Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..

Ling^2
 Share

Recommended Posts

Jedan lik rece:

'Navijaci brzo zaboravljaju ako imas uspjehe'

Ja svake godine redovno prodam jednog igraca, a da navijaci ne budu zadovoljni, tj. da se ne slazu sa mojom odlukom. Na kraju sezone me dizu u nebesa. Radi kako ti znas najbolje, ako ti ne trebaju igraci, prodaj.

nisi me razumeo znam za to, napravljena je liga po mojoj zelji , ali prijatelj zaboravio da namesti za brojeve, pa je tokom cele sezone ko da su prijateljske  ..... niko nema broj........

Ukljuci editor, idi na file > Load database

Kad ucita:

File > Load editor data.

Kad ucita imas ispod listu, redom awards, competitions itd itd

Odaberi competitions i trazi

Prva liga Yugoslavija ( ili je Yugoslavije, nisam siguran)

kad nadjes, idi na edit ( dole desno u editoru se nalazi)

Kad ti otvori prozor, negdje na sredini ti se nalazi 'Use squad numbers' ili nesto slicno. Oznaci to.

Ako zelis da uklonis strance, ili na nation rules ( gore lijevo ti pise Nation rules - Yugoslavia). Klikni na to.

Vidjeces tamo gdje je pisalo awards, competition itd itd, da si dobio novu listu.

Odaberi 'Prva liga Yu', kad otvori, ides na desnoj strani na 'Transfer rules' ili nesto tako. Uglavnom ima u sebi 'transfer'.

Tu mora da bude 'Squad rules' a ispod toga ima lista od 2-3 stavke. Izbrisi sve stavke iz tog prozora.

Ako ti ne bude islo, postavicu ti SS.

ps. onaj lik sam ja :D

namesto sam transfer budzet na editoru, prva stavka balans ostavio sam kakva je bila , a budzet pojaco , wage budzet nisam dirao , nije nista stojalo, e sad kad  hocu da stavim sve na wage dok pregovaram sa igracem ne mogu nikad maksimalno da stavim uvek mi nesto ostane za transfere, pa moje pitanje glasi kako da namestim na editoru da uvek mogu kes da stavljam na maksimalno bilo na wage ili transfer budzet ? 

ne razumes pitanje, kad pocnem igru ne pita me nista i ja namestim na najveci transfer budzet sto znaci automatski najmanji wage budzet , ali pre sam mogao da rasprodam igrace i kako i prodajem wage budzet mi se smanjuje a transfer pojaca, pa onda posaljem sve ponude i transfer budzet stavim na nulu a sav novac na wage , a sad imam problem sa tim odnosom nemogu to da radim ....... kakav odnos da namestim u editoru da bi mogao..... obavezno procitaj prehtodni post da bi razumeo.....

NE MOZES dok pregovaras sa igracom da MJENJAS WAGE i TRANSFER budget.

namesto sam transfer budzet na editoru, prva stavka balans ostavio sam kakva je bila , a budzet pojaco , wage budzet nisam dirao , nije nista stojalo, e sad kad  hocu da stavim sve na wage dok pregovaram sa igracem ne mogu nikad maksimalno da stavim uvek mi nesto ostane za transfere, pa moje pitanje glasi kako da namestim na editoru da uvek mogu kes da stavljam na maksimalno bilo na wage ili transfer budzet ? 

Pa sta ti nije jasno  :bo:

Nemas opcije edit u boardroom zar ne ? Nemas jer pregovaras sa igracem. To je novo sto su uveli u FMu i po meni je ovako realnije. I to ne mozes namjestiti u Editoru.

secas se kad su me mucili stranci , e tad sam mogao , a sad sam poveco transfer budzet, i sad kad igram na istu taktiku dovodjenja, ja ne mogu wage budzet da imam veliki ko sto sam onda imao kad mi je budzet bio manji , tj ne mogu transfer da namestim da mi bude nula, a wage budzet sve pare koje imam, ja bi da to u editoru namestim da moze ko pre ? ono sto ja vec pretpostavljam treba ( u editoru ) da balance namestim balance i wage budzet ?

pri licenciranju igraca za evropske meceve, broj igraca je 25 , zanima me koliko domaci igraca mora biti u tih 25 ?

8 treniranih u drzavi ( da su bili u drzavi izmedju 15 i 21 godine)

4 trenirana u klubu ( da su bili u klubu izmedju 15 i 21 godine)

Nacionalnost je nebitna.

Skini sa neta koji font hoces

http://www.1001freefonts.com/

http://www.urbanfonts.com/

Ubaci ga u folder fonts.

Onda otvori u tom folderu 'Main menu' sa nekim XML editorom, predlazem Notepad ++ da skines

i u drugom redu ( evo kako izgleda to)

Izbrisi i upisi ime fonta koji si ubacio u 'fonts'.

To uradi i sa ostalim fajlovima u 'fonts' folderu.

E sad nisam siguran da treba instalirati te fontove. Ako ne bude radilo, onda instaliraj ( desni klik na font i onda install).