca od kojih nisam ni ocekivo da im to bude prednost... radio sam na aerobiku pa sam ocekivo napredak a sad bi radio na finesama u zavisnosti kome sta fali ...... ali jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Budi strpljiv, ne moze se igrac za 3 mjeseca razviti. Na PP sam ti objasnio sta utice na razvijanje igraca. Sacekaj bar pola godine - godinu, pa ako se ne razvijaju, prodaj ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Skoro svi spominju stopera Xulu i da mu cena nije visa (pocetna) od 150 000,a meni je pocetna 1 000 000,ne znam zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Koju verziju koristis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Koristim 1.0.Jel u tome problem? Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Skoro svi spominju stopera Xulu i da mu cena nije visa (pocetna) od 150 000,a meni je pocetna 1 000 000,ne znam zasto? Da pogodim, ucitao si Juznoafricku republiku kao ligu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Da,jel u tome problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Kakav sam ja genijalac :dada Da, u tome je 'problem'. Kad ucitas te nize ( nize = slabije iz afrike, okeanije itd) lige, igraci budu i do 4x skuplji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Ko je jos zemlje sem Juzne Afrike Da sklonim... Hvala ti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts