Ling^2 Posted December 31, 2011 Author Share Posted December 31, 2011 Moze li se ikako nesto popraviti da mi dolaze bolji igraci u Napoli , koga god ponudim nije zainteresiran ? Povecaj reputaciju osvajanjem trofeja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
willson Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Povecaj reputaciju osvajanjem trofeja. Osvojio sam ligu i kup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 31, 2011 Author Share Posted December 31, 2011 Ocito da nije dovoljno za igraca kojeg ti hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Je l' mi treba radna dozvola za Xulu-a? Zanima me kako bi se snas'o u Unitedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Je l' mi treba radna dozvola za Xulu-a? Zanima me kako bi se snas'o u Unitedu. Za svakog igraca koji nema drzavljanstvo EU ti treba radna dozovola. Kako bi se snasao ? Ja bih radje nekog drugog doveo, nije kalibar za United. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ipak necu da ga dovedem. Traze mi 12milki. Nego, koliko su zvezdice pouzdane kad su igraci u pitanju. Npr Vukicevic iz Blackburna ima 2.5 ali kida. I koliko da postavim training workout kad podesavam taktiku? I kojim potezima da ucim igrace MC-a i Poachere, CF-a? Koju rolu da stavim Rooneyu u formaciji 4-4-2 sa jednim Poacherom(Chicharitom)? I je l' mozes da mi preporucite nekog dobrog DC-a sa odlicnim headingom za United. Spreman sam da izdvojim debelu lovu na leto s obzirom da Jonesu heading nije jaca strana, Smalling je dosta bio povredjen pa ne zna sad loptu da udari a imam samo jednog dobrog regena ali od njega ne ocekujem nista barem narednih nekoliko sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Sto se tice igraca, imas temu za to pa tamo pitaj, ovo je vise za tehnicke stvari Zvijezde.. .. zavise od tvojih skauta, ako jednog igraca skautiras 5 puta, i svaki put izbaci 2 zvijezde, onda taj igrac za tvoj tim moze da bude samo backup po skautima. E da dodatno pojasnim. Te zvijezde su samo za tvoj tim. Kako neki skaut cijeni tog igraca za tvoj tim. Igrac kojeg skautiras, skaut poredi sa tvojim najboljim ( od ovog FM i sa drugim) igracem na toj poziciji. Znaci pouzdano je koliko je tvoj skaut pouzdan. Vukcevic izgleda dobar, ali su i Nani i Valencia i Young bar za pola zvijezde bolji od njega. Rooney ti je kompletan napadac, stavi mu sta hoces.. mada cujem da ljudi najvise stave ili complete forward ili deep lying forward. Poachere ucis sljedecim PPM: - Place shots ( mora da ima visok composure) - Likes to try and beat offside trap ( mora da bude dosta brz) - Knocks ball past opponent ( Mora da bude brz i da ima solidan dribling) - Tries first time shots ( Mora da ima dobar first touch i finishing) - Rounds keeper ( mora da ima dobar dribling i tehniku) Moras mi dati tacno odredjenu poziciju za igraca u centru da bih ti mogao reci neke PPM. Ja uvijek drzim workload na high ( teamwork) dok sve ne postane fluidno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Imam pitanje..Postoji ona fora kao korner taktika Near post i to..Ja bih je koristio,ali sad ako znam da neka fora bug-a ili tako nesto onda necu.Pa poenta mog pitanja je jel to bug posto svi daju dosta golova sa time...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Imam pitanje..Postoji ona fora kao korner taktika Near post i to..Ja bih je koristio,ali sad ako znam da neka fora bug-a ili tako nesto onda necu.Pa poenta mog pitanja je jel to bug posto svi daju dosta golova sa time...? Zvanicno nije korner bug, ali je iskoristavanje 'mane' prilikom branjenja kornera ( u tvom slucaju napadanja). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Dobro necu da je koristim.Iskreno je bug,niko ne cuva ovog na near post...Ko na 10-ci sa Lork outside area i Far Post.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Rekao si to kao da sam te ja natjerao da ju ne koristis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Dok igram i dajem golove tako,osecam se kao najgori cheater ne znam zbog cega,nije mi zanimljivo,znam da nisam pravi manager i dobar,ako tako igram.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 da li je moguće kreirati kao npr svjetsku ligu za države, iz koje bi ispadale u nižu ligu..da li je takvo što moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichina Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Da li mi raste reputacija ako u prijateljskim mecevima pobedjujem timove sa jacom reputacijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Da li mi raste reputacija ako u prijateljskim mecevima pobedjujem timove sa jacom reputacijom? Da, ali vrlo malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Zanima me dali postoji dodatak s novim transferima za FM 11 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 http://www.dodaj.rs/f/3i/Iv/3C2RXe1b/untitled.png Šta je ovo zna li neko? Ne mogu da počnem drugi dio sezone uvijek me izbaci. :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Zanima me dali postoji dodatak s novim transferima za FM 11 ? Postoji, javi mi se na PP da ti dam link http://www.dodaj.rs/f/3i/Iv/3C2RXe1b/untitled.png Šta je ovo zna li neko? Ne mogu da počnem drugi dio sezone uvijek me izbaci. :lud: Nista previse na netu, jedan kaze da je odustao od FMa, drugi kaze da je reinstalirao operativni sistem pa da je onda proradilo. A ja mislim da je to do tvog operativnog sistema, pogotovo ako je 64 bitni, sa njim zna da bude problema. Postavi na SI forum, to je najvise sto mozes uraditi u ovom momentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
willson Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Nisam znao gdje da stavim ovo pitanje,pa sam odlucio ovde . da li postoji na forumu objašnjenje igračevih rola (npr. sta je poacher) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Evo pretraži ovaj pdf: http://www.fm-balkan.com/index.php?board=485.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 [hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/86QXj.jpg[/hs] Ovo spada pod grafiku al kontam da mi niko nece odgovorit Sta napravit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Zanima me zasto vecini igraca ne mogu da istreniram odredjene skilove preko 15? Imaju talenat, ali 15 je maksimum. Verovatno je u pitanju nesto kod trenera ali sta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 TSO greška je u nekom od .xml datoteka u grafici. Ako ti se do sad nije događalo moguće da je do novog skina koji si stavio. Uglavnom mislim da ne bi trebalo utjecat na igru. Džoni naravno da možeš trenirati ocijene preko 15. Treneri u jednu ruku utječu na to, ali samo što se tiče brzine razvijanja istih, a ne do veličine ocijena. Možda igrač ipak nema toliko potencijala koliko misliš, ili imaš lošije treninge ili slabu infrastrukturu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 mene zanima oće šta bit igrici ako ubijem proces steama na task manageru ( radin tako jer mi je igra brža onda ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts