Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

pročitao sam negdje da je slobagrobar napisao da može odjednom oko 5000 fudbalera da promijeni nacionalnost, pa ako tko zna da napise kak ide to xD, i da li se da još šta u editoru srediti kao ti igrači, msm ubacivanje klubova, jer me smori vise pojedinačno ubacivanje xD

Ides na People pa tu imas Filter. Udjes u filter, oznacis npr nacionalnost i izaberes neku i kliknes kad ti editor izfilteruje onda kliknes na prvog igraca, drzi SHIFT, pa klikni na zadnjeg igraca. Ako si ih sve oznacio, idi na edit i tu im promjenis nacionalnost.

normalno mi učita lige, bez problema, samo se trokut pojavljuje pored liga, ali moguće ih je igrati

da li tko zna da objasni u par koraka kako srediti grbove u photoshopu,msm ako nije tesko to :D

[mod]Ne postuj dva puta za redom[/mod]

da vidim ko zna  :D .. salim se.........ja cu slikovito da bude lakse pitanje.......... imam transfer budzet od 18 miliona evra ja bi sve to stavio da mi bude za plate .... ali mi mogu samo 13 miliona evra a 5 mi ostane za transfere, a meni treba sve da bude u plate da bi jednom igracu ponudio ugovor......... jel zna neko resenje moje muke  :bljaks ..... :D

ali imam viska 5 miliona , koje ne mogu da koristim za plate , za dva meseca mi je prelazni rok, a meni ne treba nista samo da iskoristim te pare , jel moze nesto da se promeni ?            a drugo pitanje jedan igrac nije zainteresovan da produzi ugovor , a u pitanju je neki los igrac jedan od gori bas mi je cudno, jel mogu na neki nacin da ga ubedim da produzi ?

Ne. Osim ako se uprava ne smiluje. Ti u ovom momentu ne mozes uticati na njih.

Ne. Osim ako ti se igrac ne smiluje. Ti mu moras konstantno probavati dati ugovor, znaci jednom sedmicno, mozda bude htio produziti.