Aleksandara Gpk Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 hvala zanimam me jos da li treba ja nesto da radim oko treninga,treca sam sezona a nista nisam namesto oko treninga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 hvala zanimam me jos da li treba ja nesto da radim oko treninga,treca sam sezona a nista nisam namesto oko treninga? Ako ne zelis, ne moras. Ali je bolje da namjestis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Mozes mi reci sta da namestim oko treninga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Mozes mi reci sta da namestim oko treninga Ima dosta da se pise a ja sam na mobu. Otidji u treninge i tamo skini necije, prati upute i sve ce biti dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Vidim da je eki Ruski tajkun kupio Reading pa me zanima kako da im stavim sugar dady, pa da krenem s njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Otvoris editor, loadas db, nadjes klub i stikliras suggar daddy. Sacuvas i u igri odaberes tu db i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 ako neko zna... kad prodam nekog igraca , ja odmah stavim maksimum trnsfer da vidim koliki je , isto tako proverim payroll budzet, ako je igrac odma otiso , transfer mi bude veci jer tako dodam i platu njegovu, a sad mi se desilo da kad sam prodao igraca transfer bude na primer 10 mil. a bio je 8 mil. a kad uradim svoju proceduru , transfer mi se smanji na primer na 9,5 mil. sta to znaci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Prije sam na ovom sajtu mogao naci temu koja se sastoji iz prevoda i objasnjenja rijeci sa fm-a i to npr."very rigid" sta znaci i za sta sluzi,pa ako me neko razumije neka odgovori. [mod]Nema potreba da za svaku sitnicu otvaras temu. Imas ovdje pa pitaj ta jednokratna pitanja.[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ne znam jel` si cuo za PRETRAGU E da si cuo i upotrebio lako bi nasao to sto trazis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 ako neko zna... kad prodam nekog igraca , ja odmah stavim maksimum trnsfer da vidim koliki je , isto tako proverim payroll budzet, ako je igrac odma otiso , transfer mi bude veci jer tako dodam i platu njegovu, a sad mi se desilo da kad sam prodao igraca transfer bude na primer 10 mil. a bio je 8 mil. a kad uradim svoju proceduru , transfer mi se smanji na primer na 9,5 mil. sta to znaci ? Da vjerovatno nesto nisi dobro izracunao. Prije sam na ovom sajtu mogao naci temu koja se sastoji iz prevoda i objasnjenja rijeci sa fm-a i to npr."very rigid" sta znaci i za sta sluzi,pa ako me neko razumije neka odgovori. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4983.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cika njego Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Kako preko steam-a instalirati editor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Kako preko steam-a instalirati editor Imas u Pomoc listu linkova. Tamo ti pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 kupovo sam igrace na rate, a u medjuvremenu prodao neke svoje, imam veliki budzet , ali nemam profita svaki mesec sam u minusu, jel mogu neki deo transfer budzeta da iskoristim za stabilizaciju da bi poslovo u plusu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Ne, ako iz mjeseca u mjesec ostvarujes gubitke, imas u vodicima moj tut kako zaraditi pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 da li neko zna da mi kaze zasto kad na poluvreme zamenim nekog igraca na nekoj poziciji on predje na drugu poziciju gde mu nije mesto,ja ga ponovo vratim na meso gde treba da igra ali opet se vraca na drugu poziciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Udji u taktiku. Klikni na player instruction, show instruction i vidi sta ima pod position swap ( nesto tako). Ako ima to stiklirano i pise tu ime nekog igraca, onda odznaci tu opciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 naso sam hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 meni radi samo 2d kamera i vidim samo tackice kao na fm08,nmg da prebacim na 3d kameru jer u senci ta opcija,a kad sam instalirao igricu pisalo je nesto u vezi 3d kamere mislim da je do kompijutera slaba mi graficka,jel postoji neka mogucnost da instaliram 3d kameru posebno,ili da menjam komp :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Naravno da ne, ako ti je grafička loša i naravno malo rama. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 da li neko zana zasto kod mene na fm-u nema vecina igraca tj. u senci su i nmg da ih kupim..ukucam na pretrazivac nekog igraca i ono mi izbaci nema rezultata,nadjem tog igracu u reprezentaciju ali je u senci i nmg nista da uradim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Vjerojatno nema tog igrača u bazi. Koje si točno igrače tražio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ma ti igraci ne mogu da se potpisu jer se samo stvore u igri, nisu ni oni regeni, nego oni koji sluze da samo popune rupe, ako nema dovoljno igraca u klubu i reprezentaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 ali npr iz reprezentacije japana,kine itd .nmg da kupim ni jednog igraca kao da ne postoje svi su u senci.trazio sam "Miku Aaritala"i nemaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 hitno mi treba pomoc.skinusam neki megapack 2.4 gb i ubacio ga udejm u igricu idem ubacim pack i od jednom mi zadje iz igrice,pise previse memorije.ja sad ponovo probam da udjem i nece pise "eroro:fm2012 is already running" pomozite hitno il'cu se ubijem :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Pa nisi izgasio prethodni. Već je pokrenut, izgasi pa ponovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts