iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 resio sam problem zaobilaznim nacinom, cuj situaciju ja ga cenim 7,5 oni mi daju 4,9 a od toga 1,6 odma a ostalo na rate, ja stavim 4,5 on mi posalje ponudu 3,1 , i sad mu postavio cenu 6 i on mi poslo 4,6 miliona u kesu a to mi je trebalo , necu rate i ovako mi klub uzima procenat ............ e sad moje pitanje je bilo na primer ja posaljem espanjolu ponudu da otkupi mog igraca za 4, 6 miliona razumes , jel moze to ? meni je jednom neki nemacki klub ponudio da kupim rivica za 2,3 miliona ...... na to sam mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 resio sam problem zaobilaznim nacinom, cuj situaciju ja ga cenim 7,5 oni mi daju 4,9 a od toga 1,6 odma a ostalo na rate, ja stavim 4,5 on mi posalje ponudu 3,1 , i sad mu postavio cenu 6 i on mi poslo 4,6 miliona u kesu a to mi je trebalo , necu rate i ovako mi klub uzima procenat ............ e sad moje pitanje je bilo na primer ja posaljem espanjolu ponudu da otkupi mog igraca za 4, 6 miliona razumes , jel moze to ? meni je jednom neki nemacki klub ponudio da kupim rivica za 2,3 miliona ...... na to sam mislio Ne mozes odredjenom klubu ponuditi, samo onim koji su zainteresovani za tog igraca. Kao sto je Markinjo rekao, odes na offer to clubs, podesis cijenu i to je to. Ako trazis 4.6 miliona, ja ti predlazem da ponudis klubovima bar 7, 8 miliona ( ako me razumijes). Mozda upali i dobijes tih 4.6 koliko ti zelis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 vodim partizan cetvrta sezona,igrao sam polufinale kup uefa i 38 sam na rang list evrope,imam mnogo dobrih napadaca ali ih je previse a sad sam doveo i babacara,da li da neke igrace pustim da idu na pozajmicu ili da ih prebacim u rezerve?.dobio sam ponudu i od cilea zanima me samo vase misljenje da li da prihvatim posto nisam vodio ni jednu reprezentaciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pa to je do tebe, ako si za nove izazove prihvati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 El moze neko da postavi nove linkove za fmrte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 El moze neko da postavi nove linkove za fmrte Ne, imas google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ovako, ekipa mi je ocajna po pitanju discipline, prave mnogo faulova, dobijaju zute kartone, jedan retard je cak uspio dobiti dva crvena kartona na dvije uzastopne utakmice(kup i liga) facepalm . Interesuje me kako da se borim sa tim, em mi se igraci zale na lack of discipline, kako da sredim to??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Kaznjavaj ih kad dobiju crveni karton ili poslje lose utakmice. Moguce da igras agresivno ili da su ti igraci prljavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 To i radim Ali se i dalje nastavlja fijasko, ne igram agresivno, cak sam i jednom retardu stavio cautious tackling, ali opet je dobio zuti karton. Mislio sam da se nesto moze izceprkati tipa team meeting na kome mogu traziti da ne kidsu toliko, ali izgleda da ne moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Da li ti u taktici pise more aggressive? Ako da, onda moze biti i do toga. A direktni crveni kaznjavaj sa 2, a dva zuta sa 1 sedmicom bez plate. Ako i nakon 3. puta isti igrac bude dobio crveni, prodaj ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Imam problema sa golmanom Marc andre ter stegen,covek nece nista da me slusa.Kaze da oce da ide u veliki klub,ja mu kazem da ima ovde buducnost i sve to,ali njemu padne moral,kolkoko god da ga hvalim posle utakmice nikako nece da dobije bolji moral,a ako ga malo kaznim ima da se naljuti.A on mi je jedini golman u ekipi..Sta da uradim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Prodaj tog golmana i kupi drugog. Simple as that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Nemoj sebi da dozvolis da iams samo jednog golmana u timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 E ovako da li postoji mogucnost kada vec krene igra da idem ono custom data base, i da dodem sve igrac se drzavljanstvom San Marina? Znam da se mogu dodavati lige, ali ne znam da li se moze data base podesavati??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Ne, samo lige mozes da mjenjas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensurround_Sod Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 E ovako. Pošto sam XP zamijenio "sedmicom" morao sam da brišem FM2012. Zato sam neke od stvari sačuvao da bi ih sad samo kopirao. Sve sam uspio, osim editora. Ljudi pomagajte, ja ne znam gdje treba da mi stoji taj editor folder da bi mi radio, i koje podfoldere treba da ima, ako ih uopšte ima... Ili da skinem editor (posebno), nije mi problem. Samo ne znam gdje treba da mi stoji, da bi mi radio. Hvala unaprijed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Steam\steamapps\common Tu stoji editor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensurround_Sod Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Uh sad se zbunih... Zar ne bi editor trebalo da stoji negdje tamo u onim folderima u My Documents, pa S.I., pa tu negdje...?! Prije mi je tu stojao. Ne znam to oko steama, nisam uspio da pronađem opciju \steamapps\ kad otvorim steam... p.s. da, da, znam da sam smotan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Kako da mi scout zadrzi scouting knowladge.Jose Geraldo Mota valjda,JPA ima 20,i brazil pun,poslao sam ga u argenitnu i za 80 dana on je napunio celu.Ali mu sada opada i do sledece godine opet ce imati samo brazil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Uh sad se zbunih... Zar ne bi editor trebalo da stoji negdje tamo u onim folderima u My Documents, pa S.I., pa tu negdje...?! Prije mi je tu stojao. Ne znam to oko steama, nisam uspio da pronađem opciju \steamapps\ kad otvorim steam... p.s. da, da, znam da sam smotan Jel ti uopste imas fm12 na steamu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Uh sad se zbunih... Zar ne bi editor trebalo da stoji negdje tamo u onim folderima u My Documents, pa S.I., pa tu negdje...?! Prije mi je tu stojao. Ne znam to oko steama, nisam uspio da pronađem opciju \steamapps\ kad otvorim steam... p.s. da, da, znam da sam smotan Gdje si instalirao steam tu ti stoji i editor. Ne moras ga ti stavljati u te foldere, dovoljno je da ga skines preko steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Kako da mi scout zadrzi scouting knowladge.Jose Geraldo Mota valjda,JPA ima 20,i brazil pun,poslao sam ga u argenitnu i za 80 dana on je napunio celu.Ali mu sada opada i do sledece godine opet ce imati samo brazil... Ne. Svake godine dolaze novi fudbaleri, tako da je nemoguce da stalno ima 100% znanje o toj zemlji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensurround_Sod Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 [mod]Kupi FM pa se vrati na forum. I procitaj pravila foruma![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Kada Srbija ulazi u EU ? Imam 7 stranih igraca 2013 godina je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ja mislim 2016. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts