Keot Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 E zanima me kada krenem ono sa novim klub kakve veze ima ono kakav fudbaler sam bio u proslosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 E zanima me kada krenem ono sa novim klub kakve veze ima ono kakav fudbaler sam bio u proslosti To ti je tvoja reputacija. Sto je ona veca bolji klubovi te zele i igraci te vise postuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 kada ce izaci oficijalni patch sa zimskim transferima 2011/12, da li uopste to postoji ili ce tako nesto morati da rade igraci sa raznih foruma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Radi se na tome bice uskoro :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 E ljudi da li igrac koji je igrao prvu fazu Lige Evrope moze nakon januara da igra Ligu Sampiona ?? Povredio mi se glavni kreator igre na pola godinu pa moram da mu nadjem zamenu za LS :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Mislim da u RL moze, a na FM ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Samo ako tim tog igraca nije prosao kvalifikacije. Znam da je ovako za LS u RL, kako je na FM, ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Mislim isto da ne moze ako je vec igrao Europu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ne moze ako je igrao u Evropi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Koliko ja znam ne. Edit: U isto vreme smo pisali zato sam i ja odg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Koliko se ja secam iz fm 11 je to moglo, jer u januaru dobijas opet da registrujes igrace. A ovaj fm12 mi se uopste i neigra ima 300 opcija i ako zajebes nesto zajebo si do daske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip991 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Jel postoji neka sansa da se nadje negde FMRTE a da za njega ne treba nikakva donacija da bi se koristio u celosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ako je taj sajt koji pravi FMRTE SI filijala onda moze da bude u velikom problemu sto to radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ako je taj sajt koji pravi FMRTE SI filijala onda moze da bude u velikom problemu sto to radi. Cini mi se da je FM Scout. Ali ga oni ne prave ( satro) nego ima poseban forum za FMRTE. A FMS samo ima specijalna prava da hostuje FMRTE. Vec par godina je tako, mislim, oni ga prvi hostuju, pa ako do sad nije bilo sa SI problema, nece ni biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Video sam i pre cini mi se da su pokusavali da zarade, hostovali su neke dodatke na ovim hosterima koji placaju downloade. Ne svidja mi se to sto rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ja razumijem da hoce da zarade. I to sa tim hostovima je pogresno. Ovo sto su sad uradili je pametno. 1e nije puno kad razmislis. Ali kad 20k ljudi skine, to je 20k e, to je puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myllan Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 meni za FMRTE trazi neku licencu jel zna neko jel moze bez toga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Ne moras imati licencu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Dali neko moze da mi objasni sta znaci skrolovati filtere ? ? kazu da se zbog toga pojavi crash pa da znam da mi se ne desava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 8, 2012 Author Share Posted February 8, 2012 Nemam pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav013 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Pozdrav svima nov sam na forumu,ali ga redovno posecujem i ucim Treba mi kompletan tut na srpskom za FM Genie Scout 12,jer ga nikako ne kontam... Hvala u napred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Bilo bi dobro kad bi to postojalo, ali ne postoji Poprilicno se razumijem u GS, pa pitaj sta te zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ljudi, jedno random pitanje, jel se igrac iz Hrvatske koji ima 15 godina moze dovesti odmah ili moram cekati da napuni 18? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts